Выбор роутера

Локальные сети и Интернет
Відповісти
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

Нормальна у мікроти вафля. Єдине що він з еплами не дружить, але виключно тому що в еплі забили на стандарти, а в мікроті забили на еплокостилі.
Немає епла - немає проблем :rotate:
tablestikus
Member

Повідомлення

Scoffer
У мене трабли з еплами були тільки з несертифікованими для України на UniFi ))))
Noveon
Member

Повідомлення

як же мені подобається, коли підгорає пердак від будь-якої згадки Кінетика, навіть у тих випадках, коли хейтери самі ж перші починають згадувати Кінетик, і їх самих від цього починає підривати (нагадує, коли сам несподівано перданув і сам же злякався).
Тепер, напевно, я в кожному пості додаватиму теги #Keenetic, #Кинетик, #Кинетік - сторінка намотування соплів на рукав гарантовано
Scoffer
Member

Повідомлення

tablestikus
Та з еплом періодами не дружили навіть мотороли. Пам'ятаю шаришся по складу з відроїдом - ідеально, поряд тип з яблофоном - відвали і реконекти :D
Bender911
Member

Повідомлення

Scoffer: 25.01.2023 23:17 tablestikus
Та з еплом періодами не дружили навіть мотороли. Пам'ятаю шаришся по складу з відроїдом - ідеально, поряд тип з яблофоном - відвали і реконекти :D
Сподіваюсь вам приємно було від цієї ситуації. Дорослі люди ( бо рарітетні мікротіки хвалите), а все люди з Apple не дають покою))
Mad Dog
Member

Повідомлення

Avenger80: 25.01.2023 22:56 tablestikus
А вот Mad Dog может... У него сверхскоростной клиент. :gigi: Вы вообще две противоположности. Один за провод, другой за wifi, но объединись против одной красной тряпки на букву К... :gigi: А теперь бі вам поменяться роутерами - одному дать Сяоми, а другому Микротик - вот бы умора была. :)
Харе балаболити. У мене у 2к квартирі більше 10 точок езернета розведено, ще й на один комп 2,5 гб/с працює. А до ксяомі стояв якраз Мікротік, при чому флагман у плані ВаФлі, на свій час звичайно. от після нього і не можу натішитися швидкостями Ксяомі. :gigi:

Отправлено спустя 52 секунды:
Scoffer: 25.01.2023 23:01 Нормальна у мікроти вафля.
Невже вони вейв2 таки докрутили там де він апаратно підтримувався?
Scoffer
Member

Повідомлення

Mad Dog
Докрутили, докрутили. 5 років же пройшло :laugh:
Avenger80
Member

Повідомлення

tablestikus
Кстати, чего-то мысль такая пришла в голову - а ты уверен в своей компетенции в настройках Кинетика для того офиса? Или ты потыкался-помыкался и решил, как говорится, переместиться в свою тёплую ванну с Микротиками, где тебе всё до боли знакомо? Может если бы у тебя хватило умения и Кинетики работали как надо? Ты об этом не подумал? Если бы обратился за помощью в их техподдержку они бы помогли тебе понять проблему и всё настроить - они так могут (могли). До войны, естественно...
P.S. Это не защита Кинетика, это просто мысль, зная их техподдержку. А то снова срач начнётся. :)
tablestikus
Member

Повідомлення

Mad Dog: 25.01.2023 23:51 Невже вони вейв2 таки докрутили там де він апаратно підтримувався?
Так. Не всі фічі, але частково вже є.

Отправлено спустя 1 минуту 27 секунд:
Avenger80: 25.01.2023 23:55 tablestikus
Кстати, чего-то мысль такая пришла в голову - а ты уверен в своей компетенции в настройках Кинетика для того офиса? Или ты потыкался-помыкался и решил, как говорится, переместиться в свою тёплую ванну с Микротиками, где тебе всё до боли знакомо? Может если бы у тебя хватило умения и Кинетики работали как надо? Ты об этом не подумал? Если бы обратился за помощью в их техподдержку они бы помогли тебе понять проблему и всё настроить - они так могут (могли). До войны, естественно...
P.S. Это не защита Кинетика, это просто мысль, зная их техподдержку. А то снова срач начнётся. :)
Жодного разу не захист. От взагалі. :lol:
Avenger80
Member

Повідомлення

tablestikus
Нет, не защита. Я просто интересуюсь. Или вообще тут даже упоминать нельзя. Табу полное? Так это реально детский сад тогда. Правильно всё Noveon написал.
Noveon
Member

Повідомлення

Так всё таки: кто виноват?
Чувак, который суёт Кинетик в продакшн?
или
Кинетики, потому, что они "интернет-центры"?
P.S. пост, в защиту Кинетиков.
#Keenetic, #Кинетик, #Кінетік
j3s0n
Member

Повідомлення

tablestikus: 25.01.2023 23:07 Scoffer
У мене трабли з еплами були тільки з несертифікованими для України на UniFi ))))
А я от якраз здихався мікрота ас2 і узяв 5009 новий їх роутер і до нього unifi саму просту точку 6 lite здається, працює просто прекрасно з усією технікою епла, щось в районі 550-600мбіт/с, після мікрота це просто ковток свіжого повітря, налаштування, робота, просто супер.

Ну і трошки про 5009. Дуже потужна дура, там де ас2 міг тупити при скачуванні торентів 5009 нічого не відчуває, налаштування скриптами переніс за дві хвилини, телеграм нотифікації прикрутив, wireguard з коробки зробив, тепер будь-де до домашньої мережі підключаюся (якщо світло є) щоб щось забрати з сервака, або от кейс був через vlc фільм дивився будучи не вдома, як через мережу і не треба той plex чи jelify.
Востаннє редагувалось 26.01.2023 09:01 користувачем j3s0n, всього редагувалось 1 раз.
tablestikus
Member

Повідомлення

j3s0n
Там проблема що UniFi не передає Country Code бо той 802.11 депрекейтед в них, а ноути з США приїхали і там активовані під США, а канали wi-fi США не всі канали підтримує які підтримуються в Україні. Тому прийшлось довго гуглити і руками розкидувати канали на точках щоб співпадали з тими що є в США.
Noveon
Member

Повідомлення

j3s0n: 26.01.2023 08:48там де ас2 міг тупити при скачуванні торентів 5009 нічого не відчуває,
Хм... Туполинк 740 с OpenWrt тоже не тормозит при скачивании торрентов, хоть круглые сутки качай.
#Keenetic, #Кинетик, #Кінетік
j3s0n
Member

Повідомлення

tablestikus
То ж виходить проблема у ноутах, а не у unifi ;) я точку вафлі купляв в США на оф сайті, здається 100$ віддав разом з рое адаптером брав, так от жодних проблем, у мене щось в районі 20 клієнтів вайфаю це від електронних книг до макбуків (епловське все сіре, США та ЄС) і все як по маслу працює.
А от мікрот міг вимикати доступ для девайсів, на одному айфоні лте на іншому вафля і так по колу. :D

Відправлено через 46 хвилин 54 секунди:
Noveon
Сумніви маю я, що ви розумієте про що пишите. Я не про скачування іграшки раз на місяць. А про повноцінну роботу 24/7 де у вас ще є клієнти яким також потрібен інет і думаю, шо всратий туполінк буде туполіг.
Mad Dog
Member

Повідомлення

j3s0n: 26.01.2023 09:53 Noveon
Сумніви маю я, що ви розумієте про що пишите.
Не звертай на нього увагу. Він зі ще одним любителем спонсорувати свинособачу армію трохи заляпались, а тепер струшують з себе гівно на вентилятор. Що від одного, що від іншого більше шкоди ніж користі на цьому форумі.
Avenger80
Member

Повідомлення

j3s0n
Та нет, тут я понял скорее причину ненависти Mad Dog - он же тоже, как я понял микротиковец :) , но из-за слабой вафли, поставил себе в качестве точки доступа - Сяоми. А в качестве самого роутера (проводного) стоит что-то микротиковское или около того... То я думаю, чего ж его не прёт так от простоты Сяоми после Микротика. А тут священная война, которая заложена ещё с незапамятных времён - Микротик vs Кинетик. Наложилось ещё, понятное дело, война - как дополнительный аргумент - и всё - поехало с новой силой. Только обычные люди тут причём - я вообще не имею дела с сетями, маршрутизаторами, сетевым администрированием и т.д. Обычным людям по барабану на вашу ненависть (как кошка и собака). Я то воспринимаю тот же Кинетик наравне с Asus, TP-LINK, D-link в качестве фирмы, а микротиковцы видят в нём лютого врага - не понимаю почему так заложилось, это чисто профессиональное что-то, из области админов и сетевиков.
Mad Dog
Member

Повідомлення

Avenger80
З якою метою ти тут брешеш?
Avenger80
Member

Повідомлення

Mad Dog
Я пытаюсь вести с тобой хоть какой-то человеческий диалог, вот и всё... Хоть понять пытаюсь. А у тебя только одно - вата, лайно... и ни одной именно аргументации по железу адекватной. Чисто просто ненависть - вот это и вызывает непонимание. Или ты без эмоций не можешь? У нас форум технический, а не политический (а у тебя всё сводится на парашне лайно).
Mad Dog
Member

Повідомлення

Тобто тупо поширювати брехню це по твоєму людський діалог... :facepalm:
Ну ок.
Відповісти