Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
KingpinUA
Member
-
radical
Member
KingpinUA
ні, є така плата, але 5 версії і з підтримкою туалатинів
навіть з ISA слотом
ні, є така плата, але 5 версії і з підтримкою туалатинів
навіть з ISA слотом
-
KingpinUA
Member
Проц теж є, celeron 850 пам'ятаю воно робило до останього часу.
-
radical
Member
там ще два кондери вирвані над сокетом
https://theretroweb.com/motherboards/s/ ... 2000-ver-1
https://theretroweb.com/motherboards/s/ ... 2000-ver-1
-
KingpinUA
Member
В кого?radical: ↑ 29.10.2024 13:17там ще два кондери вирвані над сокетом
-
radical
Member
на вашому фото, навіть ніжки видно впаяні від них
сусіднім електролітам теж не дуже добре
ну це ж MSI, звичайна справа
сусіднім електролітам теж не дуже добре
ну це ж MSI, звичайна справа
-
KingpinUA
Member
-
radical
Member
У мене є схожа MS-6318 5.0, можу глянути номінали, але на 99% вони ідентичні номіналу того пухляка, який поруч ще залишився. Щось типу 2200 6,3
-
KingpinUA
Member
2700mf 6.3v
Отправлено спустя 5 минут 56 секунд:
Є нові 3300mf 6.3 , думаю гірше їй не стане.
Отправлено спустя 5 минут 56 секунд:
Є нові 3300mf 6.3 , думаю гірше їй не стане.
-
spoglyadach
Member
Це така ж сама плата є під 462 сокет, в мене там величезні банки більше 3300ufradical: ↑ 29.10.2024 13:51 У мене є схожа MS-6318 5.0, можу глянути номінали, але на 99% вони ідентичні номіналу того пухляка, який поруч ще залишився. Щось типу 2200 6,3
На ній схоже вже перепаювали кондьори, а точний номінал треба дивитись по фото які в мене десь були
Відправлено через 3 хвилини 35 секунд:
Нє, отмєна операції там дві банки по 4700 але вони справа від колодки 20 pin. А ті що видрані в мене на платі взагалі маленької висоти. Мусіай мабуть пхали тоді на плати всьо шо є на складі чи на найближчому базарчику. Може маленькими компенсували оті велицезні банки по принципу загальної ємності системи живлення
-
radical
Member
В мене теж десь така валялась на КM133А зі здоровими банками, там зпухло геть усе, MSI тих часів це якась ###### біда, а не звірятко, може позмагатися хіба що з Солтеком у цьому відношенні.
А оскільки ISA там немає, то колупатися з нею і немає ніякого бажання. Хоча з АХР вона працювала, навіть тортон 2400+ на ній колись жив.
А банки так, зараз на столі Епокс з 3900/10, там явно були ще більші.
А оскільки ISA там немає, то колупатися з нею і немає ніякого бажання. Хоча з АХР вона працювала, навіть тортон 2400+ на ній колись жив.
А банки так, зараз на столі Епокс з 3900/10, там явно були ще більші.
-
spoglyadach
Member
Так, вона з сдрам але в мене всі банки як новенькі, єдине що хтось підчепив люмінієвий твердопаливник поверхневого монтажу, але там два тичка паяльником і порядок. Мені вона дісталась виключно через керамічного Атлона, а так би навряд купував бо мусіай того часу то дуже страшно та боляче
Відправлено через 16 хвилин 19 секунд:
Цікавий але сумний відос від LGR трапився мені днями
Відправлено через 16 хвилин 19 секунд:
Цікавий але сумний відос від LGR трапився мені днями
- спойлер
-
KingpinUA
Member
-
offece-trader
Member
Здравствуйте.
Может надо кому ATI FireGL V8600 в состоянии "неизвестно", но внешне вроде целая. Занедорого.
Может надо кому ATI FireGL V8600 в состоянии "неизвестно", но внешне вроде целая. Занедорого.
- спойлер
-
ApostolCV
Member
Аналог 2900XT?)
-
ApostolCV
Member
Хтось практикував запуск C2D на i955X?
-
KingpinUA
Member
-
radical
Member
на вогонсах була гілка наче
це ж наче звичайний 440МХ SE, чи пан збирає асуси?KingpinUA: ↑ 09.11.2024 18:39 Може в кого завалявся такий відік?
-
Борщ
Member
Вітаю,
Почитав трохи тред і нагадав що в мене є така приблуда, ZALMAN VF-1000. Колись купував її за 80уе. Зберігаю просто як пам'ять, кріплень немає, але можливо кого зацікавить - віддам безкоштовно, тобто даром.
Чиста мідь всі діла. Йому вже років...ну з 16-18. Ну звісно я його почищу. Купував під Radeon X850XT PE.
Почитав трохи тред і нагадав що в мене є така приблуда, ZALMAN VF-1000. Колись купував її за 80уе. Зберігаю просто як пам'ять, кріплень немає, але можливо кого зацікавить - віддам безкоштовно, тобто даром.
Чиста мідь всі діла. Йому вже років...ну з 16-18. Ну звісно я його почищу. Купував під Radeon X850XT PE.
- спойлер
-
KingpinUA
Member
Просто на цій моделі ram такий як мені треба ще на matrox g450 такий ставили.radical: ↑ 09.11.2024 19:26це ж наче звичайний 440МХ SE