KVM: ↑
15.04.2025 00:09
pelia: ↑
14.04.2025 19:56
та це вони ж і є)
Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
переключив на only-n, 20, ніби норм, поганяти спідтест на практиці зможу не раніше чим вже завтра
- спойлер

По TX не дуже.
Спробуйте покрутити їх она на другу і спостерігайте за Signal Strength. В ідеалі добитися біля 50
Для більшої швидкості, ширину каналу спробуйте не 20 а 20/40XX
І Frequency на auto. Гляньте яку частоту вибере антена.
Відправлено через 6 хвилин 5 секунд:
pelia: ↑
14.04.2025 23:51
Єдине що не можу нагуглити інфу по обмеженням, бо в ідеалі зробити все максимально чисто зі сторони закону. Я на стільки впав у відчай, що поліз в чатгпт питати, той каже що 30дБм для 5470-5725, все ніби вписується, але тому чатгпт довіри нема
Якщо по закону робити. то:
-
Frequency Mode: Regulatory-domain
-
Country: Ukraine.
-
Skip DFS Channels: All
Перші два не довзолять антенам вилізти за межі по дозволених потужностях для WiFi
3ій параметр пропускатиме частоти на 5 Ггц де можуть військові працювати чи метеозонди.
Поставив 20/40хх, циферки стали як ви і казали, 50+ на Тх, буває і 80, залежить від того як дерева трясуться
Людина більш ніж задоволена тим що отримала, а я задоволений тим що мені абонка стала легшою на плечі
Відправлено через 1 годину 41 хвилину 58 секунд:
Так, тепер з'явилася інша проблема. Втрачається коннект і не відновлюється, схоже що проблема зі сторони master пристрою, бо коли я ребутаю антену, то коннект проходить. В чому може бути проблема?
Відправлено через 3 години 56 хвилин 22 секунди:
Ага, проблема то "radar detected" була, після чого лінк не вставав, змінив нарешті на Україну і скіп каналів, ніби перестало падати