Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
spoglyadach
Member
щось на лоху дивився днями і побачив цей скарб, шкода що торгу немає бо я б навіть трошки поторгувався (чучуть сарказм але най буде)
Але це не всьо, ще знайшов ось такі рідкісні колекційні майже ретро планки пам'яті для оверклоцкерів з алієкспрес
Ну і куди ж ми без рідкісної колекційної ретро-відяхи під АГП, піцот гривень всього лише
А блін, ледь не забув про перлину моєї колекції сміхуйочків, потужна але не ігрова відяха від КаменевоїДупи. Продавець так файно розписав всьо що я майже повірив, мануал від материнки в подарунок
-
destructX
Member
У останнього продавця там ще системний блок куди є змога встановити декілька жорстких дисків!!!spoglyadach: ↑ 09.11.2024 22:55 щось на лоху дивився днями і побачив цей скарб, шкода що торгу немає бо я б навіть трошки поторгувався (чучуть сарказм але най буде) Але це не всьо, ще знайшов ось такі рідкісні колекційні майже ретро планки пам'яті для оверклоцкерів з алієкспрес Ну і куди ж ми без рідкісної колекційної ретро-відяхи під АГП, піцот гривень всього лише А блін, ледь не забув про перлину моєї колекції сміхуйочків, потужна але не ігрова відяха від КаменевоїДупи. Продавець так файно розписав всьо що я майже повірив, мануал від материнки в подарунок
Про монітор за 6к я взагалі мовчу
-
spoglyadach
Member
А чом би й ні, треба висвітлювати всі унікальні особливості свого товару, не в кожен кейс влізає кілька жорстких дисківdestructX: ↑ 09.11.2024 23:09 У останнього продавця там ще системний блок куди є змога встановити декілька жорстких дисків!!!
Про монітор за 6к я взагалі мовчу
-
radical
Member
Дінаміки там до одного місця, у AGP HD карт AMD HD Audio, чи як його там, не працює. Хіба що там на карту є можливість прокинути цифру від набортного звукового кодеку.HDMI (з можливістю виводу звуку прям через відеокарту на плазму/тв/монітор з динаміками)
-
spoglyadach
Member
Я собі якось таку вчепив суто для можливості виводу відео на HDMI з AGP, минулого року здається гривнів за 150. Сама відяха нічого з себе не представляє, ну і із звуком це правда, а ще вони робочі через одну. Основна причина що при демонстажі з корпусу якщо невдало візьмешся за радіатор то можна легко підколоти чіпак, там він гуляє дайбожеradical: ↑ 10.11.2024 09:55Дінаміки там до одного місця, у AGP HD карт AMD HD Audio, чи як його там, не працює. Хіба що там на карту є можливість прокинути цифру від набортного звукового кодеку.HDMI (з можливістю виводу звуку прям через відеокарту на плазму/тв/монітор з динаміками)
-
Tfd
Member
А ось той самий P-III 850, тільки ціна вже не 2700... Відчуйте різницю, пановеoffece-trader: ↑ 27.10.2024 22:24 п3 850 за 2700 ушел
https://www.ebay.com/itm/167055587859?_ ... +III+SL47M
Не знаю коли він продасться, але якщо не забуду то періодично слідкуватиму за ним. Просто заради цікавості.
Може ще щось подібне трапиться за адекватний прайс, але чим далі тим рідше такі речі випливають. Колись бачив на ібеї слотовий PIII 1000/100, і коштував він біль-менш адекватних грошей.
Мені не вдалося на ньому навіть Dempsey нормально запустити. POST проходить і далі висяк. Гадаю що без апаратних модифікацій і правки BIOS С2D на Glenwood ніяк не працюватиме.ApostolCV: ↑ 09.11.2024 13:07 Хтось практикував запуск C2D на i955X?
-
KingpinUA
Member
А він не з нашого форуму?))Tfd: ↑ 10.11.2024 15:16А ось той самий P-III 850, тільки ціна вже не 2700... Відчуйте різницю, панове
Доречі, як можна продати на їбей з нашої країни ?
Є один тяжкий рар, який в нас нажаль не зацінять
-
ApostolCV
Member
1.В мене є P3 800 , готовий скинути -50MHz =-50$Tfd: ↑ 10.11.2024 15:16А ось той самий P-III 850, тільки ціна вже не 2700... Відчуйте різницю, пановеoffece-trader: ↑ 27.10.2024 22:24 п3 850 за 2700 ушел
Не знаю коли він продасться, але якщо не забуду то періодично слідкуватиму за ним. Просто заради цікавості.
Може ще щось подібне трапиться за адекватний прайс, але чим далі тим рідше такі речі випливають. Колись бачив на ібеї слотовий PIII 1000/100, і коштував він біль-менш адекватних грошей.
Мені не вдалося на ньому навіть Dempsey нормально запустити. POST проходить і далі висяк. Гадаю що без апаратних модифікацій і правки BIOS С2D на Glenwood ніяк не працюватиме.ApostolCV: ↑ 09.11.2024 13:07 Хтось практикував запуск C2D на i955X?
2.На багатьох платах з Dempsey-и трабли. Чи то проблема в частоті шини, чи множника. Плата може плюватися навіть якщо вшиті мікрокоди і Пень Д працює ( що фізично те ж саме)
-
offece-trader
Member
Глянул на остальные лоты и у меня вопрос, почему даже самые простые переходники сокет370 -> слот 1 стоять 100+ американских денег ? В чем именно заключается фишка ???Tfd: ↑ 10.11.2024 15:16А ось той самий P-III 850, тільки ціна вже не 2700... Відчуйте різницю, пановеoffece-trader: ↑ 27.10.2024 22:24 п3 850 за 2700 ушел
С ебаем дел не имел близких, можно ли как то посмотреть что уже продалось у этого конкретного пользователя ?
-
Zakarul
Member
Они выставлены за столько, но это не означает, что они за столько продаются. Идете на ebay, вбиваете нужный товар, смотрите проданные лоты - понимаете +- цену. Вычитайте % с продаж, который возьмет себе ebay - получите +- сумму, сколько получил продавец.offece-trader: ↑ 10.11.2024 21:19Глянул на остальные лоты и у меня вопрос, почему даже самые простые переходники сокет370 -> слот 1 стоять 100+ американских денег ? В чем именно заключается фишка ???Tfd: ↑ 10.11.2024 15:16 А ось той самий P-III 850, тільки ціна вже не 2700... Відчуйте різницю, панове
С ебаем дел не имел близких, можно ли как то посмотреть что уже продалось у этого конкретного пользователя ?
Отправлено спустя 23 минуты 16 секунд:
Вообще этот форум продажники мониторят. Замечено не раз. Так что что-то интересное предлагайте лучше в приватных сообщениях. Либо вообще создайте скрытую вайбер группу для обмена/продажи старого железа между своими. Уверен, многие хотели бы вести +- равноценные обмены.
-
Sanьka
Member
А в когось є Пеньок ХЕ 2/4 поточний?
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
Як аналог xeon 3060 є
-
Sanьka
Member
ApostolCV
Та там будь який 2/4 то рідкість.
З.і. колись була мрія зібрати аутентичний на Галлатіні під 478. Але там ціни
.
Та там будь який 2/4 то рідкість.
З.і. колись була мрія зібрати аутентичний на Галлатіні під 478. Але там ціни
.
-
ApostolCV
Member
Sanьka, якщо ми говоримо про Pentium XE де 2/4 то це не більше ніж оверпрайснута х-ня під робочі станції, для людей які заробляли цим у ті роки . Що дивно , але у Інтел це розуміли тож випустили ці процесори лімітованою партією.
Серверної версії навпаки як болота. В 90% все зводиться до розгону по шині. Тож нащо платити більше?
Якщо говорити про десктопні галатини, то вони не такі і рідкісні. Вони дорогі як у нас так і за кордоном.
Просто пересічний українець не готовий віддати 200$ за цяцьку
Серверної версії навпаки як болота. В 90% все зводиться до розгону по шині. Тож нащо платити більше?
Якщо говорити про десктопні галатини, то вони не такі і рідкісні. Вони дорогі як у нас так і за кордоном.
Просто пересічний українець не готовий віддати 200$ за цяцьку
-
acidburn
Member
Ну, по-перше, це знов наш Серьожа Кіров, головний продаван на ібей з України - він дуже давно там і спочатку демпінгував щоб набити 100% рейтинг, а тепер виставляє дорожче, ніж американці. Слоткет то за пару і з процом, штука від 40, а взагалі вони реально продаються за $18 нове в упаковці, в розвинених країнах навіть час що потрібно витратити на продаж-упаковку-відправку часто того не варто (і ще мінус проценти). Навіть у США з тих хто збирає вінтаж - на ібей майже не купують, шукають локально, крейгсліст отето всьо.offece-trader: ↑ 10.11.2024 21:19Глянул на остальные лоты и у меня вопрос, почему даже самые простые переходники сокет370 -> слот 1 стоять 100+ американских денег ? В чем именно заключается фишка ???Tfd: ↑ 10.11.2024 15:16 А ось той самий P-III 850, тільки ціна вже не 2700... Відчуйте різницю, панове
Думою вже краще збирати по барахолках і смітниках щось таке, теж бізнес https://www.ebay.com.au/str/lianabeauty ... &_tab=shop
(бачив наших влогерів, що приходять у суботу з 7 ранку і збирають оце у бомжів чисто з метою почистити помити та перепродати)
Ну і нарешті рекомендую вбити "why i stopped selling on ebay" і послухати ніття як ібей скотився і тепер будь-який диспут вирішується на користь покупця
-
radical
Member
xeon 5050 десь бувMykolay3ack: ↑ 11.11.2024 18:20 Як аналог xeon 3060 є
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
radical
Так сплутав назву, xeon 5060
Так сплутав назву, xeon 5060
-
Tfd
Member
У мене також Xeon. Той що Dempsey. Не пам'ятаю номери моделей, але по частоті це 3,2ГГц (перероблений під 775) і 3,73ГГц ще поки в оригіналі.Sanьka: ↑ 11.11.2024 17:51 А в когось є Пеньок ХЕ 2/4 поточний?
-
spoglyadach
Member
+ добавляйте риск остаться и без лота и без денег, что случается не редкоZakarul: ↑ 11.11.2024 12:56 Они выставлены за столько, но это не означает, что они за столько продаются. Идете на ebay, вбиваете нужный товар, смотрите проданные лоты - понимаете +- цену. Вычитайте % с продаж, который возьмет себе ebay - получите +- сумму, сколько получил продавец.