а як він по споживанню? не заміряли скільки хоче? Зараз Google Nest WI-FI але треба щось на 2 ван портиartko: ↑ 11.09.2024 11:57так, про нього. схожий тільки корпусом...Васильович: ↑ 11.09.2024 11:49 https://www.amazon.com/Linksys-LN1301-W ... B0D742T4LW
P.S. На вигляд - копія ноди з моєї профільної mesh системи (Linksys Velop).
Останні статті і огляди
Новини
Выбор роутера
-
kolesnukm
Member
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
А ви сам Нест не заміряли ? В неті пишуть 15Вт? Я тут теж думаю махнути, замало налаштувань у гугла та і як на мене багатувато він їсть...kolesnukm: ↑ 11.09.2024 17:32 а як він по споживанню? не заміряли скільки хоче? Зараз Google Nest WI-FI але треба щось на 2 ван порти
-
artko
Member
окремо не міряв, якщо і додав до споживання десктопу ватт 5..6.. більше наче не бачу на моніторінгу.kolesnukm: ↑ 11.09.2024 17:32а як він по споживанню? не заміряли скільки хоче? Зараз Google Nest WI-FI але треба щось на 2 ван порти
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Не пробували, від павербанку він працює ?artko: ↑ 11.09.2024 17:49 окремо не міряв, якщо і додав до споживання десктопу ватт 5..6.. більше наче не бачу на моніторінгу.
-
artko
Member
Pathfinder
в мене нема маленького повербанку з тригером. а від мого - працює 100% (сонячний гібрід 5квт )
в мене нема маленького повербанку з тригером. а від мого - працює 100% (сонячний гібрід 5квт )
-
strang
Member
шось не мачиться...vdemeshko: ↑ 11.09.2024 13:05и скоко авиа за пару вышло?
18$ против 6 морем... сосед - морем отправил
це точно за пару чи все таки за 1? 18 vs 6
-
kolesnukm
Member
На початках пробував з usb тестером і 1-2 пристроями, не знаю правда на скільки він коректно показує але було від 3-8Вт, десь на днях спробую в реальних умовахPathfinder: ↑ 11.09.2024 17:39А ви сам Нест не заміряли ? В неті пишуть 15Вт? Я тут теж думаю махнути, замало налаштувань у гугла та і як на мене багатувато він їсть...kolesnukm: ↑ 11.09.2024 17:32 а як він по споживанню? не заміряли скільки хоче? Зараз Google Nest WI-FI але треба щось на 2 ван порти
-
vdemeshko
Member
https://us.meest.com/uk/services/servic ... to-ukrainestrang: ↑ 11.09.2024 20:44шось не мачиться...vdemeshko: ↑ 11.09.2024 13:05и скоко авиа за пару вышло?
18$ против 6 морем... сосед - морем отправил
це точно за пару чи все таки за 1? 18 vs 6
Повітрям
Час доставки 10-14 днів
Ціна для клієнта за фунт - $3.29
Ціна доставки за коробку- $15.00
Морем
Час доставки 4-6 тижнів
Ціна для клієнта за фунт $1.39
Ціна доставки за коробку $15.00
сосед заказывал 2 как и я.. у него такая цена доставки в накладной Мист.. надеюсь что там не пропал 1 по пути цена по сайту аккурат примерно в 3 раза различается за фунт веса. Вес 1 роутера около 2.4 фунта (около 1 кг) по ТТХ на Амазоне + доп упаковка. Что у Вас там не матчится ? возможно мне посчитали за коробку конечно + там расходы по доставке из безналогового штата Делавер..
Отправлено спустя 1 минуту 9 секунд:
ссылка же есть на тему OpenWRT по нему чуть ранее.. там были замеры - 9-10Вт в малой нагрузке и до 15-16Вт в пиковой.. ну не будет 4 ядерный SoC с 3 рядиомодулями очень экономичным - он не про это.. но нормальный потребленю для своих ТТХ )) и активированный NSS(Qualcomm hardware offloading) добавляет примерно 1Вт потребления..kolesnukm: ↑ 11.09.2024 17:32а як він по споживанню? не заміряли скільки хоче? Зараз Google Nest WI-FI але треба щось на 2 ван порти
Отправлено спустя 17 минут 41 секунду:
artko
ну как стабильность работы роутера и с нагрузкой какой нибудь его уже гонял? SQM?
-
strang
Member
vdemeshko: ↑ 11.09.2024 23:36Что у Вас там не матчится
- спойлер
- 4 шт , море
ото й не розумію якВартість міжнародної доставки 17.60 1,56 USD 27,46 USD
Доставка з безподаткового штату 4.00 1,00 USD 4,00 USD
Консолідація товару 1.00 3,00 USD 3,00 USD
2 роутери морем - 6$,
2 повітрям - 18$,
а 4 морем - 34$ ( ну +2 бакси дорожче доставка по штатам та +2 консолідація)
)
вага 4х = 17.60 = майже рівно 8 кг, тобто 2 кг штука.
рідну коробку видаляли?
-
vdemeshko
Member
каких 2 кг? фунты с кг перепутали? вес одного роутера около 1кг (2.2 фунта - 1кг грубо говоря) может и клацнул удалить тару - я не вкурс как сосед сделалstrang: ↑ 11.09.2024 23:46vdemeshko: ↑ 11.09.2024 23:36Что у Вас там не матчится
- спойлер
- 4 шт , море
Вартість міжнародної доставки 17.60 1,56 USD 27,46 USD
вага 4х = 17.60 = майже рівно 8 кг, тобто 2 кг штука.
рідну коробку видаляли?
Мист округляет до 1 фунта вроде как.. 2.15 фунта = 3 фунта вес одного.. по идее так..
- Вкладення
-
Востаннє редагувалось 12.09.2024 00:13 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 1 раз.
-
strang
Member
vdemeshko
Я не переплутав, 17.60 підспойлергмце те що міст наважив, 4шт сумарно
-
vdemeshko
Member
а как там Вам упаковали я не знаю - отправляет же не Амазон.. вроде как изначально а Woot... у меня он продавец на Амазоне. Может Амазон потом перепаковывает. Судя по консолидации товара - У вас приехало 4 треками на склад. У меня одним - 2 шт в одном треке(мне не раздельно отправили).. У Вас в 4 раза больше упаковки дополнительной.. и мне и соседу отправили одним треком 2шт в заказеstrang: ↑ 12.09.2024 00:12 vdemeshko
Invoice Due Date Amount
2024-09-07 23:59:59 $21.58
полный инвойс у меня 21.58.. из которых доставка к нам 18+.. после оплаты мне почему то детализацию не показывает уже
PS
за 10 лет последние покупки на Амазоне вес почти полностью совпадает с указанным на сайте. то есть получается Вам каждый роутер упаковали еще дополнительной упаковой почти на 1кг
PPS
на ОЛКС уже везете 4 шт?
Востаннє редагувалось 12.09.2024 00:38 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 3 разів.
-
strang
Member
Ставив галку прибрати по можливості зайву тару
Отож і дивуюсь чи вони об'ємну вагу рахували рідної коробки чи не знаю шо
2 собі, 1 родичам.
1 "зайвий", може і олх.
Отправлено спустя 6 минут 10 секунд:
До речі топпост минулої сторінки:
"доставка дуже дорога(2кг один роутер?"
Так шо не знаю. Може об'ємна вага рідної упаковки..
Отож і дивуюсь чи вони об'ємну вагу рахували рідної коробки чи не знаю шо
2 собі, 1 родичам.
1 "зайвий", може і олх.
Отправлено спустя 6 минут 10 секунд:
До речі топпост минулої сторінки:
"доставка дуже дорога(2кг один роутер?"
Так шо не знаю. Може об'ємна вага рідної упаковки..
-
vdemeshko
Member
-
strang
Member
Ну і ок, приїде- побачимо ).
Дякую
Дякую
-
WalkMan
Member
мені одну штуку так і порахувалиstrang: ↑ 11.09.2024 23:46тобто 2 кг штука.
- спойлер
-
artko
Member
переміряв - сам роутер + бж важить трохи більше 1кг, рідна коробка ще 0,6кг, а зверху ще ящик картоний від амазона. тобто в мене вийшло реальніх 2кг один роутер з упаковкой амазона. 18 баксів доставка одного.vdemeshko: ↑ 11.09.2024 23:36 цена по сайту аккурат примерно в 3 раза различается за фунт веса. Вес 1 роутера около 2.4 фунта (около 1 кг) по ТТХ на Амазоне + доп упаковка.
ще не ставив на основну лінію, розважаюсь прошивками. докер вже поганяв з цікавости, без проблем роутер витримує некстклауд + маріадб сервер, доволі швиденько працює.vdemeshko: ↑ 11.09.2024 23:36 Отправлено спустя 17 минут 41 секунду:
artko
ну как стабильность работы роутера и с нагрузкой какой нибудь его уже гонял? SQM?
температура soc за монітором ~64 градуси в мене
-
vdemeshko
Member
Что то я начинаю переживать теперь что где то потеряли мой один роутер
-
artko
Member
vdemeshko
найдуть, мій же дійшов хоча типу відмінили ордер.
поки що на снепах опенврт - добре видно, що у медіатека з пітримкою таки краще. без packet steering to all cpu - за швидкодією поступається двоядерному медіатеку у мережевих завданнях (ганяв на wireguard, openvpn), з ним - на одному рівні. ну або я щось не доналаштував.
поки що на снепах опенврт - добре видно, що у медіатека з пітримкою таки краще. без packet steering to all cpu - за швидкодією поступається двоядерному медіатеку у мережевих завданнях (ганяв на wireguard, openvpn), з ним - на одному рівні. ну або я щось не доналаштував.
-
vdemeshko
Member
на DD-WRT не проверял ? если ли разница... стоп packet steering to all cpu - это же вроде software offloading..в медиатеке мог же быть hardware офлоад включен.. или цель была без него raw cpu power потестировать? на редите нашел такоеartko: ↑ 12.09.2024 10:13 vdemeshko
ЗЫSteering is only effective against routed traffic. WiFi bridge will be "seeing" only the Layer 2.
Some QCA WiFi chips have a hardware offload feature, too.
You may fair better with IRQBalance, which can move some interrupts onto another core (WiFi, switch, etc).
так у меня был изначально один трек на 2 юнита от амазона. И мист получил как один трек ее и отправил так же.. вот жду что бы мне доставили - у меня по Украине курьерская доставка НП включена. Бо у Мист с этим треш в Киеве )) В Львов из США - 4 дня, из Львова едет 1 день в Киев и 5 дней мне везут курьером ))) в платежке миста указано 2 шт по 9+ уе.. )))
Востаннє редагувалось 12.09.2024 10:34 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 2 разів.