Останні статті і огляди
Новини
VGA led при підключені нової відеокарти
-
Neandrey__
Junior
Купив відеокарту, вставив в пк, після чого той запустився але з чорним екраном замість ізо, вже пробував перемикати ОЗУ, доп живлення, не допомагає, проблема в тому що на відеокарті не крутяться кулери і не світиться ніяка підсвітка
Конфігурація
Ryzen 7 2700
B450 tomahawk
Rx 6600 Xt powercolor
Бп XFX 750w
Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
Усі юсб перед запуском пк також виймав
Конфігурація
Ryzen 7 2700
B450 tomahawk
Rx 6600 Xt powercolor
Бп XFX 750w
Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
Усі юсб перед запуском пк також виймав
-
darlo0k
Member
Neandrey__
Здається мені на відіку нема живлення, перевіряйте всі контакти і тд, ну і заразом гляньте в слот pci-e вангую десь там проблема, але якщо шо поправлять
Здається мені на відіку нема живлення, перевіряйте всі контакти і тд, ну і заразом гляньте в слот pci-e вангую десь там проблема, але якщо шо поправлять
-
Sashkotem
Member
Не можна підключати карти без додаткового живлення якщо вона має такі роз'єми, усі роз'єми живлення на карті мають бути підключені. Це ніяке де додаткове, бо у слові додаткове виникає враження шо можна без нього.доп живлення, не допомагає
-
Alex+
Member
Neandrey__
А як монітор підключений до карти?
А як монітор підключений до карти?
-
WalkMan
Member
Neandrey__
де купував відеокарту?
де купував відеокарту?
-
Neandrey__
Junior
Воно підключене, але на старій відеокарті в мене 8 пін живлення і вона працює без проблем, а на цій 8+6, і тут може бути проблема з блоком як варіант, чи можна підключити живлення через 2 кабелі?Sashkotem: ↑ 21.08.2023 10:42Не можна підключати карти без додаткового живлення якщо вона має такі роз'єми, усі роз'єми живлення на карті мають бути підключені. Це ніяке де додаткове, бо у слові додаткове виникає враження шо можна без нього.доп живлення, не допомагає
-
darlo0k
Member
можнаNeandrey__: ↑ 21.08.2023 11:33 Воно підключене, але на старій відеокарті в мене 8 пін живлення і вона працює без проблем, а на цій 8+6, і тут може бути проблема з блоком як варіант, чи можна підключити живлення через 2 кабелі?
-
Sashkotem
Member
Требаможна підключити живлення через 2 кабелі
-
Neandrey__
Junior
Суть в тому, що коли я вмикаю пк з новою відеокартою, вона пробує закрутитись на секунду, і все, таке враження ніби вона в захист просто йде, при цьому сама вона «бʼє током», похоже що блоку живлення треба на покій
-
ervin
Member
Neandrey__
Що за карта? Ну бо те шо кулери не крутяться - то може бути норм. Нашо їм крутитись, якщо карта холодна.
Що за карта? Ну бо те шо кулери не крутяться - то може бути норм. Нашо їм крутитись, якщо карта холодна.
-
darlo0k
Member
Спробуйте знайти підмінний бп, щоб точно працював, тоді можна буде точно сказати чи треба його списувать чи ще послужить, наче в хфх не сама паршива начинка.Neandrey__: ↑ 21.08.2023 12:23 Суть в тому, що коли я вмикаю пк з новою відеокартою, вона пробує закрутитись на секунду, і все, таке враження ніби вона в захист просто йде, при цьому сама вона «бʼє током», похоже що блоку живлення треба на покій
ну і да, все збирається в корпусі? якщо так, то виймаємо все на стіл в мінімально необхідній конфігурації намагаємось запустити
П С я все ще ставлю на карту, а от те що вона "б'ється током" це відсутність заземлення
Востаннє редагувалось 21.08.2023 12:41 користувачем darlo0k, всього редагувалось 1 раз.
-
ervin
Member
Чи 100% карта робоча? Є змога перевірити на іншій збірці?
В будь- якій незрозумілій ситуації - збирай відкритий стенд. Скільки разів в мене були незрозумілі приколи через лишню стійку в корпусі чи взагалі незрозуміло від чого.
В будь- якій незрозумілій ситуації - збирай відкритий стенд. Скільки разів в мене були незрозумілі приколи через лишню стійку в корпусі чи взагалі незрозуміло від чого.
-
Neandrey__
Junior
Rx6600 xt, проблема в тому що на ній ще є ргб підсвітка, яка має світитись в любому випадкуervin: ↑ 21.08.2023 12:31 Neandrey__
Відправлено через 6 хвилин 46 секунд:
От зараз зробив стенд, все так само, я брав її б/у, але в продавця вона тести і тд проходила, можливо щось з підтримкою мат платиervin: ↑ 21.08.2023 12:35 Чи 100% карта робоча? Є змога перевірити на іншій збірці?
Відправлено через 34 секунди:
Зараз ще попробую її в інший пк вставити, можливо запрацюєervin: ↑ 21.08.2023 12:35 Чи 100% карта робоча? Є змога перевірити на іншій збірці?
Відправлено через 2 хвилини 41 секунду:
Ще плюсом до цього, монітор її розпізнає, тобто при включені він переходить на hdmi і йде в режим сну після цього
-
Alex646
Member
Таке враження, що автор не підключає всі потрібні кабелі живлення.
-
Neandrey__
Junior
Я підключив усі кабелі живлення, 8+6 pinAlex646: ↑ 21.08.2023 12:59 Таке враження, що автор не підключає всі потрібні кабелі живлення.
-
Sashkotem
Member
Це все дуже дивно, мають світитись леди на підключення живлення на відеокарті, кулери можуть не крутитись і підсвітка також може не працювати. Але ви кажете що пищить материнка що не бачить відео, блока 700 вт більш ніж достатньо, перевіряйте на іншому компі. Тільки не кажіть шо карта із олх, зразу кидайте профіль продавця сюди
-
gehka3
Катярко
Воткни в нижний ПСИХ х16Neandrey__: ↑ 21.08.2023 01:49B450 tomahawk
-
Donate
Member
Вона повинна працювати и без доп живлення. Просто відеокарта пишить що підключіть доп живлення при старті звичайноSashkotem: ↑ 21.08.2023 13:14 Це все дуже дивно, мають світитись леди на підключення живлення на відеокарті, кулери можуть не крутитись і підсвітка також може не працювати. Але ви кажете що пищить материнка що не бачить відео, блока 700 вт більш ніж достатньо, перевіряйте на іншому компі. Тільки не кажіть шо карта із олх, зразу кидайте профіль продавця сюди
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
Neandrey__
Junior
Не пашить
-
seraphic
Member
попробуйте почистить компьютер