Згідний, треба прагматично до всього підходити і не вестись на рекламу, ну я, мабуть в цих речах ще не такий досвічений, то десь приймаю не найкраще рішення, ну не відривати ж справді мені тепер ті радіаториIceKeeper:Просто может со временем сам поймёшь, что все эти мега возможные скорости - это всего-лишь маркетинговый ход. 8) но всему своё время - рано или поздно к этому прийдёшь. Вон людей и водянка уже не так радует... понт? О.о
Останні статті і огляди
Новини
Допоможіть підібрати кулер на і5
-
Vasyl
Member
-
Vasyl
Member
IceKeeper
Ви були праві. З памяттю в 1 і 3-му слотах система не завелась. Вставив у 2-й і 4-й і ура, все працює чудово .
Дякую, що написали - зеконимили мені трохи нервів і часу. А біос показує що пам'ять у 1 і 3 слотах. Може на іншій версії біоса знову прийдеться планки переставляти? Розгоном зараз не маю часу займатись, поганяю згодом.
Дякую всім за поради, піду ставити програми і працювати
Ви були праві. З памяттю в 1 і 3-му слотах система не завелась. Вставив у 2-й і 4-й і ура, все працює чудово .
Дякую, що написали - зеконимили мені трохи нервів і часу. А біос показує що пам'ять у 1 і 3 слотах. Може на іншій версії біоса знову прийдеться планки переставляти? Розгоном зараз не маю часу займатись, поганяю згодом.
Дякую всім за поради, піду ставити програми і працювати
-
IceKeeper
Member
Vasyl
Визуально нам кажется, что это слоты 1 и 3... на самом же деле, по спецификации материнских плат: 1 и 3 слот именно там где сейчас стоит твоя память... Может просто так контроллер памяти работает, может это "фишка" для больших кулеров - мне этого уже не известно. Версии БИОСа ничего не меняют (я про слоты памяти).
Потом проверишь быстродейтвие памяти при 1600 и при 2000 мхз, картинки в студию кароч... *)
всё удачного пользования... если чего спрашиваем! Х8')*
Визуально нам кажется, что это слоты 1 и 3... на самом же деле, по спецификации материнских плат: 1 и 3 слот именно там где сейчас стоит твоя память... Может просто так контроллер памяти работает, может это "фишка" для больших кулеров - мне этого уже не известно. Версии БИОСа ничего не меняют (я про слоты памяти).
Потом проверишь быстродейтвие памяти при 1600 и при 2000 мхз, картинки в студию кароч... *)
всё удачного пользования... если чего спрашиваем! Х8')*
-
leif
Member
Vasyl, вітаю і також приєднусь до IceKeeper стосовно пам"яті
-
Vasyl
Member
IceKeeper
leif
Ви абсолютно праві, я вже сам побачив - на материнці маленькими буквами синім по білому написано в напрямку від процесора: DDR3_2, DDR3_1, DDR3_4, DDR3_3.
Буде час поганяти все, обов'язково відпишусь
leif
Ви абсолютно праві, я вже сам побачив - на материнці маленькими буквами синім по білому написано в напрямку від процесора: DDR3_2, DDR3_1, DDR3_4, DDR3_3.
Буде час поганяти все, обов'язково відпишусь
-
Vasyl
Member
Ну, зявився час, поганяв систему. Може комусь цікаво. Ось результати з моїм кулером.
Добавлено спустя 7 минут 3 секунды:
84 градуси найгарячішого ядра під LinX, в реальних умовах, думаю, до такої температури на дійде. Якщо запускати без бублика, то на декілька градусів холодніше - відяха хоч і видуває повітря за межі корпуса, але мабуть все одно тепле повітря від неї піднімається до процесора і трохи його підігріває.
Вентилятор на кулері обертів не регулює - постійно 1100 об/хв. і повна тишина.
Кулером цілком задоволений. Рекомендую для 1156.
P.S. Температура на кімнатному термометрі під час тесту - 26 градусів.
Добавлено спустя 7 минут 3 секунды:
84 градуси найгарячішого ядра під LinX, в реальних умовах, думаю, до такої температури на дійде. Якщо запускати без бублика, то на декілька градусів холодніше - відяха хоч і видуває повітря за межі корпуса, але мабуть все одно тепле повітря від неї піднімається до процесора і трохи його підігріває.
Вентилятор на кулері обертів не регулює - постійно 1100 об/хв. і повна тишина.
Кулером цілком задоволений. Рекомендую для 1156.
P.S. Температура на кімнатному термометрі під час тесту - 26 градусів.
- Вкладення
-