1985god
В мене не хоче. Але я вже знайшов де то є у застосунку. А там воно зараза так зроблено, що ще попробуй зрозумій.
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Ray2000gt
Є. Але я ще не пробував віддалено.
Останні статті і огляди
Новини
Выбор роутера
-
AlexBralex
Junior
-
1985god
Member
Детальніше як ти вирішив питання? Ти маєш на увазі через Android додаток ? Вау дайте посилання бо я щось про цю функцію навіть не знав. А вона ж не буде працювати з open wrt ?AlexBralex: ↑ 11.12.2024 13:56 1985god
В мене не хоче. Але я вже знайшов де то є у застосунку. А там воно зараза так зроблено, що ще попробуй зрозумій.
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Ray2000gt
Є. Але я ще не пробував віддалено.
-
Smok
Member
та в мене зараз взагалі Netgear WAX206 на openwrt, він споживає щось близько 5-6w, мені це важливо, бо користуюсь UPS, в якому всього 800wh1985god: ↑ 10.12.2024 22:57 Відправлено через 3 хвилини 23 секунди:
Smok які там налаштування того юсб ? Могли б простенький відеозапис екрану зробити походити по налаштуваннях і на ютуб кинути ? Хоча б через той же стандартний запис екрану у віндовсі просто розуміти чи воно того вартує. Якщо вам не важко звісно.
Віддам завтра на тест адміну одного з найбільших провайдерів Львова , поросив його налаштувати мені його під open wrt цікаво буде почути його думку про цей роутер.
думав взяти той Linksys MX4300, але трапився zyxel ex5601 по гарній ціні, який є майже аналогом flint 2 по залізу, тому не можу нічого сказати по Linksys MX4300
-
vdemeshko
Member
оно на уровне железа не доступно - этот конкретный SoC Qualcomm (в MX4200 и в 4300) 160MHz не поддерживает. Но это не сильно большая проблема с учетом его конфигурации радио-модулей.1985god: ↑ 08.12.2024 22:26Без перехода на Open wrt 160 Mhz ширина канала доступна и прочие фишки в Linksys MX4300?
Отправлено спустя 5 минут 22 секунды:
DD-WRT ближе к классическому интерфейсу роутеров Линксис - если нужен расширенный функционал с поддержкой всех фич роутера - вполне вариант для перехода.1985god: ↑ 09.12.2024 21:31Просто боязко перший раз ставити open wrt тому і хочу зрозуміти чи воно того варте , якщо мені треба тільки високу швидкість і стабільність роздачі інтернету
-
AlexBralex
Junior
1985god
Так, Андроїд додаток. У open wrt свій додаток. Я ним поки не користувався. У додатку Linksys щоб зайти у розширені налаштування на головному екрані треба змахнути пальцем зліва направо.
Так, Андроїд додаток. У open wrt свій додаток. Я ним поки не користувався. У додатку Linksys щоб зайти у розширені налаштування на головному екрані треба змахнути пальцем зліва направо.
-
vdemeshko
Member
нет.. обычно все подобные софтины работают со стоковыми прошивками от вендора - для OWRT нужно свое искать1985god: ↑ 11.12.2024 18:32 А вона ж не буде працювати з open wrt ?
-
AlexBralex
Junior
vdemeshko
А шо его там искать? Оно в плеймаркете есть
А шо его там искать? Оно в плеймаркете есть
-
Ray2000gt
Advanced Member
Як називається?
В Апсторі за пошуком Openwrt видає лише DD-WRT.
-
AlexBralex
Junior
Ray2000gt
В мене Андроїд. OpenWrt Manadger
В мене Андроїд. OpenWrt Manadger
-
Kimonoy
Member
Всім привіт,
підкажіть плз а що з далекобійного є на б/у ринку? Цікавить встановлення у приватному секторі, тому можна і 2.4 ГГц рекомендувати, але не періода 802.11g )
Мені головне щоб тягнуло камери відеоспостереження 4К через 2 цегельні стіни.
підкажіть плз а що з далекобійного є на б/у ринку? Цікавить встановлення у приватному секторі, тому можна і 2.4 ГГц рекомендувати, але не періода 802.11g )
Мені головне щоб тягнуло камери відеоспостереження 4К через 2 цегельні стіни.
-
Noveon
Member
Kimonoy: ↑ 12.12.2024 19:23Мені головне щоб тягнуло камери відеоспостереження 4К через 2 цегельні стіни.
а ты смешной)