А дай лінк на такий ремкомплект. А то мені постійно лінь відшукувати всі номінали кондьорів для заміни.Евгений King: ↑ 11.09.2024 13:21На OLX готові ремкоплекти є, або віддав, тобі все зробити, якщо на те пішло, що лапкиAvenger80: ↑ 11.09.2024 09:01 Евгений King
И кто ж будет менять из обычных пользователей конденсаторы в ДБЖ, так просто так... Легче новый купить.
Останні статті і огляди
Новини
PON в квартиру
-
tablestikus
Member
-
Rucha
Member
Та за 1700 також занадто. На алі менше 1000 грн.Евгений King: ↑ 11.09.2024 13:21 Ви зайшли оце шоб потриндіти чи як? У людини по посиланню 1699грн, де 2500?
-
Hotspur
Member
абсолютно згоденS: ↑ 11.09.2024 10:14Мне во всех этих ИБП не нравятся Li-ion батареи, нужно переделывать под Lifepo4 или Na-ion. И токи зарядки у них не блещут как правило, что соответственно влияет на время зарядки.
-
Евгений King
Member
Просто шукайте по DC1018 і найдете, він там не один таким займається.tablestikus: ↑ 11.09.2024 16:30А дай лінк на такий ремкомплект. А то мені постійно лінь відшукувати всі номінали кондьорів для заміни.Евгений King: ↑ 11.09.2024 13:21
На OLX готові ремкоплекти є, або віддав, тобі все зробити, якщо на те пішло, що лапки
-
waryag
Member
Взагалі, варто заморочуватися з оптикою? Як воно у порівнянні з ДБЖ на під'їзд?
-
Avenger80
Member
waryag
Оптика - до 72 часов, ДБЖ - 6-8 часов с инетом, так заявляет провайдер. Плюс оптика, скорее всего, будет лучшим вариантом, если электричество будут отключать хаотично и ДБЖ не будет успевать зарядиться за это время. Будет как с мобильными операторами - первый раз держат два часа, а затем, если повторно отключат через несколько часов, 12 часов, сутки - полчаса и инета нет, связи нет (может сейчас лучше, когда по шапке настучали им).
Т.е. оптика - это более надёжный метод подключения при блэкаутах, чем ДБЖ, но и больше заморочиться надо абоненту, т.к. это новое подключение в прямом смысле с дополнительной запиткой ONU. А в случае ДБЖ в подъезде - абоненту ничего делать не надо, кроме как купить кабель USB-DC к роутеру и подключить повербанк.
Оптика - до 72 часов, ДБЖ - 6-8 часов с инетом, так заявляет провайдер. Плюс оптика, скорее всего, будет лучшим вариантом, если электричество будут отключать хаотично и ДБЖ не будет успевать зарядиться за это время. Будет как с мобильными операторами - первый раз держат два часа, а затем, если повторно отключат через несколько часов, 12 часов, сутки - полчаса и инета нет, связи нет (может сейчас лучше, когда по шапке настучали им).
Т.е. оптика - это более надёжный метод подключения при блэкаутах, чем ДБЖ, но и больше заморочиться надо абоненту, т.к. это новое подключение в прямом смысле с дополнительной запиткой ONU. А в случае ДБЖ в подъезде - абоненту ничего делать не надо, кроме как купить кабель USB-DC к роутеру и подключить повербанк.
-
tablestikus
Member
По твоему лінку він окремо продає тіки акумуляторні збірки.Евгений King: ↑ 11.09.2024 17:51Просто шукайте по DC1018 і найдете, він там не один таким займається.tablestikus: ↑ 11.09.2024 16:30
А дай лінк на такий ремкомплект. А то мені постійно лінь відшукувати всі номінали кондьорів для заміни.
-
Евгений King
Member
Все вам треба розжувати і в рота покласти:tablestikus: ↑ 11.09.2024 19:55По твоему лінку він окремо продає тіки акумуляторні збірки.Евгений King: ↑ 11.09.2024 17:51
Просто шукайте по DC1018 і найдете, він там не один таким займається.
- спойлер
-
tablestikus
Member
Так що жувати коли в описі нема того що кажеш, ну і мені аккуми не треба, я сам збірку зварити можу, мені лінь кондьори шукати. А тут вони тіки як "бонус" до аккумів.Евгений King: ↑ 11.09.2024 21:14Все вам треба розжувати і в рота покласти:Не розумію, невже важко?
- спойлер
- Image20240910115706.jpg
-
Royter
Member
С октября пугает мой интернет провайдер что подымает ещё раз тарифы для PON технологии хотят 600грн 600мбит думаю сваливать и ждать водафон а то на вопрос про каналы говорят не можем дать всем гиг.
-
Ekz0rcyst
Member
Royter
Ціни у всіх піднімуться, через зміни в оподаткуванні.
https://petition.kmu.gov.ua/petitions/7060
Ціни у всіх піднімуться, через зміни в оподаткуванні.
https://petition.kmu.gov.ua/petitions/7060
-
x0taby4
Member
600 за 600 це ок, в нас максимум 200 за 300...Royter: ↑ 15.09.2024 09:23 С октября пугает мой интернет провайдер что подымает ещё раз тарифы для PON технологии хотят 600грн 600мбит думаю сваливать и ждать водафон а то на вопрос про каналы говорят не можем дать всем гиг.
Приватна забудова.
-
Avenger80
Member
del
-
Royter
Member
как то ещё дешево провайдер за ту же сумму тока даст 60 мбит в частном секторе центр Житомира.x0taby4: ↑ 15.09.2024 11:22600 за 600 це ок, в нас максимум 200 за 300...Royter: ↑ 15.09.2024 09:23 С октября пугает мой интернет провайдер что подымает ещё раз тарифы для PON технологии хотят 600грн 600мбит думаю сваливать и ждать водафон а то на вопрос про каналы говорят не можем дать всем гиг.
Приватна забудова.