[b]Ekz0rcyst[/b]
Це 2 різних філософії є філософія Plag and Play ( 3 хвилини на налаштування роутера) і І 30 годин на експерименти і налаштування окремих функцій додаткового функціоналу який ніколи не будеш використовувати. Тож якщо ліміт часу необмежений є бажання займатися цим як хобі або займатися цим професійно як системне адміністратор тоді так воно потрібно. У житті є багато багато цікавіших занять веселіше які приносить більше задоволення ніж колупання в налаштуваннях роутера Тож кожен обирає своє і цей холі вар продовжувати сенсу я не бачу. Інша справа що можна заплатити умовно спеціалісту який один раз це налаштує враховуючи всі захцянки. Не Витрачаючи на це свій дорогоцінний час на вивчення То чим ти будеш користуватись раз в 3- 5 років замінюючи роутер. Та ще й за 5 роки забудеш всю специфіку налаштування
Відправлено через 4 хвилини 50 секунд:
Мені вистачило непрофесійності техпідтримки мого провайдера Astra.in.ua , Через що я втратив 2 години часу. Мені знадобилося 4 дзвінки оператору , щоб вони включили DHCP . Притому тричі дівчинка говорила що мій роутер в несумісний з їхніми обладнанням, та розвела мене на Скидання роутера до заводських, а на 4-й раз я потрапив на хлопчика , який увімкнув на їх стороні DHCP за 1 хвилину
Останні статті і огляди
Новини
Выбор роутера
-
1985god
Member
-
Бесценно
Member
1985god
На аліку дешевше Flint 2 ніж на амазоні)
На аліку дешевше Flint 2 ніж на амазоні)
-
Ekz0rcyst
Member
1985god
Я поважаю вашу позицію і точно не збираюсь вам щось нав'язувати. Сподіваюсь мою думку в попередніх постах ви вловили, а тому не бачу сенсу повторюватись.
Я поважаю вашу позицію і точно не збираюсь вам щось нав'язувати. Сподіваюсь мою думку в попередніх постах ви вловили, а тому не бачу сенсу повторюватись.
-
1985god
Member
я поки що не збираюсь купувати нічого маю тп лінк ах1800 та лінкс сис мх4300. Поки що досить. А щодо алі експресс багато людей не можуть отримати свій товар куплений вже понад 2 місяці тому , через пі до рашку яка затримує вантажі що йдуть через її територію сушею. тож не рекомендую алі експресс просто по цій темі почитайте пости людей , не тільки мої viewtopic.php?f=16&t=74316&p=3931744#p3931744
-
Tesseract
Member
Я цим не користуюсь, але начебто усі потрібні для меша протоколи підтримуються. Тут більше питання в клієнтах, на скільки добре вони з цими протоколами працюють.l-m: ↑ 13.02.2025 16:18А що ві-фі меш працює вже так само швидко як на стоці?