VGA led при підключені нової відеокарти

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Повідомлення
Neandrey__
Junior

Повідомлення

Купив відеокарту, вставив в пк, після чого той запустився але з чорним екраном замість ізо, вже пробував перемикати ОЗУ, доп живлення, не допомагає, проблема в тому що на відеокарті не крутяться кулери і не світиться ніяка підсвітка
Конфігурація
Ryzen 7 2700
B450 tomahawk
Rx 6600 Xt powercolor
Бп XFX 750w

Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
Усі юсб перед запуском пк також виймав
darlo0k
Member

Повідомлення

Neandrey__
Здається мені на відіку нема живлення, перевіряйте всі контакти і тд, ну і заразом гляньте в слот pci-e вангую десь там проблема, але якщо шо поправлять
Sashkotem
Member

Повідомлення

доп живлення, не допомагає
Не можна підключати карти без додаткового живлення якщо вона має такі роз'єми, усі роз'єми живлення на карті мають бути підключені. Це ніяке де додаткове, бо у слові додаткове виникає враження шо можна без нього.
Alex+
Member

Повідомлення

Neandrey__
А як монітор підключений до карти?
WalkMan
Member

Повідомлення

Neandrey__
де купував відеокарту?
Neandrey__
Junior

Повідомлення

Sashkotem: 21.08.2023 10:42
доп живлення, не допомагає
Не можна підключати карти без додаткового живлення якщо вона має такі роз'єми, усі роз'єми живлення на карті мають бути підключені. Це ніяке де додаткове, бо у слові додаткове виникає враження шо можна без нього.
Воно підключене, але на старій відеокарті в мене 8 пін живлення і вона працює без проблем, а на цій 8+6, і тут може бути проблема з блоком як варіант, чи можна підключити живлення через 2 кабелі?
darlo0k
Member

Повідомлення

Neandrey__: 21.08.2023 11:33 Воно підключене, але на старій відеокарті в мене 8 пін живлення і вона працює без проблем, а на цій 8+6, і тут може бути проблема з блоком як варіант, чи можна підключити живлення через 2 кабелі?
можна
Sashkotem
Member

Повідомлення

можна підключити живлення через 2 кабелі
Треба
Neandrey__
Junior

Повідомлення

Суть в тому, що коли я вмикаю пк з новою відеокартою, вона пробує закрутитись на секунду, і все, таке враження ніби вона в захист просто йде, при цьому сама вона «бʼє током», похоже що блоку живлення треба на покій
ervin
Member

Повідомлення

Neandrey__
Що за карта? Ну бо те шо кулери не крутяться - то може бути норм. Нашо їм крутитись, якщо карта холодна.
darlo0k
Member

Повідомлення

Neandrey__: 21.08.2023 12:23 Суть в тому, що коли я вмикаю пк з новою відеокартою, вона пробує закрутитись на секунду, і все, таке враження ніби вона в захист просто йде, при цьому сама вона «бʼє током», похоже що блоку живлення треба на покій
Спробуйте знайти підмінний бп, щоб точно працював, тоді можна буде точно сказати чи треба його списувать чи ще послужить, наче в хфх не сама паршива начинка.
ну і да, все збирається в корпусі? якщо так, то виймаємо все на стіл в мінімально необхідній конфігурації намагаємось запустити

П С я все ще ставлю на карту, а от те що вона "б'ється током" це відсутність заземлення
Востаннє редагувалось 21.08.2023 12:41 користувачем darlo0k, всього редагувалось 1 раз.
ervin
Member

Повідомлення

Чи 100% карта робоча? Є змога перевірити на іншій збірці?
В будь- якій незрозумілій ситуації - збирай відкритий стенд. Скільки разів в мене були незрозумілі приколи через лишню стійку в корпусі чи взагалі незрозуміло від чого.
Neandrey__
Junior

Повідомлення

ervin: 21.08.2023 12:31 Neandrey__
Що за карта? Ну бо те шо кулери не крутяться - то може бути норм. Нашо їм крутитись, якщо карта холодна.
Rx6600 xt, проблема в тому що на ній ще є ргб підсвітка, яка має світитись в любому випадку

Відправлено через 6 хвилин 46 секунд:
ervin: 21.08.2023 12:35 Чи 100% карта робоча? Є змога перевірити на іншій збірці?
В будь- якій незрозумілій ситуації - збирай відкритий стенд. Скільки разів в мене були незрозумілі приколи через лишню стійку в корпусі чи взагалі незрозуміло від чого.
От зараз зробив стенд, все так само, я брав її б/у, але в продавця вона тести і тд проходила, можливо щось з підтримкою мат плати

Відправлено через 34 секунди:
ervin: 21.08.2023 12:35 Чи 100% карта робоча? Є змога перевірити на іншій збірці?
Зараз ще попробую її в інший пк вставити, можливо запрацює

Відправлено через 2 хвилини 41 секунду:
Ще плюсом до цього, монітор її розпізнає, тобто при включені він переходить на hdmi і йде в режим сну після цього
Alex646
Member

Повідомлення

Таке враження, що автор не підключає всі потрібні кабелі живлення.
Neandrey__
Junior

Повідомлення

Alex646: 21.08.2023 12:59 Таке враження, що автор не підключає всі потрібні кабелі живлення.
Я підключив усі кабелі живлення, 8+6 pin
Sashkotem
Member

Повідомлення

Це все дуже дивно, мають світитись леди на підключення живлення на відеокарті, кулери можуть не крутитись і підсвітка також може не працювати. Але ви кажете що пищить материнка що не бачить відео, блока 700 вт більш ніж достатньо, перевіряйте на іншому компі. Тільки не кажіть шо карта із олх, зразу кидайте профіль продавця сюди
gehka3
Катярко

Повідомлення

Воткни в нижний ПСИХ х16
Donate
Member

Повідомлення

Sashkotem: 21.08.2023 13:14 Це все дуже дивно, мають світитись леди на підключення живлення на відеокарті, кулери можуть не крутитись і підсвітка також може не працювати. Але ви кажете що пищить материнка що не бачить відео, блока 700 вт більш ніж достатньо, перевіряйте на іншому компі. Тільки не кажіть шо карта із олх, зразу кидайте профіль продавця сюди
Вона повинна працювати и без доп живлення. Просто відеокарта пишить що підключіть доп живлення при старті звичайно :laugh:
Neandrey__
Junior

Повідомлення

gehka3: 21.08.2023 13:18
Воткни в нижний ПСИХ х16
Не пашить
seraphic
Member

Повідомлення

попробуйте почистить компьютер
Відповісти