прадьте щось з проців

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Повідомлення
amdintel
Member

Повідомлення

Доброго дня всім! чи може мені хтось дати відповідь : хтось переходив з інтел Е 8*** на феном 2 9**? які враження? варто переходити на феном2 чи краще почекати аноннсу і5 і Р55?і тоді зважити? хотілось би свій 8400 поміняти на 955бе

Добавлено спустя 23 минуты 21 секунду:
допоможіть вибрати
ever
Member

Повідомлення

я бы подождал бы анонса i5, i7 на 1166 платформу, и платформа будет стоит 120-150 баков всего и процы подешевле , думаю оно будет того стоить! ;)
DaKaR
Member

Повідомлення

хотілось би свій 8400 поміняти на 955бе
Смысла нет, жди новых І5,І7.
amdintel
Member

Повідомлення

це 6 вересня анонс чи пізніше?

Добавлено спустя 3 минуты 43 секунды:
мого бюджету ще на Core i5-750+р55(середньго рівня)+DDR3 RAM 2Gb PC3 1333 Goodram повинно б було стати якщо ціни будуть приблизно такі як обіцяють(якщо бариги не поставлять 50%націнку )))) ).

Добавлено спустя 10 минут 57 секунд:
кажете що шило на мило не варто міняти, а що і7 чи і5 на 1156 будуть рельнішиа вкладом грошей і апгрейдом ніж фен2 955 BE?
Просто фен2 -240у.е+мама Gigabyte AM3 GA MA770T-UD3P(проблизно)95=335у.е.
і5 750 -192(рекомендована)+мама 120 приблизно+оператива2х2DDR3 RAM 2Gb PC3 1333- 56=368у.е. але ще не відомо що бариги захочуть заробити в перший місяць!
S0N1C
Member

Повідомлення

мама 120
оптимистично :) думаю меньше 150 не будет, а чтонить нормальное 170 и выше :)
amdintel
Member

Повідомлення

30 туди сюди це не так важливо лише б Core i5-750+р55 був кращим капіталовкладенням ніж 955+770(790)і платформа 1156 прожила так довго як 775 ;) , бо щось я думаю що ам3 стільки як 775 не проживе
D-FIRE
Member

Повідомлення

amdintel

С чего ты взял что 1156,проживет как 775!
Бери Феном 955 и не парься,АМ3 проживет до 2012,как минимум!

Зображення
MaJ0r
Advanced Member

Повідомлення

Нет особого смысла переходить. Разве что для души, поиграться. Если есть необходимость проще купить себе квад
amdintel
Member

Повідомлення

якщо квад то хіба що 9550 але 955фен думаю що буде кращий, інтересно чи і5 750 буде кращим ніж 955ВЕ

Добавлено спустя 1 минуту 23 секунды:
D-FIRE

а з чого ти взяв що ам3 до 2012 доживе?
Gatya
Member

Повідомлення

D-FIRE

Зачем человека сбиваешь с толку? Если ты фанатик АМД, это не значит что зразу и всем надо АМД поставить, без особой на то нужды.
И вообще не принято писать сплошной текст жирным курсивом. Подчеркнуть забыл. И ТХГ тут к чему?:spy:
amdintel

Как тебе уже сказали, хочешь апгрейдится, жди 1156
amdintel
Member

Повідомлення

чекаю, порівнюю ціна-якість, беру.Але щось я думаю що ціна 1156 буде не на 50у.е(Core i5-750+р55)дороще а напевно на 100-120 за фен2 955+770(790) залишається чекати 6 вересня
MaJ0r
Advanced Member

Повідомлення

amdintel просто при покупке квада, не потратишь денег на смену платформы. Если деньги не вопрос - жди и7 на новом сокете.
D-FIRE
Member

Повідомлення

Gatya

ТХГ я там тест выложил как Феном 955 делает Кор Ы7!
Я уверен,что Феном 955,в играх будет делать Ы5,а стоить будет дешевле!
maximusxg
Member

Повідомлення

Gatya
Ы5 по производительности на уровне старых кор Слив 955-му феному обеспечен... :gigi: AMD 4eva!!!
D-FIRE
Member

Повідомлення

maximusxg

+1

Обеспечен по максимуму!
Кор Ы5 0
АМД ФЕНОМ 955 АДЫН!
:lol:
Gatya
Member

Повідомлення

maximusxg
D-FIRE

Ну благословите свой амд и дальше. Я не собираюсь тут флуд "кто лучше" устраивать Мама мия, у них ещё и авы похожие :eek:
Дудинець
Member

Повідомлення

Gatya:maximusxg
D-FIRE

Ну благословите свой амд и дальше. Я не собираюсь тут флуд "кто лучше" устраивать Мама мия, у них ещё и авы похожие :eek:
це амд льотчикiв розвiдникiв заслав!
amdintel
Member

Повідомлення

просто при покупке квада, не потратишь денег на смену платформы

одна доплата що взяти 9550 чи продати свої залізяки і доплатити до 955ВЕ і мами
Gatya
Member

Повідомлення

amdintel

Тебе говорят что бессмысленно сейчас апгрейдиться(в твоем случае тем более, нормальный проц стоит), а ты АМД-АМД..если хочется деньги потратить срочно, то пожалуйста, никто за руки держать не будет. Так что тебе уже в принципе всё сказали.
amdintel
Member

Повідомлення

чекаю, порівнюю ціна-якість, беру
Відповісти