Wifi на воле

Локальные сети и Интернет
Автор
Повідомлення
DEVES
Member

Повідомлення

master
Не вижу причин для мучений. Итак всё проще простого.
master
Member

Повідомлення

DEVES
дык и я не вижу. о том и пишу :)
shark-x64
Junior

Повідомлення

master мас якраз треба буде копіювати, це обовязкова умова авторизації в мережах docsis
Gatya
Member

Повідомлення

shark-x64
Нет. На воле к маку привязки нету. Можно поставить можем на любой комп, добавляем дрова и пользуемся.
shark-x64
Junior

Повідомлення

якшо нема привязки до мака, то значить кількість підключених сре не лімітується файрволом, шо значить ти можеш навіть свічак простий підключити і на кожний комп видасть ір dhcp, також можна підключати просто точку доступа і зекономити. Але я щось дуже сумніваюсь в цьому...
Gatya
Member

Повідомлення

У кого есть какие идеи по поводу т.доступа? Или роутер и не парить себе мозг?
shark-x64
Junior

Повідомлення

роутер - варіант який буде 100% працювати коректно. Інше - просто догадки
DEVES
Member

Повідомлення

Gatya:У кого есть какие идеи по поводу т.доступа? Или роутер и не парить себе мозг?
Какие еще идеи? Твой модем не умеет самостоятельно поднимать сеть. Без роутера ничего не выйдет.
OlexandR
Member

Повідомлення

Шарк все детально розяснив. Барахолка, хотлайн.. купуй Длінк Дір-300320 там вроді навіть можна залити руссифіковане меню.., але це дурниці, а якщо чесно то там роботи на пару кліків мишки. Це вибрати серед режимів підключення PPPOE,PTP,VPN.. - dynamic ip config скопіювати нище МАС адрес мережової карти твого комп ютера в роутер, і галочку на слові NAT. Дальше SAVE/apply він перегрузиться.

Настроюєш вкладку Лан. Вказуєш АйПі адрес Роутеру, нище ставиш галочку на DHCP і вказуйєш діапазон айпі. Якщо роутер 192.168.0.1 то діапазон буде 192.168.0.2 -192.168.0.100 (99 айпішок) або 99 користувачів інтернету. SAVE/apply

ВайФай заходиш в кладку Вайрлес Лан пишеш SSID (Gatya
Member наприклад) - назва ВайФай при скануванні, Дальше шифрування ВЕП, ВПА .. тип ключа 64-біт і вводиш номер свого телефону або любий 10- значний пароль . - Це ключ до ВайФая.

Дальше підключаєш кабель від модему в ПОРТ WAN, а стаціонарний комп в порт №1. Чи підключаєшся по ВайФаю водиш пароль і все. У настройках мережової компа виставити Айпі, ДНС автоматом. :beer:
master
Member

Повідомлення

shark-x64
я не специалист по docsis, я просто мимо пробегал :)
МАС самого модема, который работает в кабельной сети и терминируется на операторском оборудовании - уникальный, а вот какой МАС у ПК (ноута, роутера), подключенного к eth-порту кабельного модема любой !!! и никакого МАС клона!
Так что не надо путать теплое с мягким ;)
Відповісти