Выбор роутера

Локальные сети и Интернет
Відповісти
Автор
Повідомлення
Tesseract
Member

Повідомлення

Розумні девайси мають працювати на своєму власному протоколі, і бажано на окремих частотах. Використовувати для цього вафлю - це костиль, навіть якщо з окремим роутером.
DEVES
Member

Повідомлення

Достаточно купить нормальный современный роутер.

Зображення
Bender911
Member

Повідомлення

AlexKuzovkov
Людина запитала навіщо окрему мережу, там пишуть навіщо окрему мережу.

А окремий роутер я б собі брав наприклад для реалізація автономної роботи, взяти щось дуже слабеньке, щоб небагато споживало і разом з іншими iot девайсами працювало під час довгих відключень.
AlexKuzovkov
Member

Повідомлення

Bender911: 28.12.2024 19:50 AlexKuzovkov

А окремий роутер я б собі брав наприклад для реалізація автономної роботи, взяти щось дуже слабеньке, щоб небагато споживало і разом з іншими iot девайсами працювало під час довгих відключень.
Людина збирається купувати окремий роутер. :) Тому і питаю.
Smok
Member

Повідомлення

Bender911: 28.12.2024 19:50 AlexKuzovkov

для IOT роблять окрему мережу не по приколу, а щоб доступу не було в інтернет
бо IOT це така діріща, що оті всякі тплінки без обнов покажуться дитячими іграшками
умовна wifi розетка за $5 є самою вразливою в вашій мережі, бо за такі гроші код там писав індус лівою п'яткою сусіда

але окремий роутер для блекаутів - тема теж цікава, я вважаю тут краще якісь travel роутери, які і з собою взяти можна і від павербанка заживити
artko
Member

Повідомлення

Smok: 29.12.2024 06:35 для IOT роблять окрему мережу не по приколу, а щоб доступу не було в інтернет
бо IOT це така діріща, що оті всякі тплінки без обнов покажуться дитячими іграшками
умовна wifi розетка за $5 є самою вразливою в вашій мережі, бо за такі гроші код там писав індус лівою п'яткою сусіда
Умовна wi-fi розетка за 5 баксів - без інтернету нічого не дасть зробити, частіше усього. Бо прибита цвяхами до китайських серверів.
Відповісти