глюк системи

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Повідомлення
Ob_Ivan
Junior

Повідомлення

Доброго дня.
Поймав глюк - видаляю гру а вона після перезавантаження повністю повертається.

У мене в системі встановлено декілько дисків :NVM -win10, 3 HDD і один ssd на 240 GB для ігор. На ssd 240 встановлено Call of Duty Modern Warfare та ForzaHorizon5 (займає 106 гб)
Проблем до вчорашнього дня не було.
Вчора вирішив поставити Велорант, встановлення декілька разів зупинялось на 34 %. багато інструкцій з інтернету не допомогло.Сама гра показувала що їй потрібно 36гб, вільно у мене було десь 46 гб. Я подумав що їй мало місця і видалив ForzaHorizon5 через правий клік , вискочило повідомлення що в корзину воно не влізе і тому воно зітреться одразу і повністю . Но після перезавантаження системного блоку , так как я ще граюсь з встановленням Велоранту, ForzaHorizon5 повністю повертається на диск ,всі 106 гб - як це? І так декілька разів .
Цього було мені за мало і я ловлю ще один глюк - після видалення файлів Велоранту , щоб , все було чисто , перестала видалятися папка гри - правий клік видалити і тишина . Я щоб встановити гру ,також зніс антивірус AVG. Потім зайшов в безпечний режим - і там також не зміг видалити папку, малого того я її перейменував, так система відтворила іншу папку с назвою гри і вона теж не видаляється.
Терпець лопнув і вирішив перенести файли Call of Duty на інший диск і відформувати повністю SSD. Файли в 60 с чимось гб переносились десь кілька годин , я забив на це і пішов спати. Зараз знову переписую файли і також часу вже пройшло години дві , залишилось десь відсотків 20. Чую прийдеться все зносити.

Два питання чому не видаляється пуста папка с Велорант і чому повертається гра Форза повністю після перезавантаження? Call of Duty Modern запускав позавчора ,ФОрзу десь місяць назад ,все працювало. Що робиться? Чую прийдеться і вінду зносити. Сам ssd 240 Hikvision с алІ ,кристал диск показує що є переназначені і невідновлювані сектори... може в цьому справа....
Grava
Member

Повідомлення

Ob_Ivan: 22.07.2023 12:31Сам ssd 240 Hikvision с алІ ,кристал диск показує що є переназначені і невідновлювані сектори... може в цьому справа....
Сам спросил - сам ответил.
Alex+
Member

Повідомлення

Ob_Ivan: 22.07.2023 12:31 і чому повертається гра Форза повністю після перезавантаження?
мабуть не дограли, і поки не пройдете до кінця, не видалиться :laugh:
Ob_Ivan: 22.07.2023 12:31кристал диск показує що є переназначені і невідновлювані сектори
А нам показати що він показує можна?

Відправлено через 41 секунду:
Ob_Ivan: 22.07.2023 12:31так система відтворила іншу папку с назвою гри і вона теж не видаляється
Це вже питання до системи, ссд навіть битий таке не вміє
Crossbow
Member

Повідомлення

нащо було купляти той китай-подвал ссд ? :facepalm:
Ob_Ivan
Junior

Повідомлення

Grava: 22.07.2023 12:36
Ob_Ivan: 22.07.2023 12:31Сам ssd 240 Hikvision с алІ ,кристал диск показує що є переназначені і невідновлювані сектори... може в цьому справа....
Сам спросил - сам ответил.
питання залишаються
Crossbow
Member

Повідомлення

Ob_Ivan: 22.07.2023 12:31Два питання чому не видаляється пуста папка с Велорант і чому повертається гра Форза повністю після перезавантаження?
глюк ФС

Відправлено через 46 секунд:
Ob_Ivan: 22.07.2023 12:31Чую прийдеться і вінду зносити.
особливо якщо образ не MSDN.
може в тих "ігрулях" щей вірусня вшита...
Ob_Ivan
Junior

Повідомлення

Crossbow: 22.07.2023 12:49 нащо було купляти той китай-подвал ссд ? :facepalm:
риторичне питання ))

не по темі - я колись купив флешку на 128 гб Кодак - метал, шкіряний хвостик, та і відносно дорога ,але набагато дешевше чим тут була. Беріг десь рік ))), а потім прийшлось використати для запису фільмів ,так ось її вистачило на 8 ц разів запису ... і все ... здохла @адло.

Відправлено через 6 хвилин 37 секунд:
Crossbow: 22.07.2023 12:53
Ob_Ivan: 22.07.2023 12:31Два питання чому не видаляється пуста папка с Велорант і чому повертається гра Форза повністю після перезавантаження?
глюк ФС

Відправлено через 46 секунд:
Ob_Ivan: 22.07.2023 12:31Чую прийдеться і вінду зносити.
особливо якщо образ не MSDN.
може в тих "ігрулях" щей вірусня вшита...
5 років на 10 вінде.. глюків ніколи не було....
раз на 2-3 місяця глибоке сканування антивірусом, раз на рік два ще й онлайн сканером...
все може бути....

зараз пише що ще 17 відсотків залишилось і писати більше одного дня :spy: ще годину і формат К :gigi:
Alex+
Member

Повідомлення

Взагалі то hiksemi то далеко не підвал :)
Але з ссд дійсно щось негаразд. Без малого 1400 переназначених секторів
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

Зачем юеверы ставят овер9000 браузеров :popcorn:
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

_FYA_EXel
для татка, для матусі, для сестри і для брата.

Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
по темі - сісіді сдох, можна йти за новим.
Ob_Ivan
Junior

Повідомлення

AntonyKandaurov: 22.07.2023 15:44 _FYA_EXel
для татка, для матусі, для сестри і для брата.
ніт
все для себе коханого ))

Отправлено спустя 1 минуту 23 секунды:
по темі - сісіді сдох, можна йти за новим.
думаю так і є

Відправлено через 10 хвилин 6 секунд:
короче він мене достав
завис на копіюванні ,потім запитав пропустити? - так пропустити, і дописав до кінця.
далі - формат через меню - проходить форматування але всі данні на місці, теж саме через вікно - керування дисками,можно зробити тільки - поза сіткою.
достав із системного ,підключив через карман - теж саме -форматую ,але всі данні на місці.

залишилось перевірити на ноутбуці з 7 віндою - спочатку видаляю файли, вони типу видаляються, форматую - бляха все на місті :insane: :mad: . Це фінал !!! Точно він здох але якось не по людські :(
Alex+
Member

Повідомлення

Ob_Ivan: 22.07.2023 16:31Точно він здох але якось не по людські
Можливо він заблокувався. Читати з себе дає, а щось інше робити - фіга
Ob_Ivan
Junior

Повідомлення

Alex+: 22.07.2023 16:36
не знаю може і так

Відправлено через 2 хвилини 59 секунд:
тут теж лагі є - пишу х з (разом) а воно відсилає як - не знаю :lol:
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

Ob_Ivan: 22.07.2023 16:31 спочатку видаляю файли, вони типу видаляються, форматую - бляха все на місті :insane: :mad: . Це фінал !!! Точно він здох але якось не по людські
Так и должно быть, учите матчасть. :learn:
Alex+
Member

Повідомлення

Ob_Ivan
Погугліть, може вдасться йому харакірі secure erase зробити. Може трошки ще поживе :D
taxi911
Member

Повідомлення

Alex+: 22.07.2023 16:36
Був у мене колись thin hp клієнт з Арасером 16гб поведінка та сама видаляєш форматуеш воно ніби дає і все робить, але після перезавантаження все залишається на місці. Записувати на себе нічого не давав. Чи то Лок НР чи то Лок самого контролера не вияснив, так з ним і продав.
Ob_Ivan
Junior

Повідомлення

_FYA_EXel: 22.07.2023 16:47
Ob_Ivan: 22.07.2023 16:31 спочатку видаляю файли, вони типу видаляються, форматую - бляха все на місті :insane: :mad: . Це фінал !!! Точно він здох але якось не по людські
Що так і повинно бути??? Стер файли ,відформатував і все на місці? так? :lol:
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

Ob_Ivan: 22.07.2023 17:05
_FYA_EXel: 22.07.2023 16:47
Що так і повинно бути??? Стер файли ,відформатував і все на місці? так? :lol:
Именно так :laugh: - такая особенность поведения ячеек сдд, которые исчерпали свой ресурс.
Будешь теперь в форзу всю жизнь играть :gigi:
7mindfields
Member

Повідомлення

_FYA_EXel: 22.07.2023 14:20 Зачем юеверы ставят овер9000 браузеров :popcorn:
Можливо він тестуванням займається
Відповісти