Всім добрий вечір, стикнувся з цікавою проблемою. Монітор Samsung Odyssey G5 S27CG550
При запуску комп'ютера монітор каже, що "No signal Displayport. Please check you cable connection" і входить в режим сну
Але якщо нажати любу клавішу на клавіатурі, то монітор починає працювати
Може хтось знає в чому річ?
Останні статті і огляди
Новини
No display port samsung
-
Fopor
Junior
-
Grava
Member
Fopor
Що за вк?
Що за вк?
-
Fopor
Junior
Powercolor 7800xt red devil.
Переключав на HDMI, така ж фігня
Пише «No cable HDMI (або Display port). Your device is going in standby mode»
Отправлено спустя 36 секунд:
Хоча дивує сам факт, що він все одно після натискання на клавішу виходить з режиму сну і працює нормально начебто
-
Serfer
Advanced Member
Проблема точно не в відясі?
-
Fopor
Junior
Не думав над цим, бо в звичайному використанні нарікань не було. Наприклад, при звичайному сьорфінгу інтернету і перегляданні чогосьSerfer: ↑ 17.02.2024 00:04 Проблема точно не в відясі?
Отправлено спустя 49 секунд:
Гуглив проблему і кажуть, що багато в кого на одисеях є схожий траблSerfer: ↑ 17.02.2024 00:04 Проблема точно не в відясі?
-
MoMiX
Member
У мене на радеонах теж були подібні нюанси із виходом зі сну. Але це був 2015 рік і hd7950. Сподівався, що подібне виправиться із часом. Думаю, що проблема в дровах.
П.С. В свій час подолав проблему переходом на 1060.
-
l-m
Member
MoMiX
зараз така проблема навпаки з Нвідією на Самсунгах з Тайзеном та на деяких AOC при підключенні через DP. Через HDMI - нормально. Як і на Радеонах.
зараз така проблема навпаки з Нвідією на Самсунгах з Тайзеном та на деяких AOC при підключенні через DP. Через HDMI - нормально. Як і на Радеонах.
-
Fopor
Junior
Бачив, що деякі відключають HDCP в драйверах, але щось не дуже допомоглоMoMiX: ↑ 17.02.2024 01:06 У мене на радеонах теж були подібні нюанси із виходом зі сну. Але це був 2015 рік і hd7950. Сподівався, що подібне виправиться із часом. Думаю, що проблема в дровах.