Останні статті і огляди
Новини
HOTSPOT 110+ AMD Radeon Aorus Master 6800
-
Witcherock
Junior
Короче купил я рыксу от аорус, в нагрузке хотспот под 110+ градусов, 111-115, работает стабильно но страшно, андервольтить пробовал, брал карту с рук, не шумит сам ГПУ на 71 градус максимум грелся.
Выглядит как не майнена но сомневаюсь, вертушки до 60 процентиов ставил, нормальные ли температуры? В интернетах пишут что для 6800 это норма, но страшно.
Есть ли смысл нести в сервис что б прокладки меняли, в доме сейчас очень жарко так как на улице 36, а в комнате где-то под 30
Выглядит как не майнена но сомневаюсь, вертушки до 60 процентиов ставил, нормальные ли температуры? В интернетах пишут что для 6800 это норма, но страшно.
Есть ли смысл нести в сервис что б прокладки меняли, в доме сейчас очень жарко так как на улице 36, а в комнате где-то под 30
-
deserteagle777
Member
Термопасте торба , меняйте
На профильной 6800 , хотспот не выше 85-87 при комнатной температуре 30+
-
Grava
Member
Witcherock
Если замена на новую термопасту не поможет, то Honeywell ptm7950
-
Witcherock
Junior
Не доконца шарю за такую термопрокладку, это ноу-хау, типо вместо термопасты на чипе?Grava: ↑ 27.08.2023 20:14 Witcherock
-
Grava
Member
Да, типо того. Очень помогает при большой разнице гпу/хотспот.Witcherock: ↑ 27.08.2023 20:39типо вместо термопасты на чипе?
- спойлер
- результат на моей
-
Witcherock
Junior
Выглядит не плохо, а термопрокладки на чипах и цепях я физически нормально не поменяю, боюсь с толщиной не угадать, остаеться только менять термуху на чипе(Grava: ↑ 27.08.2023 20:53Да, типо того. Очень помогает при большой разнице гпу/хотспот.Witcherock: ↑ 27.08.2023 20:39типо вместо термопасты на чипе?
- спойлер
- результат на моей
Знімок екрана 2023-08-27 205144.png
Или нести в сервис что б там поменяли прокладки.
-
Firebrand
Member
Witcherock
не факт ,что хотспот в 110 градусов,дает именно какой то узел питания, возможно это как раз косой прижим и подсохшая паста,так что поменять ее точно не помешает.
не факт ,что хотспот в 110 градусов,дает именно какой то узел питания, возможно это как раз косой прижим и подсохшая паста,так что поменять ее точно не помешает.
-
Ray2000gt
Advanced Member
Witcherock, спочатку заміни пасту, після цього можна робити якісь припущення.
Прокладки до хотспоту не мають відношення.
Зі свого досвіду 1-1.5 року майнінгу висушує більшість стокових паст.
МХ4 за 1.5 роки на Вегах (85-100* постійно) не втратила ефективності.
Прокладки до хотспоту не мають відношення.
Зі свого досвіду 1-1.5 року майнінгу висушує більшість стокових паст.
МХ4 за 1.5 роки на Вегах (85-100* постійно) не втратила ефективності.
-
temporar
Member
тридцаха, банька-парилка тупа нереальная )))deserteagle777: ↑ 27.08.2023 19:43 Термопасте торба , меняйте
-
Witcherock
Junior
Народ сделал я андервольтинг нормально через софт АМД, просто постави 88% вольтажа, там как-то странно отображает и уже макс температура не 113 а 95
Відправлено через 10 хвилин 58 секунд:
температура ГПУ упала не сильно 3-4 градуса а вот Хот-Спот на 18, буду тестить еще
Відправлено через 10 хвилин 58 секунд:
температура ГПУ упала не сильно 3-4 градуса а вот Хот-Спот на 18, буду тестить еще
-
waryag
Member
У меня в софте АМД андервольт регулярно слетал, пришлось через АБ.Witcherock: ↑ 28.08.2023 00:50Народ сделал я андервольтинг нормально через софт АМД, просто постави 88% вольтажа, там как-то странно отображает и уже макс температура не 113 а 95
Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
Но некоторые игры вроде БГ3 или резидентов отказываются работать с андервольтом видяхи
-
Ortyomko
Member
плюсую, у меня тоже. рекомендую афтербернерwaryag: ↑ 28.08.2023 08:37У меня в софте АМД андервольт регулярно слетал, пришлось через АБ.Witcherock: ↑ 28.08.2023 00:50Народ сделал я андервольтинг нормально через софт АМД, просто постави 88% вольтажа, там как-то странно отображает и уже макс температура не 113 а 95
-
molla
Member
для правильного андервольтинга достаточно ли просто понизить вольтаж, или ещё чего крутить нужно?
-
Mixx
Member
molla
На амд желательно и частоту чуток снижать, по дефолту красные карты на освободившийся лимит тдп начинают выше пытаться бустить, при нехватке вольтажа вылазит нестабильность.
На амд желательно и частоту чуток снижать, по дефолту красные карты на освободившийся лимит тдп начинают выше пытаться бустить, при нехватке вольтажа вылазит нестабильность.
-
WalkMan
Member
можливо із-за невдалого андераольта злітали налаштування? У мене більше місяця тримаються і все ОК.waryag: ↑ 28.08.2023 08:37У меня в софте АМД андервольт регулярно слетал, пришлось через АБ.
-
waryag
Member
Тоді грав в рдр2, який періодично вилітав при будь-яких настройках.WalkMan: ↑ 28.08.2023 12:32 можливо із-за невдалого андераольта злітали налаштування? У мене більше місяця тримаються і все ОК.
-
WalkMan
Member
waryag
Тобто проблема в драйвері була? Бо у мене був андервольт спочатку на 1.08, але через деякий час були вильоти, потім підняв до 1.085, і ніби все стало тіп топ, та за декілька днів знову налаштування відновились до стандартних. Ну на третій підхід я вже виставив, 1.09 і ось вже більше місяця політ нормальний. На цьому вольтажі частоту нормально тримає аж до 2600МГц (rx6600xt) але я трішки зажав її щоб хот-спот був в межах 75°C
Тобто проблема в драйвері була? Бо у мене був андервольт спочатку на 1.08, але через деякий час були вильоти, потім підняв до 1.085, і ніби все стало тіп топ, та за декілька днів знову налаштування відновились до стандартних. Ну на третій підхід я вже виставив, 1.09 і ось вже більше місяця політ нормальний. На цьому вольтажі частоту нормально тримає аж до 2600МГц (rx6600xt) але я трішки зажав її щоб хот-спот був в межах 75°C
-
waryag
Member
В РДР2WalkMan: ↑ 28.08.2023 16:26Тобто проблема в драйвері була? Бо у мене був андервольт спочатку на 1.08, але через деякий час були вильоти, потім підняв до 1.085, і ніби все стало тіп топ, та за декілька днів знову налаштування відновились до стандартних. Ну на третій підхід я вже виставив, 1.09 і ось вже більше місяця політ нормальний. На цьому вольтажі частоту нормально тримає аж до 2600МГц (rx6600xt) але я трішки зажав її щоб хот-спот був в межах 75°C
-
KolSer
Junior
Я помітив, що налаштування Адреналіну можуть злітати на дефолтні від будь чого, не обов'язково причиною є саме відеокарта.
Вчора грався з оперативкою, так при її нестабільності Адреналін раз за разом скидав налаштування, вернув все як було - ні одного вильоту.
P.S. Навіть не знаю, як драйвер відеокарти може бути пов'язаний з цим. Раніше був впевнений, що причини вильоту Адреналіну саме в настройках відеокарти, коли підбирав вольтаж-частоту і т.п., а зараз вже навіть не знаю Можливо і налаштування процесора також впливають на цю програму.
Вчора грався з оперативкою, так при її нестабільності Адреналін раз за разом скидав налаштування, вернув все як було - ні одного вильоту.
P.S. Навіть не знаю, як драйвер відеокарти може бути пов'язаний з цим. Раніше був впевнений, що причини вильоту Адреналіну саме в настройках відеокарти, коли підбирав вольтаж-частоту і т.п., а зараз вже навіть не знаю Можливо і налаштування процесора також впливають на цю програму.
-
temporar
Member
Опытным путем выяснил, что адреналин кал, если ты продвинутый пользователь. А для обычного человека это прям пушка, не сломаешь ничего и в добавок будешь думать, что что-то разогнал там как ракету или заандервольтил. Минимальный установка + афтер, если умеешьKolSer: ↑ 29.08.2023 13:09 Я помітив, що налаштування Адреналіну можуть злітати на дефолтні від будь чого, не обов'язково причиною є саме відеокарта.