а звідки купон аліка на 10$ ?
Останні статті і огляди
Новини
Выбор роутера
-
Smok
Member
-
LastUnicorn
Junior
алик одноразовые купоны раздавал с 1 по 7Smok: ↑ 07.11.2024 23:45 а звідки купон аліка на 10$ ?
-
Alligator
Member
Повертаючись до питання, чи дійсно TP-LINK Archer AX1800 не має право на існування як тут пишуть чи можно використовувати за умови вимкнення смартконнект 802.11k/v для звичайної квартири де з вай-фай будуть тільки телефони, а комп та телевізор по проводу? Цікавить TP-LINK через можливість підключення підсилювача Wi-Fi сигналу TP-LINK RE600X (якщо роутера не вистачить.Alligator: ↑ 07.11.2024 23:01Доброго рандомного часу доби. Є задача підключити 5 пристроїв + вхідний інтернет з урахуванням, що під роутер вже зробили "коробку".
Варіант GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) неможливий через очікування, Xiaomi AX3000T гарний, копійка в копійку вартує, але там всього 4 порта та питання по підсилювачу відкрите буде.
Інтернет звичайний 100/100 мбіт, RE600X не вміє у WPA3, але WPA2 буде достатньо (якщо взагалі буде потрібен).
-
Евгений King
Member
Роутер в коробці ідея поганенька.Alligator: ↑ 08.11.2024 01:17Повертаючись до питання, чи дійсно TP-LINK Archer AX1800 не має право на існування як тут пишуть чи можно використовувати за умови вимкнення смартконнект 802.11k/v для звичайної квартири де з вай-фай будуть тільки телефони, а комп та телевізор по проводу? Цікавить TP-LINK через можливість підключення підсилювача Wi-Fi сигналу TP-LINK RE600X (якщо роутера не вистачить.Alligator: ↑ 07.11.2024 23:01Доброго рандомного часу доби. Є задача підключити 5 пристроїв + вхідний інтернет з урахуванням, що під роутер вже зробили "коробку".
Варіант GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) неможливий через очікування, Xiaomi AX3000T гарний, копійка в копійку вартує, але там всього 4 порта та питання по підсилювачу відкрите буде.
Інтернет звичайний 100/100 мбіт, RE600X не вміє у WPA3, але WPA2 буде достатньо (якщо взагалі буде потрібен).
Сигнал Wi-Fi переважно відбивається від поверхонь і дуже погано пробиває їх, тоненький пластик ще якось терпимо, а якщо метал чи дерево - то рахуйте буде майже повна ізоляція сигналу
Стосовно TPlink, старі років 741/841 мені подобались, такий собі дешево/сердито бестбай, а нові якась дичина. Міняв локацію і в новій стояв Archer C6, я його викинув одразу і поставив HAP ac2. Потім з часом подумав, а чого добру пропадати, поставлю повторюшкою чи просто другою точкою плюс заюзаю порти, прямо біля ПК в іншій кімнаті хотів ткнути. Так от, цей кусок ТПлінка навіть по кабелю додавав 3-5ms RTT при тому, що вся маршрутизація була на HAP ac2, по wi-fi взагалі +5-7ms RTT, я його назад в шухляду склав і забув про існування цього шматка какулі назавжди.
Візьміть пару мікротів і налаштуйте на них безшовний Wi-Fi, як би їх не хаяли, як би не журили, це стабільне, перевірене часом рішення.
-
7mindfields
Member
Немає ніякого стор діскаунту на додаткові 10$, тільки основний купон на 21$ і все
-
Smok
Member
7mindfields: ↑ 08.11.2024 03:18
Немає ніякого стор діскаунту на додаткові 10$, тільки основний купон на 21$ і все
пізно проснулись, я теж провтикав купон аліка на $10, можливо ще будуть купони та знижка стора
-
Foxgl
Member
Чекайте 11.117mindfields: ↑ 08.11.2024 03:18Немає ніякого стор діскаунту на додаткові 10$, тільки основний купон на 21$ і все
-
Alligator
Member
Там виємка в стіні та пластикова кришка, не думаю, що воно дуже вплине на радіосигнал. З тих часів у мене був TP-LINK TL-WDR4300 він же N750, після переїзду він справно працює вже більше 10-ти років том якісь фантомні надії на TP-LINK маю.Евгений King: ↑ 08.11.2024 02:35Роутер в коробці ідея поганенька.
Сигнал Wi-Fi переважно відбивається від поверхонь і дуже погано пробиває їх, тоненький пластик ще якось терпимо, а якщо метал чи дерево - то рахуйте буде майже повна ізоляція сигналу
Стосовно TPlink, старі років 741/841 мені подобались, такий собі дешево/сердито бестбай, а нові якась дичина. Міняв локацію і в новій стояв Archer C6, я його викинув одразу і поставив HAP ac2. Потім з часом подумав, а чого добру пропадати, поставлю повторюшкою чи просто другою точкою плюс заюзаю порти, прямо біля ПК в іншій кімнаті хотів ткнути. Так от, цей кусок ТПлінка навіть по кабелю додавав 3-5ms RTT при тому, що вся маршрутизація була на HAP ac2, по wi-fi взагалі +5-7ms RTT, я його назад в шухляду склав і забув про існування цього шматка какулі назавжди.
Візьміть пару мікротів і налаштуйте на них безшовний Wi-Fi, як би їх не хаяли, як би не журили, це стабільне, перевірене часом рішення.
HAP ac2 має стандарт Wi-Fi 5, в офісі я на декількох Wi-Fi MikroTik cAP ax налаштував CAPsMAN і поки все прекрасно працює, але він громісткий та це зовсім інший бюджет та будь які налаштування в майбутньому по роутерос будуть до мене, я не з тих євреїв, що по 10 років обслуговують одних та тх саме клієнтів, хочется зробити один раз з мінімальним входженням власників до внесення змін при необхідності.
Відправлено через 54 хвилини 31 секунду:
UPD Mikrotik hAP ax² адекватно коштує та має Wi-Fi 6 виходячи навіть з назви)
-
di2di
Member
Alligator
в использовании TP-LINK ах10 с 21 года - был куплен как временное решение после трагической смерти n56u asus - а он работает и не требует внимания совсем;))) остался на постоянной основе, домашнюю сеть расширял добавлением в нас интел ах210 - толку от него мало тк регион Украина и он не работает на максимальной скорости...
условия работы онушка - ах10- 3 пк, 2 нубука и телефоны инет 500, роутер за 3 года ниразу принудительно не перезагружался он просто работает те 1 раз настроил и забыл
в использовании TP-LINK ах10 с 21 года - был куплен как временное решение после трагической смерти n56u asus - а он работает и не требует внимания совсем;))) остался на постоянной основе, домашнюю сеть расширял добавлением в нас интел ах210 - толку от него мало тк регион Украина и он не работает на максимальной скорости...
условия работы онушка - ах10- 3 пк, 2 нубука и телефоны инет 500, роутер за 3 года ниразу принудительно не перезагружался он просто работает те 1 раз настроил и забыл
-
Alligator
Member
di2di, дякую.
Евгений King, одного Mikrotik hAP ax2 мало та ціна питання вже 4000грн, як воно буде з Mikrotik hAP Lite працювати окреме питання та це +3000 грн. Mikrotik hAP ax3 вже краще, але це одразу 5000грн....
У Xiaomi AX3000T таки є Mesh та питання у 1 999 грн, взяти одразу два Xiaomi AX3000T виходить 4 000 грн + простий гбитний свіч для того, що не влізе у 3 лан порти та питання закриваються.
Евгений King, одного Mikrotik hAP ax2 мало та ціна питання вже 4000грн, як воно буде з Mikrotik hAP Lite працювати окреме питання та це +3000 грн. Mikrotik hAP ax3 вже краще, але це одразу 5000грн....
У Xiaomi AX3000T таки є Mesh та питання у 1 999 грн, взяти одразу два Xiaomi AX3000T виходить 4 000 грн + простий гбитний свіч для того, що не влізе у 3 лан порти та питання закриваються.
-
Tesseract
Member
На нього зараз є бета білди OpenWRT і DD-WRT. Обидва повинні впоратись, дивіться що вам більше подобається.kolesnukm: ↑ 06.11.2024 23:07Я вірно розумію що на стандартній прошивці Linksys LN1301 не вміє працювати із двома провайдерами, що порекомендуєте ставити що б це налаштувати?
Знову ж таки візьміть на OLX два Linksys LN1301 і зробіть з них повноцінний меш, а не оцей колхоз. Ще й на свіч лишиться.Alligator: ↑ 08.11.2024 01:17RE600X не вміє у WPA3, але WPA2 буде достатньо (якщо взагалі буде потрібен).
-
crumd
Member
Читал в интернете отзывы о Микротиках. Понравился один: "Я всегда советую знакомым и клиентам брать Микротики - без работы не останусь".Евгений King: Візьміть пару мікротів і налаштуйте на них безшовний Wi-Fi, як би їх не хаяли, як би не журили, це стабільне, перевірене часом рішення.
-
l-m
Member
До речі, додам — те що LN1301 тридіапазонний неочікувано виявилось кілер-фічею для мене, бо хоча другий діапазон на 5 ГГц - 5700+ - теоретично найгірше пробиває перешкоди, на практиці в моїй багатоповерхівці це єдиний діапазон вільний від сусідів, тож якість сигналу та швидкість на ньому найкраща.l-m: ↑ 03.11.2024 22:59 Я два таких об'єднав у меш (100 м2, хитре планування з товстими стінами), тепер практично всюди від 500 до 900+ мбіт (впирається обмеження 1 гігабіт інтерфейсу), тестував з -P8, клієнт OnePlus 9R. До речі на iPhone 14 Pro Max гірші результати, там де на OnePlus 600 Мбіт, на ньому тільки 400. Qualcomm любить Qualcomm чи що?)
Так Linksys LN1301, про який як раз мова вище, зроблений у В'єтнаміartko: ↑ 03.11.2024 19:44 ви багато бачили роутерів, які зроблені не в китаї?