Заміна µTorrent

Локальные сети и Интернет
Автор
Повідомлення
kap_lun
Junior

Повідомлення

Може рік назад, а може ще більше, появилася в мене проблема з закачкою через µTorrent, швидкість підносилась до максимума а потім падала до нуля, хотя роздаючі були. Встановлював різні версії, настроював по різному, нічого не помагало. Думав може російські піри на руторі/рутрекері забанені, але через одей також через раз качало. Грішив на свою внутрішню мережу, може роутер зависає, до системного кабель через декілька з'єднань підключений, думав може через це.
Тут вийшов сталкер, але поки не випустять 1-2патчі, або не буде знижки то купляти не буду, тому рішив скачати торент і глянути що воно таке. Скачав 2гб і все, щвидкість впала до 0 :weep: . Перегрузив роутер, непомого, думав може попробувати напряму кабель кинути, але чомусь відкрив диспечер задач і побачив що диск на який я качаю загружений на 100%. Рішив поставити чистий µTorrent, але не помогло, подумав може то файл великий і попробую на ссд кинути закачку, але перед тим рішив погуглити чому може диск зависати. Нічого толком не найшов і рішив тут в пошуку глянути "µTorrent". В кількох постав прочитав, що µTorrent пора викинути і користуватися qBittorrent. Скачав qBittorrent, думав зараз почну гуглити як його настроювати, але він оказався такий як µTorrent. Відкрив сталкер через нього і все прекрасно почало качати :super: .
Сьогодні рішив для експеременту запустити старі торенти які в мене не скачувались, і все прекрасно качається навіть з рутора/рутрекера. :beer:
x0taby4
Member

Повідомлення

Не зрозуміло що тс має на увазі. :spy:
12val12
Junior

Повідомлення

µTorrent став кончений
qBittorrent це добро
kap_lun
Junior

Повідомлення

x0taby4: 23.11.2024 13:53 Не зрозуміло що тс має на увазі. :spy:
12val12: 23.11.2024 13:55 µTorrent став кончений
qBittorrent це добро
Це я мав на увазі
Avenger80
Member

Повідомлення

kap_lun
Так а зачем тему специально создавать на логичные вещи - сам задал вопрос, сам и ответил, причем в одном посте (в теме).
AmigoPhoenix
Member

Повідомлення

x0taby4
Avenger80

Чоловік позбавився річних мук, то мабуть так переповнило його радістю, що не зміг втримати в собі і вирішив поділитися з нами.

А ви не оцінили) Безсердечні сухарі :D
Donate
Member

Повідомлення

Тільки качати все рівно не буде. В нас частина руснявих ІР заблоковано :laugh:
Lekrs
Member

Повідомлення

Donate
З впн буде ;)
unclevrm
Member

Повідомлення

у меня почему-то нет проблем с µTorrent, ну я очень старой версией пользуюсь, по гайду рутрекера
Avenger80
Member

Повідомлення

unclevrm
Я µTorrent очень давно не пользовался, но помню у него были ещё тогда проблемы с 100% загрузкой HDD, потом перешёл на Bittorrent - там было получше, но... реклама, падла, задолбала просто - куча была инструкций по отключению её в разных областях программы, в общем не программа, а сплошной мигающий баннер с рекламой. Перешёл на qbittorrent лет даже не знаю сколько - лет 5-7 так точно и всё норм. Поэтому я как-то не очень понимаю людей, которые пользуются µTorrent и я так понимаю, ещё знаменитой 1.8.2 версией или как её там. :)
Lekrs
Member

Повідомлення

Avenger80
Це певно ті люди що не можуть с 7кою розпрощатись :D
А так то в тій версії певно купа вразливостей
pelia
Member

Повідомлення

Користуюсь Tixati вже декілька років, повністю задоволений
oh_boy
Member

Повідомлення

qBittorrent
Васильович
Member

Повідомлення

kap_lun: 23.11.2024 12:57навіть з рутора/рутрекера
Мрію, що настануть часи, коли мої співвітчизники навіть не знатимуть таких назв :pray:
unclevrm
Member

Повідомлення

Avenger80: 23.11.2024 15:31 unclevrm
Я µTorrent очень давно не пользовался, но помню у него были ещё тогда проблемы с 100% загрузкой HDD, потом перешёл на Bittorrent - там было получше, но... реклама, падла, задолбала просто - куча была инструкций по отключению её в разных областях программы, в общем не программа, а сплошной мигающий баннер с рекламой. Перешёл на qbittorrent лет даже не знаю сколько - лет 5-7 так точно и всё норм. Поэтому я как-то не очень понимаю людей, которые пользуются µTorrent и я так понимаю, ещё знаменитой 1.8.2 версией или как её там. :)
3.5.5. Просто повода не было менять, никак траблов не было. Но я не мониторил загрузку ссд и хдд
Avenger80
Member

Повідомлення

unclevrm
Мне в bittorrent всегда вот это нравилось :)

gui.show_plus_upsell
offers.left_rail_offer_enabled
offers.sponsored_torrent_offer_enabled
выставляем значение в "false"

чтоб реклама не лезла - а без неё нельзя??? Тот же qbittorrent такой фигнёй не балуются.
tablestikus
Member

Повідомлення

Avenger80: 23.11.2024 18:17 чтоб реклама не лезла - а без неё нельзя??? Тот же qbittorrent такой фигнёй не балуются.
Напевно треба платну версію придбати щоб реклами не було.
unclevrm
Member

Повідомлення

Avenger80: 23.11.2024 18:17 unclevrm
Мне в bittorrent всегда вот это нравилось :)

gui.show_plus_upsell
offers.left_rail_offer_enabled
offers.sponsored_torrent_offer_enabled
выставляем значение в "false"

чтоб реклама не лезла - а без неё нельзя??? Тот же qbittorrent такой фигнёй не балуются.
Ну у меня тоже никакой рекламы нету. И конечно деньги я за это не платил )))
Charger
Member

Повідомлення

oh_boy
12val12
qBittorrent вміє послідовно скачувати 1 файл? :shuffle:
movi
Member

Повідомлення

Charger: 23.11.2024 21:45qBittorrent вміє послідовно скачувати 1 файл?
Зазвичай скачую десь 5% фільму і запускаю відтворення плеєром. Затиків нема.
Відповісти