LED dram. Проблема

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
KVANTIAN
Junior
Аватар користувача
Звідки: Україна. Країна непереможних.

Повідомлення

Привіт всім! Після сбірки ПК, горить dram на мат. платі + нема зображення на моніторі (hdmi через мамку). Які думки?
slv
Member
Звідки: Mоє місто

Повідомлення

Яж тобі вчора написав- мамке кірдик :lol:
Відправь їі продавцю взад, якщо є можливисть ( без уточнення причин)
Або відкуплю за 500 грівень( ладна, 550 та моя доставка)
GreenMile
Member
Аватар користувача
Звідки: Київ

Повідомлення

KVANTIAN: 08.12.2023 11:04 Привіт всім! Після сбірки ПК, горить dram на мат. платі + нема зображення на моніторі (hdmi через мамку). Які думки?
Думки такі, що віддайте збірку тому, хто хоч трохи на цьому розуміється. Ви купили проц без вбудованого відеоядра і очікуєте, що воно вам виведе зображення :dontknow:
Маленька підказка- відеовиходи на платі - то для вбудованої графіки, якої у вас немає, щоб було зображення потрібно напевно до відеокарти підключати кабель.
KVANTIAN
Junior
Аватар користувача
Звідки: Україна. Країна непереможних.

Повідомлення

GreenMile: 08.12.2023 11:14
KVANTIAN: 08.12.2023 11:04 Привіт всім! Після сбірки ПК, горить dram на мат. платі + нема зображення на моніторі (hdmi через мамку). Які думки?
Думки такі, що віддайте збірку тому, хто хоч трохи на цьому розуміється. Ви купили проц без вбудованого відеоядра і очікуєте, що воно вам виведе зображення :dontknow:
Маленька підказка- відеовиходи на платі - то для вбудованої графіки, якої у вас немає, щоб було зображення потрібно напевно до відеокарти підключати кабель.
Та у мене 7600. 7500f так і не привезли через проблеми з кордоном

Відправлено через 2 хвилини 45 секунд:
GreenMile
Проц сидить добре. Все тричі перепровірив :idea:
gehka3
Катярко
Аватар користувача
Звідки: Днепр

Повідомлення

Кривая МП, очевидно же, из предыдущей темы
KVANTIAN
Junior
Аватар користувача
Звідки: Україна. Країна непереможних.

Повідомлення

gehka3
Але ж там більшість говорило що все в нормі. Навіть не знаю як тепер бути :)
GreenMile
Member
Аватар користувача
Звідки: Київ

Повідомлення

KVANTIAN: 08.12.2023 11:21 Проц сидить добре. Все тричі перепровірив :idea:
B. Индикатор DRAM всегда горит после включения питания
gehka3: 08.12.2023 11:37 Кривая МП, очевидно же, из предыдущей темы
Електрони вигинає! :D
KVANTIAN: 08.12.2023 11:43 gehka3
Але ж там більшість говорило що все в нормі. Навіть не знаю як тепер бути :)
Зображення
gehka3
Катярко
Аватар користувача
Звідки: Днепр

Повідомлення

GreenMile: 08.12.2023 12:09Електрони вигинає
И с протонами сталкиваются :)
KVANTIAN
Junior
Аватар користувача
Звідки: Україна. Країна непереможних.

Повідомлення

Буду сьогодні повертати і память і материнку. Ну його нахєр. Останній раз собі ПК конструюю. Ніколи проблем не було :(

Відправлено через 3 хвилини 38 секунд:
GreenMile: 08.12.2023 12:09
KVANTIAN: 08.12.2023 11:21 Проц сидить добре. Все тричі перепровірив :idea:
B. Индикатор DRAM всегда горит после включения питания
gehka3: 08.12.2023 11:37 Кривая МП, очевидно же, из предыдущей темы
Електрони вигинає! :D
KVANTIAN: 08.12.2023 11:43 gehka3
Але ж там більшість говорило що все в нормі. Навіть не знаю як тепер бути :)
Зображення
А вибачте за таке питання. Як на вашу думку, в чому можлива проблема?
https://prnt.sc/juJd4oZAu0T6

А взагалі, моя память (Kingston FURY Beast RGB 16GB 6000MHz DDR5 (KF560C40BBAK2-16) сумісна з цією материнкою? Максимально дебільно такє питати, розумію, але я в розпачі
GreenMile
Member
Аватар користувача
Звідки: Київ

Повідомлення

KVANTIAN: 08.12.2023 12:54 А вибачте за таке питання. Як на вашу думку, в чому можлива проблема?
https://prnt.sc/juJd4oZAu0T6
Я вже писав в чому, в тому, що ви беретесь за речі з недостатніми знаннями.
Плати АМД при першому запуску тренують пам'ять, цей процес може займати до 5-10 хвилин. Вставте обидва модулі на місце, включить плату і сходіть попийте чаю хвилин на 10, воно проведе свої внутрішні процеси і мамка запустится.
KVANTIAN
Junior
Аватар користувача
Звідки: Україна. Країна непереможних.

Повідомлення

GreenMile: 08.12.2023 13:02
KVANTIAN: 08.12.2023 12:54 А вибачте за таке питання. Як на вашу думку, в чому можлива проблема?
https://prnt.sc/juJd4oZAu0T6
Я вже писав в чому, в тому, що ви беретесь за речі з недостатніми знаннями.
Плати АМД при першому запуску тренують пам'ять, цей процес може займати до 5-10 хвилин. Вставте обидва модулі на місце, включить плату і сходіть попийте чаю хвилин на 10, воно проведе свої внутрішні процеси і мамка запустится.
Зробив все як ви написали. Нічого не вийшло
Cirax
Member
Звідки: Киев

Повідомлення

KVANTIAN
Отправь Генке, он выровняет, и запустит.
Всё заработает.
GreenMile
Member
Аватар користувача
Звідки: Київ

Повідомлення

KVANTIAN: 08.12.2023 13:15
GreenMile: 08.12.2023 13:02 Я вже писав в чому, в тому, що ви беретесь за речі з недостатніми знаннями.
Плати АМД при першому запуску тренують пам'ять, цей процес може займати до 5-10 хвилин. Вставте обидва модулі на місце, включить плату і сходіть попийте чаю хвилин на 10, воно проведе свої внутрішні процеси і мамка запустится.
Зробив все як ви написали. Нічого не вийшло
То обновіть біос на останню версію через Біос флешбек, воно працює на голій платі без проца і пам'яті.
KVANTIAN
Junior
Аватар користувача
Звідки: Україна. Країна непереможних.

Повідомлення

GreenMile: 08.12.2023 14:46
KVANTIAN: 08.12.2023 13:15
Зробив все як ви написали. Нічого не вийшло
То обновіть біос на останню версію через Біос флешбек, воно працює на голій платі без проца і пам'яті.
Допомогло! Дякую величезне!
Відповісти