TSMatvey: ↑
07.12.2023 15:30
народ, порадьте безгеморойний роутер для 100мбіт, 1 кімнатна квартира 35м2. 1гіб немає і потреби якби немає. Головне, щоб добре пробивав стінки за смішні гроші. Бо моя Тенда 8 років відробила і щось прям глючити почала, але свої 300грн відробила сповна))))
Я хотів собі був пару років назад провести 1гб, але нажаль невдалось, бо тупо немає місця в кабель-каналах, усе забито, так я тоді пару днів покористувався Кінетиком і нічого супер-пупер не побачив. Я простий користувач, як на мене менюшка була так собі, якусь інфу не показувала, або я не знайшов де вона. Просто начитався тоді - що то була супер імба і т.п. але як для простої людини, то тих супер переваг не видно, хіба що була би якась супер стабільна прошивка. Але моя тенда теж голову не морочила 8 років - увімкнув і забув.
Рівно три роки тому взяв Тенду АС8 - а 03,12,23 репнула)) Робила в принципі добре, відразу оновився на 106_мульті. Навіть роздавав сусіду через дорогу на його ТП 841.
Але смикнув чорт глянути у налаштування - а там пропозиція оновитися до V03.03.10.02_multi(530). Оновився, все підхопилося саме але вирішив скинути на заводські - і зловив циклічну ініціалізацію мережевого кабелю.
Підтримка навчила заливати по Fttp прошивку - марно. півдня возилися зі мною через месенджер у ФБ. Наприкінці прийшли до висновку, що прошивці все таки амбець і потрібен програматор. скинули дамп на АС8. Чекаю на нього с алі.
Але ж не сидіти без роутера, та і давно хтів мати запасний. Тому пішов та замовив у А ...такий самий
За 843. Приїхало 6-го числа, а 7-го цей роутер вже був там по 1049 грн
Нова АС8 була вже з V03.03.10.01_multi , V03.03.10.02_multi(530) накотилася та скинулась на заводські без зауважень. 3 дні працює, розривів не було. торенти вже качав. канал звузив до 40, потужність встановив на мінімальну. 2.4 Гц не використовую взагалі.