Доброго дня. У мене в комп'ютері є порти USB ззаді і спереду. Коли я підключаю флешку в задній порт USB то комп'ютер бачить її моментально, а коли в передній то пише, що пристрій несправний, а коли піключаю іншу чисту флешку в передній порт USB то вона підключається але через 10-20 секунд хоча на задньому порті всі флешки підключаються моментально. Підскажіть у чому може бути проблема?
Windows 11, материнська плата asrock b760m pg lightning/d4
Останні статті і огляди
Новини
Проблеми з переднім портом USB
-
KLUZO
Member
-
moonlight49
Member
Дивіться на сам порт уважно з ліхтариком, можливо проблема контактів в самому порту чи кабелі/роз'ємі до нього. Він в вас USB 2 чи USB3?
Наскільки старий корпус?
Наскільки старий корпус?
-
Fen1xz
Member
Проблема может быть как в коннекторах самой мамки который идут на переднюю панель, так и в кабеле корпуса или его разъеме, в первую очередь я бы смотрел на кривой, слабый юсб разъем корпуса, в 9 случаях из 10 он начинает "мочить коней". Ремонтопригодность этого дела и цена ремонта такова, что не делайте себе нервы, если надо юсб в быстром доступе, покупаете кабель юсб и протягиваете его от задней панели до точки где надо втыкать, будет и быстрее и дешевле и без лишних вопросов.
-
KLUZO
Member
moonlight49
karo 22a. Купляв два місяці назад. Є і USB 2 і 3
karo 22a. Купляв два місяці назад. Є і USB 2 і 3
-
Melki
Member
есть повод вернуть по гарантииKLUZO: ↑ 12.05.2024 17:44Купляв
в обоих проблемы? они независимы друг от другаKLUZO: ↑ 12.05.2024 17:44Є і USB 2 і 3
-
KLUZO
Member
Melki
Так, глючать обидва
Відправлено через 4 хвилини 19 секунд:
Є ще один нюанс. Я найшов ще третю флешку sandisk, а ті дві замовляв на аліекспрес. Коли підключаю третю флешку(sandisk), клавіатуру або мишку то вони працюють добре. Це тільки поки ці дві флешки глючать на передніх портах. На іншому комп'ютері або на портах ззаді на мому комп'ютері ці флешки працюють добре
Так, глючать обидва
Відправлено через 4 хвилини 19 секунд:
Є ще один нюанс. Я найшов ще третю флешку sandisk, а ті дві замовляв на аліекспрес. Коли підключаю третю флешку(sandisk), клавіатуру або мишку то вони працюють добре. Це тільки поки ці дві флешки глючать на передніх портах. На іншому комп'ютері або на портах ззаді на мому комп'ютері ці флешки працюють добре
-
Alexsandr
Member
У меня такое бывает, но у меня большой корпус и длинные провода, по хорошему надо или заменить на более толстые провода в корпусе и должно работать все. Такая же штука получается на некоторых удлинителях и разветвителях USB, просаживается питание и/или и сигнальная часть.
-
Shpoker
Member
KLUZO
провода слишком хреновые внутри корпуса, питание просаживается и на жрущие китайские флешки не хватает.
провода слишком хреновые внутри корпуса, питание просаживается и на жрущие китайские флешки не хватает.