Останні статті і огляди
Новини
Выбор роутера
-
bes
Member
Забавно что есть люди которые думаю что с продаж в украине россия что-то зарабатывает и им вообще отходят какие-то отчисления от продукций которую они даже не производят. И так как в россию не возможно сделать денежный перевод - деньги наверное еще в гривне наличкой вывозят
Отправлено спустя 8 минут 39 секунд:
С чего россия зарабатывает на кинетиках если элементная база и сборка китай и по интеллектуальная собственность тоже китай ?
Отправлено спустя 8 минут 39 секунд:
С чего россия зарабатывает на кинетиках если элементная база и сборка китай и по интеллектуальная собственность тоже китай ?
-
Noveon
Member
Ой, блин, если сейчас вдруг резко наступит прозрение, что ни с чего не зарабатывают, начнут поднимать старые слухи, что какие-то там данные куда-то там отправляются прямиком товарищу майору.bes: ↑ 27.01.2023 00:20С чего россия зарабатывает на кинетиках если элементная база и сборка китай и по интеллектуальная собственность тоже китай ?
А когда выяснится, что это уже давно опровергнуто - придерутся к орфографии.
Ну и вишенка на торте: "а чому свинособачою?".
Мы научим тебя любить родину, сынок!
-
kolesnukm
Member
який інженер і що має робити?))WaRMacTep: ↑ 26.01.2023 22:54одно дело когда не знаеш что, а другое когда денег на него нет, если не знаеш покупаеш инженера он тебе сделает какой скажеш, ну а если в деньгах стеснен тут уже спрашиватьkolesnukm: ↑ 26.01.2023 22:24 БесценноДякую, цікавило чи можна декілька мереж створювати і як асистент працює
-
WaRMacTep
Member
як що розроблювати роутери які захоче заказникkolesnukm: ↑ 27.01.2023 00:48який інженер і що має робити?))WaRMacTep: ↑ 26.01.2023 22:54
одно дело когда не знаеш что, а другое когда денег на него нет, если не знаеш покупаеш инженера он тебе сделает какой скажеш, ну а если в деньгах стеснен тут уже спрашивать
-
di2di
Member
открыть каталог - тыцнуть галочки и отсортировать по цене...kolesnukm: ↑ 27.01.2023 00:48який інженер і що має робити?))WaRMacTep: ↑ 26.01.2023 22:54
одно дело когда не знаеш что, а другое когда денег на него нет, если не знаеш покупаеш инженера он тебе сделает какой скажеш, ну а если в деньгах стеснен тут уже спрашивать
-
kolesnukm
Member
так нічого розроблювати не потрібно, є вже готова меш система від гугла де точка навіть має мікрофон і динамік і їх асистент, вот і цікавить як воно працює в наших реаліях, не з ютуб тестів а реального використання
-
j3s0n
Member
Avenger80
Noveon
проїхали, всі патріоти, але щось тільки і тікають. Гарного вечора!
Відправлено через 4 хвилини 10 секунд:
У нас продають косметику та книги з рашки виробництва літа 2022 року, це те що моя сестра у Єві побачила і у книжкових магазинах.
Ще раз для особливих - в Україні, де війна вже рік продають товари з рашки випущені з виробництва через пів року як вже війна йшла!
А тепер думаємо як працює логістика і розуміємо, що Іван своє отримав і ти кожною покупкою "допомагаєш" армії, але є нюанс...
Noveon
проїхали, всі патріоти, але щось тільки і тікають. Гарного вечора!
Відправлено через 4 хвилини 10 секунд:
Якби це було так, то у них вже був би коллапс, але його нема.bes: ↑ 27.01.2023 00:20в россию не возможно сделать денежный перевод
У нас продають косметику та книги з рашки виробництва літа 2022 року, це те що моя сестра у Єві побачила і у книжкових магазинах.
Ще раз для особливих - в Україні, де війна вже рік продають товари з рашки випущені з виробництва через пів року як вже війна йшла!
А тепер думаємо як працює логістика і розуміємо, що Іван своє отримав і ти кожною покупкою "допомагаєш" армії, але є нюанс...
-
bes
Member
И причем тут роутеры ? Они производятся в россии ? Или это один из тех примеров лишь бы что то ляпнуть ?j3s0n: ↑ 27.01.2023 01:28
Отправлено спустя 2 минуты 27 секунд:
Какой коллапс ? Это тот что ждут с 14 года ?j3s0n: ↑ 27.01.2023 01:28 Якби це було так, то у них вже був би коллапс, але його немаэ
Отправлено спустя 3 минуты 31 секунду:
ну отлично сравнивать на своем уровню работу по логистики международной компанией которые открывают свой представительство с уровнем местного барыжного магазина которые закупает книги и косметику в одном месте где у него все схвачено - это примерно уровень логистика одного уровня .j3s0n: ↑ 27.01.2023 01:28 А тепер думаємо як працює логістика і розуміємо
Отправлено спустя 4 минуты 28 секунд:
нюанс есть только в том что такие как ты вообще не отстреливают о том что они говорят. При продаже техники кеенетик в Украине зарабатывает только украинский офис который платит налоги в Украине и зарплаты своим сотрудникам в Украине. Причем тут россия которая не участвует не в производственной и не в логистической цепочки непонятно.j3s0n: ↑ 27.01.2023 01:28 і ти кожною покупкою "допомагаєш" армії, але є нюанс...
Отправлено спустя 4 минуты :
я так понимаю что не стоит покупать роутеры keenetic из за того что в еве продается книги и русская косметика
-
sanya555
Member
j3s0n
Да я не против микротика, но у соседа hAP ac3 висит прямо у входной двери в квартиру, хата двушка, так вот когда мы пьем коньяк у него на кухне, вайфай в 5Ггц одно два деления, атам всего-то одна тонкая стена, и одна толстая, при этом хоть одно деление, но мой телефон видит мою домашнюю сеть в 5Ггц, а на 2.4 даже инет есть. И Саоми 3G я бы не сказал что мощный по вафле роутер, но как то добивает из соседней квартиры до коньяка))
Да я не против микротика, но у соседа hAP ac3 висит прямо у входной двери в квартиру, хата двушка, так вот когда мы пьем коньяк у него на кухне, вайфай в 5Ггц одно два деления, атам всего-то одна тонкая стена, и одна толстая, при этом хоть одно деление, но мой телефон видит мою домашнюю сеть в 5Ггц, а на 2.4 даже инет есть. И Саоми 3G я бы не сказал что мощный по вафле роутер, но как то добивает из соседней квартиры до коньяка))
-
Mad Dog
Member
А при продажі техніки Ксяомі заробляє тільки український офіс... і пофіг що він ніякого відношення до китайців не має, і вони навіть судяться за використання бренду.bes: ↑ 27.01.2023 01:52 При продаже техники кеенетик в Украине зарабатывает только украинский офис который платит налоги в Украине и зарплаты своим сотрудникам в Украине.
-
bes
Member
потому что это украина это не мир с розовыми пони, тут можно зарегистрировать бренд без правообладателя и на ровном месте стричь на этом деньгиMad Dog: ↑ 27.01.2023 10:36А при продажі техніки Ксяомі заробляє тільки український офіс... і пофіг що він ніякого відношення до китайців не має, і вони навіть судяться за використання бренду.bes: ↑ 27.01.2023 01:52 При продаже техники кеенетик в Украине зарабатывает только украинский офис который платит налоги в Украине и зарплаты своим сотрудникам в Украине.
-
Mad Dog
Member
А ну розкажи як наприклад налаштувати фтп, з доступом з Інтернет? Не треба буде десь увімкнути сервіс, в іншому місці налаштувати фаервол, подім десь ще налаштувати групу юзерів та самих юзерів?j3s0n: ↑ 26.01.2023 19:53 Я не знаю чого ви так про мікротік пишите, вони вже давно мають дуже зручне і автоматичне налаштування.
Може вже пофіксили, але раніше не можна було вказати корневу папку та треба було обов'язково давати права на запис... Дав сусіду доступ до фільмів, а він тобі повидаляв конфіри/бекапи ))
Поті може бути от такий бонус від провайдера:
- спойлер
Я не проти мікротіків вони для певних задач просто маст хев. У нас багато малих провайдерів їх як ядро використовують. Але через їх специфику пхати їх у кожну квартиру не правильно...
Але ж їхнє залізяччя там продаються. А тут деякі розумники кажуть, що якщо там продається то не можна купляти.j3s0n: ↑ 26.01.2023 19:53 До речі, мікротік пішов з підарашки
Взагалі треба бути дебілом, щоб поставити знак тотожності між виготовленням/розробкою чогось у парашці та продажею чогось у парашці.
Отправлено спустя 4 минуты 4 секунды:
Але мова не про це. При продажі кожного продукту стрижуть гроші всі хто задієні у ланцюзі, від розробників цього продукту до кур'єра пошти що тобі його доставив.bes: ↑ 27.01.2023 11:23потому что это украина это не мир с розовыми пони, тут можно зарегистрировать бренд без правообладателя и на ровном месте стричь на этом деньгиMad Dog: ↑ 27.01.2023 10:36
А при продажі техніки Ксяомі заробляє тільки український офіс... і пофіг що він ніякого відношення до китайців не має, і вони навіть судяться за використання бренду.
-
bes
Member
я вообще без понятия о чем ты пишешь. Я говорю о том что есть главный офис и региональное представительство которое занимается логистикой и зарабатывает деньги с конкретного рынка . Ты приводишь пример что ксяоми не ксяоми так как кто то зарегистрировал домен ua который вообще нельзя зарегистрировать без права на торговую марку. Другой пишет что вообше все очевидно так как в ЕВЕ продаются российский книга и косметика.
-
j3s0n
Member
sanya555
Так я саме тому вайфай від unifi і узяв, мікротік класний тільки як маршрутізатор, а не комбайн.
Відправлено через 4 хвилини 1 секунду:
Mad Dog
FTP на якийсь сервак у мережі?
Відкрив порт наприклад 7654, зробив форвард порта зовнішнього на 20 внутрішній (фтп ж 20?), все. В ідеалі ще можна через WireGuard активувати, щоб тільки так був доступний порт або ще є крута штука port knocking. Почитайте.
Все що я сказав робиться в одному меню, якщо ftp до роутера, то так ще в одному місці треба ввімкнути сервіс, але я їм так і не користувався.
Так я саме тому вайфай від unifi і узяв, мікротік класний тільки як маршрутізатор, а не комбайн.
Відправлено через 4 хвилини 1 секунду:
Mad Dog
FTP на якийсь сервак у мережі?
Відкрив порт наприклад 7654, зробив форвард порта зовнішнього на 20 внутрішній (фтп ж 20?), все. В ідеалі ще можна через WireGuard активувати, щоб тільки так був доступний порт або ще є крута штука port knocking. Почитайте.
Все що я сказав робиться в одному меню, якщо ftp до роутера, то так ще в одному місці треба ввімкнути сервіс, але я їм так і не користувався.
-
Бесценно
Member
kolesnukm
Гостьова мережа є, а от за асистент не скажу, бо ті що в мене були без асистента(але робить на англійській точно)
Гостьова мережа є, а от за асистент не скажу, бо ті що в мене були без асистента(але робить на англійській точно)
-
Mad Dog
Member
Ні, щоб з флешечки/диска увімкненого по usb сусіду фільм скинуть )j3s0n: ↑ 27.01.2023 12:35 FTP на якийсь сервак у мережі?
Ну і одного відкритого порта для ФТП замало. І це вже рівень явно не домохозякий.
-
Noveon
Member
ааа, ну так бы сразу и сказал, что разрабатывается и изготавливаются НЕ в китае, а в УкраинеMad Dog: ↑ 27.01.2023 10:36А при продажі техніки Ксяомі заробляє тільки український офіс... і пофіг що він ніякого відношення до китайців не має
и веб-морда с иероглифами никакого отношения к китаю не имеет, а чисто украинская разработка
-
j3s0n
Member
Mad Dog
я таким збоченням не займаюсь, у мене сервак і я шарю через домен,а давати тупо пряме посилання на свій айпі це якось тупо.
Я ж кажу є wireguard, підключаюсь - я наче у мережі і маю доступ до всього по самбі, зразу поставив собі на всі девайси, дуже зручно.
я таким збоченням не займаюсь, у мене сервак і я шарю через домен,а давати тупо пряме посилання на свій айпі це якось тупо.
Я ж кажу є wireguard, підключаюсь - я наче у мережі і маю доступ до всього по самбі, зразу поставив собі на всі девайси, дуже зручно.
-
Mad Dog
Member
Нахіба сусіду твої впн, домени та самби? Він хоче глянути один файл твого хоумвідео, а не мати доступ до твоєї домашньої мережі з доступом до телевізорів, кондиціонерів і всього іншого розумного.j3s0n: ↑ 28.01.2023 00:23 я таким збоченням не займаюсь, у мене сервак і я шарю через домен,а давати тупо пряме посилання на свій айпі це якось тупо.
І питання взагалі не стоїть у виборі технологій чи ще чогось.
Питання у тому, що оце твердження неправдиве.Я не знаю чого ви так про мікротік пишите, вони вже давно мають дуже зручне і автоматичне налаштування.
Так, вони зробили quick set де можна швидко задати де брати айпішку роутеру та назву/пароль вафлі (але навіть цей інтерфейс родом з 90х я б не назвав зручним). Все інше в налаштуваннях для домогосподарок просто морок.
-
Scoffer
Member
Будь ласка список всього іншго що взагалі може знадобитись домогосподаркам за межами квіксету.Mad Dog: ↑ 28.01.2023 11:11Все інше в налаштуваннях для домогосподарок просто морок.
Ви всі так кажете наче якщо тицалка є, то її обов'язково треба тицнути, інакше ломка.