Може рік назад, а може ще більше, появилася в мене проблема з закачкою через µTorrent, швидкість підносилась до максимума а потім падала до нуля, хотя роздаючі були. Встановлював різні версії, настроював по різному, нічого не помагало. Думав може російські піри на руторі/рутрекері забанені, але через одей також через раз качало. Грішив на свою внутрішню мережу, може роутер зависає, до системного кабель через декілька з'єднань підключений, думав може через це.
Тут вийшов сталкер, але поки не випустять 1-2патчі, або не буде знижки то купляти не буду, тому рішив скачати торент і глянути що воно таке. Скачав 2гб і все, щвидкість впала до 0

. Перегрузив роутер, непомого, думав може попробувати напряму кабель кинути, але чомусь відкрив диспечер задач і побачив що диск на який я качаю загружений на 100%. Рішив поставити чистий µTorrent, але не помогло, подумав може то файл великий і попробую на ссд кинути закачку, але перед тим рішив погуглити чому може диск зависати. Нічого толком не найшов і рішив тут в пошуку глянути "µTorrent". В кількох постав прочитав, що µTorrent пора викинути і користуватися qBittorrent. Скачав qBittorrent, думав зараз почну гуглити як його настроювати, але він оказався такий як µTorrent. Відкрив сталкер через нього і все прекрасно почало качати

.
Сьогодні рішив для експеременту запустити старі торенти які в мене не скачувались, і все прекрасно качається навіть з рутора/рутрекера.