![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
Останні статті і огляди
Новини
Артефакти відеокарти
-
Денис1
Junior
Опишу ситуацію: я дивлюся відео в ютубі і на фоні у мене гра раст (уточнюю у цій грі є функція лімітовоного фпс якщо гра не в активному вікні тобно на фоні) і от дивлюся і відео і в мене арефакти не тривалі день 1 секунда і вони не завжди з'являються. Коли я вимикаю функцію ліміту фпс у грі то фпс на фоні максимальний отже відеокарта працює на повно і от тоді у мене немає артифактів взагалі. Я гадаю що це через те що відеокарта стрибає з 1350 герц на 300 і навпаки. Прошу допомогти мені з моєю проблемою!
Доповняю: без гри немає артефактів теж.
![rotate :rotate:](./images/smilies/rotate.gif)
-
seraphic
Member
Чем помочь? денег дать на видеокарту или сервисный центр помочь отыскать?
-
Денис1
Junior
"Ха-ха"
-
AntonyKandaurov
Member
Или смотреть видео или играть в раст. С такими вводными данными только вот так могу посоветовать.
-
Artem_K
Member
Денис1
Як варіант справа не в частоті, а в напрузі. При певних станах трохи не вистачає. Якщо ви не перший власник карти, то могла бути в майнінгу з правленим БІОС. Погратися з WattMan, почитати це viewtopic.php?t=213367
Як другий варіант - почався відвал і ми маємо ситуацію, що за якоїсь проміжної температури (термічне розширення) може прериватися контакт.
Як варіант справа не в частоті, а в напрузі. При певних станах трохи не вистачає. Якщо ви не перший власник карти, то могла бути в майнінгу з правленим БІОС. Погратися з WattMan, почитати це viewtopic.php?t=213367
Як другий варіант - почався відвал і ми маємо ситуацію, що за якоїсь проміжної температури (термічне розширення) може прериватися контакт.
-
Ekz0rcyst
Member
Якщо спробувати в відеодрайвері обмежити fps для конкретної гри?
-
Artem_K
Member
Денис1
Варіант третій. Спробуй відключити в браузері, в якому запускається ютуб апаратне прискорення (виросте навантаження на процесор). Або спробувати інший браузер.
Варіант третій. Спробуй відключити в браузері, в якому запускається ютуб апаратне прискорення (виросте навантаження на процесор). Або спробувати інший браузер.