Не з'являється зображення/зображення в артефактах

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
allmight
Junior

Повідомлення

Добрий вечір :rotate:
Можете зорієнтувати з чим виникла проблема?
Ніяких фізичних маніпуляцій з Пк не проводив, Пк стояв на столі
Нещодавно перегляді Ютубу на моніторі почали з'являтись артефакти, після чого екран почав жовтіти поки повністю не потух (він працює, але видає чорний колір з білими ледве помітними смугами зліва екрану). До цього, до речі, протягом тижня спостерігав також незначні артефакти, думав що справа з програвачем на Ютубі тому не придав сильної уваги цьому. Спочатку подумав, що діло в проводі, підключив через DP та HDMI - ніякого результату це не дало, все одно темний екран зі смугами. Подумав що гг відеокарті (1660 s), змінив відео на 1650 - зображення з'явилось на 10 секунд, завантажилось в Віндовс але потім знову стало темне зі смугами. Переставив стару карту(1660s) до іншого Пк - все працює, зображення одразу з'явилось, виходить що відеокарта тут ні до чого.

Бж, в мене 500 вт (Calibre 500, наче такий). Але для моєї конфігурації цього ватажу достатньо, не думаю що це винен він. (Переставляв карту до іншого пк з 1650, там блок також на 500вт, відеокарта там працює й видає зображення)
Особисто грішу на материнську плату, в мене Asus Prime H310M R2.0. Може все діло в ній, мб в слоті PCIe? Ще раз уточнюю, що ніяких фізичних маніпуляцій з пк я не проводив, перебоїв світла не було.

Наперед дякую за допомогу) :beer: Якщо не вийде знайти причину неполадки - понесу до сервісу.

p.s Фото проблеми
Зображення
Donate
Member

Повідомлення

Ну якщо ви впевнені в якості монітору та відеокарти. Чекніть якщо є можливість ОЗУ це таке лайно яке може давати будь які проблеми із нічого.

БЖ в вигляді умовного calibre це взагалі крінж :shuffle:
Vovk_Z
Member

Повідомлення

Увесь текст не читав, але картинка схожа на проблему монітору.
AMD
Member

Повідомлення

Спробувати другий монітор, телевізор?
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Матриця на моніторі - усе, відпрацювалася. Це при умові що полоси однакові при різних сценаріях.
Відповісти