Мікростаттетинг в іграх після включення пк або виходу з режиму сну

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Повідомлення
Vinzy
Member

Повідомлення

0kie
Я описал реальность. С чем столкнулся после именно этой обновы. Обновился я еще 15 января, когда вообще никто нигде не писал ничего. Это ток на днях видел начали. Да и железо железу... У одних вон колда вылетает вечно у других на таком же железе все норм.
А так сижу на 11 про винде лицушной с её реализа. За все время это только вторая такая кривая обнова для меня. А как вариант у человека могло банально быть баг из-за подобной обновы. И я вполне понимаю что это все временно и не у всех. И как сидел на 11 винде так и буду.
Но все же исключать кривость мелкомягких с их обновами временами...
Panasi
Member

Повідомлення

Додам апдейт по темі. Вчора перевстановив вінду (з інших причин). Ще до встановлення всіх драйверів і програм вирішив перевірити, чи зникла проблема зі статтерами в іграх після сну. Ні, не зникла.
Другий момент - за місяць користування новим пк він декілька разів не зміг взагалі прокинутися після сну, довго думав і перезавантажувався з скиданням налаштувань біоса (в мене там тільки хмр профіль, все інше стандартне). Ще декілька разів не зміг стартанути під час завантаження вінди в safe mode. Так само перезавантажився зі скидом налаштувань біос.
Таких проблем ніколи не виникало під час стандартного перезавантаження або увімкнення пк.
Схоже я маю апаратну проблему.

Отправлено спустя 1 час 9 минут 24 секунды:
Upd: вимкнення xmp вирішило проблему з прокиданням після сну, але не вирішило проблему зі статтерами в іграх після сну.

Отправлено спустя 59 минут 36 секунд:
Почитав MSI форум, схоже проблема зі сном з увімкненим xmp профілем дуже часто зустрічається на різних мат платах msi. Скоріш всього під час прокидання якийсь вольтаж неправильно виставляється і система не може стартувати.
Але схоже це не пов'язано зі статтерами в іграх після сну, тому що проблема залишається навіть з вимкненим хмр.
0kie
Member

Повідомлення

Panasi
Корсар - такая себе память... На Асусах гарантированно будет проблема с совместимостью, на MSI у меня стояла, на xmp 3200 работала стабильно, но как и Кингстон - шаг в сторону от базовых настроек даже без xmp и "привет!".
Відповісти