Выбор роутера

Локальные сети и Интернет
Відповісти
Автор
Повідомлення
artko
Member

Повідомлення

vdemeshko: 04.12.2024 17:14 3А оно даже в разгоне по ядрам до 2GHz (1.4GHz - стоковая) не потребляет... просто нормальные бренды имеют привычку класть в комплект БП с 2х кратным запасом по мощности, а не впритык как Сяоми ;)
там же ще USB, теж з розрахунком на нього, впевнений.

Відправлено через 1 хвилину 29 секунд:
vdemeshko: 04.12.2024 17:23 Royter
ну artko под себя собирает сам например вроде как :)
так, я собі збираю qosmio/nss + потрібний мені софт. бо у снапшотів з репами таке собі, та при перепрошивці щоб не було проблем.
але зараз знов експериментую, в мене х86 openwrt віртуалкою як головний роутер.
vdemeshko
Member

Повідомлення

artko: 04.12.2024 17:32
vdemeshko: 04.12.2024 17:14 3А оно даже в разгоне по ядрам до 2GHz (1.4GHz - стоковая) не потребляет... просто нормальные бренды имеют привычку класть в комплект БП с 2х кратным запасом по мощности, а не впритык как Сяоми ;)
там же ще USB, теж з розрахунком на нього, впевнений.

Відправлено через 1 хвилину 29 секунд:
vdemeshko: 04.12.2024 17:23 Royter
ну artko под себя собирает сам например вроде как :)
так, я собі збираю qosmio/nss + потрібний мені софт. бо у снапшотів з репами таке собі, та при перепрошивці щоб не було проблем.
але зараз знов експериментую, в мене х86 openwrt віртуалкою як головний роутер.
USB же на стоке не работает... ну и все равно даже с ним там 3А не скушает... ну пусть ~2А потребление будет :)
artko
Member

Повідомлення

vdemeshko: 04.12.2024 18:04 USB же на стоке не работает... ну и все равно даже с ним там 3А не скушает... ну пусть ~2А потребление будет :)
таки вважаєте, що після відпилювання надпису fortinet - буржуї ще і інший БЖ у комплект будуть класти? :)
Tesseract
Member

Повідомлення

Я саме звідси ставив, політ нормальний. Але раджу брати версію з гілки 24.10.0-rc2.
vdemeshko: 04.12.2024 16:48по тестам 9-13Вт от нагрузки в зависимости.. 10-11 средней.. тут 3 радиомодуля с 4 ядрами так что совсем экономно не будет
Я на вихідних грався. Якщо ставив на лабораторному БЖ менше 1,5А при 12В, то були проблеми. Роутер йшов в ребут після запуску спідтесту на одному єдиному WiFi клієнті. Хоча середнє навантаження в межах 10Вт.
Відповісти