Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
radical
Member
Я просто foxconn-winfast дуже добре пам'ятаю по платам під К8, вони тоді у нас масово з'явилися і коштували дешевше всіх, навіть асрока і елітгрупа, тому їх дуже полюбляли всякі складальники "магазинних" компів. Десь у районі нфорс 4 це взагалі був топ продаж.
-
spoglyadach
Member
radical
Доречі непогані були материнки під 939 в мене одна така є, купив заради проца та оперативки комплект. Звісно що БІОС там доволі вбогий і немає такого розгону як на тих же ацуцах. Але якість компонентів норм, на тих же ацуцах кондьори дуже часто беремчаті і вже давно, а на фоксконі все ОК. Правда на моєму екземплярі вентилятор нфорса не працює, але сам радіатор хочу відзначити з алюмінію та має якісь ребра, а не сілуміновий як у ацуца A8N-E
Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
Але 6800GT за 100 це цілком реальний кейс, бачив і не один раз такі лоти. Стосовно ультри так, там цінник буде негуманний але вони навіть в джонів рідко зустрічаються та й вмерло їх багато з очевидних причин
Доречі непогані були материнки під 939 в мене одна така є, купив заради проца та оперативки комплект. Звісно що БІОС там доволі вбогий і немає такого розгону як на тих же ацуцах. Але якість компонентів норм, на тих же ацуцах кондьори дуже часто беремчаті і вже давно, а на фоксконі все ОК. Правда на моєму екземплярі вентилятор нфорса не працює, але сам радіатор хочу відзначити з алюмінію та має якісь ребра, а не сілуміновий як у ацуца A8N-E
Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
Блін точно, недогледівZZ: ↑ 30.01.2025 02:47 А цена сотня, из-за того что это простая 6800, без GT, с GT можно сразу сотню добовлять, про ультру молчу вообще
Але 6800GT за 100 це цілком реальний кейс, бачив і не один раз такі лоти. Стосовно ультри так, там цінник буде негуманний але вони навіть в джонів рідко зустрічаються та й вмерло їх багато з очевидних причин
-
radical
Member
У мене десь є 939 на 6150 нфорс і 754 на SIS з AGP напівжива.spoglyadach: ↑ 30.01.2025 16:49 radical
Доречі непогані були материнки під 939 в мене одна така є, купив заради проца та оперативки комплект. Звісно що БІОС там доволі вбогий і немає такого розгону як на тих же ацуцах.
На нфорс4 АМ2 міняв колись пару дохлих, на одній боксовий кулер відірвав BGA сокет, а на іншій дитина запхнула щось металеве у передній USB корпусу.
-
Zakarul
Member
6800 у будут потихоньку подбираться к цене в 500 уе. Растут цены очень сильно. Через пару лет 6800у будет как раз в районе 500уе.
Кто успел купить раньше, тот молодец остальным удачи в поиске. Впрочем, они стали сверхредкими и у нас.
Моя статистика - 2 6800у за 3 года на олх. Делитесь своей статистикой тут. Может я что-то проморгал.
1x 6800у agp была куплена мной на олх. Она труп
1x 6800у pci была на другом форуме найдена еще одним человеком с этого форума. Рабочая, насколько я помню.
Кто успел купить раньше, тот молодец остальным удачи в поиске. Впрочем, они стали сверхредкими и у нас.
Моя статистика - 2 6800у за 3 года на олх. Делитесь своей статистикой тут. Может я что-то проморгал.
1x 6800у agp была куплена мной на олх. Она труп
1x 6800у pci была на другом форуме найдена еще одним человеком с этого форума. Рабочая, насколько я помню.
-
spoglyadach
Member
Вони можуть підбиратись до будь-якої відмітки, головне питання чи є такі що готові платити цю ціну. Особисто я таких не знаю серед любителів цієї теми, а кому такі іграшки по кишені вони скоріше б покуртили біля скроні пальцем.
Давайте уточнювати про які саме 6800 йде мова бо їх же було різних GS, 6800, GT, Ultra
Сам я зустрічав останні рази тільки GS, може їх було й більше бо я не зависаю багато на олх в пошуках скарбів, а так купівля цієї серії це вже навіть не 50/50 а ближче до 30/70.
Доречі отака зелена Leadtek як я вище кидав в мене є, колись купив на тому ж лоху але вона вбита. Не запустилась взагалі, потім трохи згодом знайшов кілька збитих смд, можливо колись займусь її порятунком
Давайте уточнювати про які саме 6800 йде мова бо їх же було різних GS, 6800, GT, Ultra
Сам я зустрічав останні рази тільки GS, може їх було й більше бо я не зависаю багато на олх в пошуках скарбів, а так купівля цієї серії це вже навіть не 50/50 а ближче до 30/70.
Доречі отака зелена Leadtek як я вище кидав в мене є, колись купив на тому ж лоху але вона вбита. Не запустилась взагалі, потім трохи згодом знайшов кілька збитих смд, можливо колись займусь її порятунком