тому ще єдина прошивка з підтримкою купи роутерів, з непоганою підтримкою, безкоштовна?
Avenger80: ↑
05.04.2025 12:09
Далеко не каждый будет покупать новый роутер с магазина и сразу шить OpenWRT. Я скажу так - OpenWRT - это своего рода костыль для готового продукта, если люди шьют OpenWRT - значит основная компания этих роутеров не справилась с домашним заданием - не написала нормальное ПО для своего роутера. OpenWRT шьют не от хорошей жизни.
раптово - зараз, мабуть, у більшості роутерів з магазина - опенврт під капотом. так чи по іншому кастомізована виробником, бо своє писати - дорого та й непотрібно, вже є.
(поцікавтесь, чому KeeneticOS сумісна з entware - репозіторіями, яки збираються з openwrt. та тому що база одна з опенврт

)
Щодо "не от хорошей жизни" - це вообще маячня. Типовий роутер розрахований на типового користувача, якому нічого особливого непотрібно. Навіщо витрачати кошти на розробку "своєї" прошивки?
шьють. бо нормальне залізо, є поцінувачи і такого варіанту.
Форумчанин с Asus AX3000V.2 у нас с форума испытывает дискомфорт от этих индикаторов или их тушит из-за этого. И многие тоже в других моделях, судя по отзывам в магазинах, отмечают высокую яркость и негибкость в настройках этих индикаторов.
треба щось нестандартне? беріть роутер з урахуванням цих моментів,яка проблема?
И почему мне не нужен Asus - а мне нравится Asus, это единственная марка, которая хоть как-то мне внушает доверие на нашем местном рынке роутеров, я имею ввиду те роутеры - которые у нас официально - пошел и купил в местном магазине и с гарантией и не надо особо шить, чтоб всё работало с коробки. Поэтому я к ним и присматриваюсь. Но... как написал
crumd, иногда отзывы на Asus - это жесть какая-то, если честно, почему-то...
в мене був асус. дякую, більше не візьму. бо крива (на той момент, конкретно у ac66u rev2 ) прошивка, підтримки нема, як пофіксити проблему яка в мене виявилась - допоміг тільки розробник з асуса, був тоді знайомий. перезібрав прошивку під мене. (але там відпало щось інше, вже не пам'ятаю що).
будь-яка додаткова фіча - це гроші
виробник не хоче їх платити, перекладає на вас.