Delfin4ick:Добрий вечір, шановні хакери!)
Купив б/у ноутбук HP EliteBook 8540p
Intel Core i5-560M, 2933 MHz (22 x 133)
(DDR3-1333 DDR3 SDRAM) 4Gb
NVIDIA NVS 5100M (1 Gb) Dx10
ATA TOSHIBA MK2561GS SCSI Disk Device (250 Gb)
При відтворенні відео чи роботі з браузером ( наразі Google Chrome), завжди декілька разів була помилка "Видеодрайвер перестал отвечать и был восстановлен", після пари разів ноут зависав намертво
В відеоіграх міг грати просто по 6 годин, ніяких проблем не було, чим тільки не тестував, і стресс тестами в Аіді 64, і бубликом прожарював, температури в нормі, всі тести пройдені, пам'ять тестив мемтестом+, теж 0 помилок, почав імпровізувати )
Не можу повірити, але проблема вилізла в відключенні АЕРО в Віндовс 7 х64 СП1, тема стандартної вінди працює виключно стабільно вже 2 неділі без будь-яких глюків, в чому проблема, все таки? Ноут просто зібраний під систему Віндовс 7 х64 СП1, це підтверджує час 2012 рік і підтримка драйверами на оф. сайті, не розумію
Може хтось знається на цьому питанні, дякую
Как я понял стоит 7ка -- ибо АЭРО.
В Аэро --используется видяха. А в клиссической теме винды -- рисует картинку проц.
Скорее всего проблема с видяхой (NVS 5100m). Можно попробовать откатить\обновить драйвера. Если не поможет -- возврат ноута продавцу (если возможно).
JIPOCTO_AHAHAC:Та тоже так думаю. Но мемтест ничего не находит, крутил-вертел уже и по одной и сразу две планки.
Может есть ещё какие-то бенчмарки?
Скорее всего ОЗУ. Встречал и не 1 раз! такие случаи когда МЕМТест --ничего не находил , а планка сбоила "хоть ты тресни".
Надежд мало -- но что насчет встроенного теста оперативки в Винде ?