Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор теми: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
radical
Member

Повідомлення

Я просто foxconn-winfast дуже добре пам'ятаю по платам під К8, вони тоді у нас масово з'явилися і коштували дешевше всіх, навіть асрока і елітгрупа, тому їх дуже полюбляли всякі складальники "магазинних" компів. Десь у районі нфорс 4 це взагалі був топ продаж.
spoglyadach
Member

Повідомлення

radical
Доречі непогані були материнки під 939 в мене одна така є, купив заради проца та оперативки комплект. Звісно що БІОС там доволі вбогий і немає такого розгону як на тих же ацуцах. Але якість компонентів норм, на тих же ацуцах кондьори дуже часто беремчаті і вже давно, а на фоксконі все ОК. Правда на моєму екземплярі вентилятор нфорса не працює, але сам радіатор хочу відзначити з алюмінію та має якісь ребра, а не сілуміновий як у ацуца A8N-E :down:

Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
ZZ: 30.01.2025 02:47 А цена сотня, из-за того что это простая 6800, без GT, с GT можно сразу сотню добовлять, про ультру молчу вообще :)
Блін точно, недогледів B-)
Але 6800GT за 100 це цілком реальний кейс, бачив і не один раз такі лоти. Стосовно ультри так, там цінник буде негуманний але вони навіть в джонів рідко зустрічаються та й вмерло їх багато з очевидних причин :lamer:
radical
Member

Повідомлення

spoglyadach: 30.01.2025 16:49 radical
Доречі непогані були материнки під 939 в мене одна така є, купив заради проца та оперативки комплект. Звісно що БІОС там доволі вбогий і немає такого розгону як на тих же ацуцах.
У мене десь є 939 на 6150 нфорс і 754 на SIS з AGP напівжива.
На нфорс4 АМ2 міняв колись пару дохлих, на одній боксовий кулер відірвав BGA сокет, а на іншій дитина запхнула щось металеве у передній USB корпусу.
Zakarul
Member

Повідомлення

6800 у будут потихоньку подбираться к цене в 500 уе. Растут цены очень сильно. Через пару лет 6800у будет как раз в районе 500уе.
Кто успел купить раньше, тот молодец :D остальным удачи в поиске. Впрочем, они стали сверхредкими и у нас.
Моя статистика - 2 6800у за 3 года на олх. Делитесь своей статистикой тут. Может я что-то проморгал.
1x 6800у agp была куплена мной на олх. Она труп :)
1x 6800у pci была на другом форуме найдена еще одним человеком с этого форума. Рабочая, насколько я помню.
spoglyadach
Member

Повідомлення

Вони можуть підбиратись до будь-якої відмітки, головне питання чи є такі що готові платити цю ціну. Особисто я таких не знаю серед любителів цієї теми, а кому такі іграшки по кишені вони скоріше б покуртили біля скроні пальцем.
Давайте уточнювати про які саме 6800 йде мова бо їх же було різних GS, 6800, GT, Ultra
Сам я зустрічав останні рази тільки GS, може їх було й більше бо я не зависаю багато на олх в пошуках скарбів, а так купівля цієї серії це вже навіть не 50/50 а ближче до 30/70.
Доречі отака зелена Leadtek як я вище кидав в мене є, колись купив на тому ж лоху але вона вбита. Не запустилась взагалі, потім трохи згодом знайшов кілька збитих смд, можливо колись займусь її порятунком
Відповісти