Вибір навушників початкового класу HI-FI

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
OlexandR
Member

Повідомлення

Device: Ipod Nano 5g
:help: Цікавить ваша думка, мабуть думка справжнього меломана, який дуже придирливий до звуку.
І так почнем!

Був власником AKG-K416P чистий, не прекрашений звук. Плеєр їх розкачував добре. Як на мене звучання було дуже хорошим. Вуха трималися добре навіть при "DownHILL" Ось тепер я в роздумах що ще пощупати? Вуха хоітлось б класу "Дугових", оскільки попереду зима :apes: . Нажаль АКГ не випустив нічого нового з цього класу.

Я хочу почути Вашу пораду. (Бажано знавців, чи справді власників) Навушники будуть працювати суто з портативним плеєром!

Ціна до грн (ну хіба чуть більше, якщо спраді вартує)

Дякую всім хто відгукнеться! :beer:

Добавлено спустя 5 минут 43 секунды:
хотілось б ще кращі за 416Р, по якості звучаннядизайну. Арматурні принципі теж цікавлять (затички) але сумніваюсь що за 1К буде щось гідне. Що до 2-гих то я націлився на "слік аудіо", но це в майбутньому..

Добавлено спустя 17 минут 24 секунды:
тільки що помітив що не в ту гілку написав, будь ласка перенесіть. :insane:
Maksimmus
Junior

Повідомлення

Чи можлива покупка за кордоном ? (там ціни на половину нижчі)
OlexandR
Member

Повідомлення

Maksimmus
Звісно можливо :) Я приглянувся до Audio-Technica ATH-ES7 WH а AKG K450 Navy знайшов за ~600 грн в Москві, на одному відомому ресурсі.

Добавлено спустя 32 секунды:
знати би де за кордоном? ІбАй не пропонуй)
Maksimmus
Junior

Повідомлення

Audio-Technica ATH-ES7 - супер варіант, я якраз хотів його порекомендувати, от тільки треба бути дуже обережним - існує багато підробок. Тому не рекомендую ганятися за найнижчою ціною. Ще можна глянути на Sennheiser hd-25 і Grado iGrado. А сому не пропонувати ebay ? )) Я два місяці назад замовив звідти Audio Technica ATH-ESW9 за привабливою ціною, прийшли менш ніж за неділю, є гарантія. Ще є зарубіжні онлайн магазини які спеціалізуються на продажі саме аудіо техніки. Наприклад headphone.com. Можлива доставка в Україну.
Ледь не забув, ще зверніть увагу на Audio-Technica ATH-M50.
А взагалі будь які з перерахований навушників будуть занадто "круті" для вашого плеєра. У мене були рік iGrado з Iriver E100, звук класний але потім захотілося більшого. Я їх подарував для друга, потім придбав Teclast T51 і послухав ті навушники з ним. Небо і земля, звук став набагато краще. Веду до того що будь який плеєр для масового ринку не здатен повністю розкрити потенціал навіть бюджетних навушників, не говорячи вже про щось краще
Відповісти