Выбор роутера

Локальные сети и Интернет
Відповісти
Автор
Повідомлення
kolesnukm
Member

Повідомлення

artko: 11.09.2024 11:57
Васильович: 11.09.2024 11:49 https://www.amazon.com/Linksys-LN1301-W ... B0D742T4LW

P.S. На вигляд - копія ноди з моєї профільної mesh системи (Linksys Velop).
так, про нього. схожий тільки корпусом...
а як він по споживанню? не заміряли скільки хоче? Зараз Google Nest WI-FI але треба щось на 2 ван порти
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

kolesnukm: 11.09.2024 17:32 а як він по споживанню? не заміряли скільки хоче? Зараз Google Nest WI-FI але треба щось на 2 ван порти
А ви сам Нест не заміряли ? В неті пишуть 15Вт? Я тут теж думаю махнути, замало налаштувань у гугла та і як на мене багатувато він їсть...
artko
Member

Повідомлення

kolesnukm: 11.09.2024 17:32

а як він по споживанню? не заміряли скільки хоче? Зараз Google Nest WI-FI але треба щось на 2 ван порти
окремо не міряв, якщо і додав до споживання десктопу ватт 5..6.. більше наче не бачу на моніторінгу.
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

artko: 11.09.2024 17:49 окремо не міряв, якщо і додав до споживання десктопу ватт 5..6.. більше наче не бачу на моніторінгу.
Не пробували, від павербанку він працює ?
artko
Member

Повідомлення

Pathfinder
в мене нема маленького повербанку з тригером. а від мого - працює 100% (сонячний гібрід 5квт :) )
strang
Member

Повідомлення

vdemeshko: 11.09.2024 13:05и скоко авиа за пару вышло?
18$ против 6 морем... сосед - морем отправил
шось не мачиться...
це точно за пару чи все таки за 1? 18 vs 6
kolesnukm
Member

Повідомлення

Pathfinder: 11.09.2024 17:39
kolesnukm: 11.09.2024 17:32 а як він по споживанню? не заміряли скільки хоче? Зараз Google Nest WI-FI але треба щось на 2 ван порти
А ви сам Нест не заміряли ? В неті пишуть 15Вт? Я тут теж думаю махнути, замало налаштувань у гугла та і як на мене багатувато він їсть...
На початках пробував з usb тестером і 1-2 пристроями, не знаю правда на скільки він коректно показує але було від 3-8Вт, десь на днях спробую в реальних умовах
vdemeshko
Member

Повідомлення

strang: 11.09.2024 20:44
vdemeshko: 11.09.2024 13:05и скоко авиа за пару вышло?
18$ против 6 морем... сосед - морем отправил
шось не мачиться...
це точно за пару чи все таки за 1? 18 vs 6
https://us.meest.com/uk/services/servic ... to-ukraine
Повітрям
Час доставки 10-14 днів
Ціна для клієнта за фунт - $3.29
Ціна доставки за коробку- $15.00
Морем
Час доставки 4-6 тижнів
Ціна для клієнта за фунт $1.39
Ціна доставки за коробку $15.00
сосед заказывал 2 как и я.. у него такая цена доставки в накладной Мист.. надеюсь что там не пропал 1 по пути :) цена по сайту аккурат примерно в 3 раза различается за фунт веса. Вес 1 роутера около 2.4 фунта (около 1 кг) по ТТХ на Амазоне + доп упаковка. Что у Вас там не матчится ? :) возможно мне посчитали за коробку конечно + там расходы по доставке из безналогового штата Делавер..

Отправлено спустя 1 минуту 9 секунд:
kolesnukm: 11.09.2024 17:32

ссылка же есть на тему OpenWRT по нему чуть ранее.. там были замеры - 9-10Вт в малой нагрузке и до 15-16Вт в пиковой.. ну не будет 4 ядерный SoC с 3 рядиомодулями очень экономичным - он не про это.. но нормальный потребленю для своих ТТХ )) и активированный NSS(Qualcomm hardware offloading) добавляет примерно 1Вт потребления..

Отправлено спустя 17 минут 41 секунду:
artko
ну как стабильность работы роутера и с нагрузкой какой нибудь его уже гонял? SQM?
strang
Member

Повідомлення

vdemeshko: 11.09.2024 23:36Что у Вас там не матчится
спойлер
4 шт , море
Вартість міжнародної доставки 17.60 1,56 USD 27,46 USD
Доставка з безподаткового штату 4.00 1,00 USD 4,00 USD
Консолідація товару 1.00 3,00 USD 3,00 USD
ото й не розумію як
2 роутери морем - 6$,
2 повітрям - 18$,
а 4 морем - 34$ ( ну +2 бакси дорожче доставка по штатам та +2 консолідація)
)
вага 4х = 17.60 = майже рівно 8 кг, тобто 2 кг штука.
рідну коробку видаляли?
vdemeshko
Member

Повідомлення

strang: 11.09.2024 23:46
vdemeshko: 11.09.2024 23:36Что у Вас там не матчится
спойлер
4 шт , море
Вартість міжнародної доставки 17.60 1,56 USD 27,46 USD

вага 4х = 17.60 = майже рівно 8 кг, тобто 2 кг штука.
рідну коробку видаляли?
каких 2 кг? :) фунты с кг перепутали? вес одного роутера около 1кг (2.2 фунта - 1кг грубо говоря) :) может и клацнул удалить тару - я не вкурс как сосед сделал
Мист округляет до 1 фунта вроде как.. 2.15 фунта = 3 фунта вес одного.. по идее так..
Вкладення
Screenshot_291.png
Востаннє редагувалось 12.09.2024 00:13 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 1 раз.
strang
Member

Повідомлення

vdemeshko
Я не переплутав, 17.60 підспойлергмце те що міст наважив, 4шт сумарно
vdemeshko
Member

Повідомлення

strang: 12.09.2024 00:12 vdemeshko
Я не переплутав, 17.60 підспойлергмце те що міст наважив, 4шт сумарно
а как там Вам упаковали я не знаю - отправляет же не Амазон.. вроде как изначально а Woot... у меня он продавец на Амазоне. Может Амазон потом перепаковывает. Судя по консолидации товара - У вас приехало 4 треками на склад. У меня одним - 2 шт в одном треке(мне не раздельно отправили).. У Вас в 4 раза больше упаковки дополнительной.. и мне и соседу отправили одним треком 2шт в заказе

Invoice Due Date Amount
2024-09-07 23:59:59 $21.58
полный инвойс у меня 21.58.. из которых доставка к нам 18+.. после оплаты мне почему то детализацию не показывает уже

PS
за 10 лет последние покупки на Амазоне вес почти полностью совпадает с указанным на сайте. то есть получается Вам каждый роутер упаковали еще дополнительной упаковой почти на 1кг

PPS
на ОЛКС уже везете 4 шт? :gigi:
Востаннє редагувалось 12.09.2024 00:38 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 3 разів.
strang
Member

Повідомлення

Ставив галку прибрати по можливості зайву тару
Отож і дивуюсь чи вони об'ємну вагу рахували рідної коробки чи не знаю шо
2 собі, 1 родичам.
1 "зайвий", може і олх.

Отправлено спустя 6 минут 10 секунд:
До речі топпост минулої сторінки:
"доставка дуже дорога(2кг один роутер?"
Так шо не знаю. Може об'ємна вага рідної упаковки..
vdemeshko
Member

Повідомлення

strang
нашел инвойс после оплаты.. возможно дело в обьемном весе - у Вас же 4 шт отдельных трека консолидированных в одну посылку.
Вкладення
Screenshot_292.png
strang
Member

Повідомлення

Ну і ок, приїде- побачимо ).
Дякую
WalkMan
Member

Повідомлення

strang: 11.09.2024 23:46тобто 2 кг штука.
мені одну штуку так і порахували
спойлер
Зображення
artko
Member

Повідомлення

vdemeshko: 11.09.2024 23:36 цена по сайту аккурат примерно в 3 раза различается за фунт веса. Вес 1 роутера около 2.4 фунта (около 1 кг) по ТТХ на Амазоне + доп упаковка.
переміряв - сам роутер + бж важить трохи більше 1кг, рідна коробка ще 0,6кг, а зверху ще ящик картоний від амазона. тобто в мене вийшло реальніх 2кг один роутер з упаковкой амазона. 18 баксів доставка одного.
vdemeshko: 11.09.2024 23:36 Отправлено спустя 17 минут 41 секунду:
artko
ну как стабильность работы роутера и с нагрузкой какой нибудь его уже гонял? SQM?
ще не ставив на основну лінію, розважаюсь прошивками. докер вже поганяв з цікавости, без проблем роутер витримує некстклауд + маріадб сервер, доволі швиденько працює.
температура soc за монітором ~64 градуси в мене
vdemeshko
Member

Повідомлення

Что то я начинаю переживать теперь что где то потеряли мой один роутер :)
artko
Member

Повідомлення

vdemeshko
найдуть, мій же дійшов хоча типу відмінили ордер.

поки що на снепах опенврт - добре видно, що у медіатека з пітримкою таки краще. без packet steering to all cpu - за швидкодією поступається двоядерному медіатеку у мережевих завданнях (ганяв на wireguard, openvpn), з ним - на одному рівні. ну або я щось не доналаштував.
vdemeshko
Member

Повідомлення

artko: 12.09.2024 10:13 vdemeshko
найдуть, мій же дійшов хоча типу відмінили ордер.

поки що на снепах опенврт - добре видно, що у медіатека з пітримкою таки краще. без packet steering to all cpu - за швидкодією поступається двоядерному медіатеку у мережевих завданнях (ганяв на wireguard, openvpn), з ним - на одному рівні. ну або я щось не доналаштував.
на DD-WRT не проверял ? если ли разница... стоп packet steering to all cpu - это же вроде software offloading..в медиатеке мог же быть hardware офлоад включен.. или цель была без него raw cpu power потестировать? на редите нашел такое
Steering is only effective against routed traffic. WiFi bridge will be "seeing" only the Layer 2.
Some QCA WiFi chips have a hardware offload feature, too.
You may fair better with IRQBalance, which can move some interrupts onto another core (WiFi, switch, etc).
ЗЫ
так у меня был изначально один трек на 2 юнита от амазона. И мист получил как один трек ее и отправил так же.. вот жду что бы мне доставили - у меня по Украине курьерская доставка НП включена. Бо у Мист с этим треш в Киеве )) В Львов из США - 4 дня, из Львова едет 1 день в Киев и 5 дней мне везут курьером ))) в платежке миста указано 2 шт по 9+ уе.. )))
Востаннє редагувалось 12.09.2024 10:34 користувачем vdemeshko, всього редагувалось 2 разів.
Відповісти