Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
radical
Member
Ну мені типу протестити, прогнати марк якийсь. Чи ставити ХР?
209.97 сайт нвідії і рекомендує, просто часто найновіші не самі кращі.
209.97 сайт нвідії і рекомендує, просто часто найновіші не самі кращі.
-
Shvlr
Member
https://www.nvidia.com/download/driverR ... /82857/ru/
309,08 як видава сайт нВ
309,08 як видава сайт нВ
-
Shvlr
Member
На одному ядрі було сумно вже з піздньою ХРradical: ↑ 13.08.2024 19:37 Ну мені типу протестити, прогнати марк якийсь. Чи ставити ХР?
Коли антивірус вгризався в папку, можно було йти курити
Якщо на ПК стоїть сімка, то ЦП там досить жвавий та оверхед від свіжих дров не буде істотно впливати, та й оптимізації там завезли під ДХ11
ДХ9 карті там ловити немає чого
-
radical
Member
Є плати AGP з Core2 і Athlon x2, можу на них поставити ХР, просто сімка вже стояла на SSD налаштована.
-
Shvlr
Member
Та шо її тестувати...
З одного боку то є третина (чи чверть від топа), з іншого - дуже вдала реалізація архітектури в цій серії
6600 надає прочуханка радику 9800, бо 9с проти 9b
Для дофаркрайних часів- карта прям вогонь
З одного боку то є третина (чи чверть від топа), з іншого - дуже вдала реалізація архітектури в цій серії
6600 надає прочуханка радику 9800, бо 9с проти 9b
Для дофаркрайних часів- карта прям вогонь
-
radical
Member
Ну, чи повністю жива вона взагалі і чи не буде артефачити/вирубатись у 3д, наприклад.Shvlr: ↑ 14.08.2024 14:36 Та шо її тестувати...
Подивився під радіатори, на GPU була паста біла щось типу КПТ-8 ще досить жива, видно, мазав минулий власник, під радіатор на мосту ніхто до мене не зазирав, там була ще рідна закам'яніла сіра паста, насилу відколупав. Чіп як наче трохи вищерблений з боків. Радіатор GPU майже не гріється, якщо порівнівати з радіатором мосту.
-
Shvlr
Member
Ну в мене так друзяка прибив мою рідну синеньку Гігу з біосом від спаркла та оверклокінгом до небес.radical: ↑ 14.08.2024 14:55 Чіп як наче трохи вищерблений з боків.
Притому вона у мене стояла до 2009 року, потім в нього ще років 5.
Потім викрутив та кинув у мотлох - "фіглі їй буде, це ж відеокарта"
Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
До речі панство, а ні в кого під руками повного CUBX на має?
Цікавить хай-рез фото правого кута біля пам'яті
Бо в шнтернеті щось тільки таке
-
radical
Member
На theretroweb немає?Shvlr: ↑ 14.08.2024 15:14Бо в шнтернеті щось тільки таке
Я не дуже сподівався, що воно робоче, купував все гамузом за 200 на лоху як неробочий комплект ("включається, зображення нема")Потім викрутив та кинув у мотлох - "фіглі їй буде, це ж відеокарта"
Там була досить дивна збірка,
дивна плата , ніколи таких не бачив
з нею проц 2,4 целер, 256МБ PC133(!), езернет карта та якийсь дешманський БЖ
Просто карту цю, думаю, могли купити пізніше на заміну якоїсь GF MX 2/4
-
Shvlr
Member
Там ще гірше, мені б з номіналами біля HIPradical: ↑ 14.08.2024 15:29На theretroweb немає?Shvlr: ↑ 14.08.2024 15:14Бо в шнтернеті щось тільки таке
Збірка - мегастандартна. Геть що, тільки не Атлон ХР, бо ми бачили ролік, що вони горять.radical: ↑ 14.08.2024 15:29 з нею проц 2,4 целер, 256МБ PC133(!), езернет карта та якийсь дешманський БЖ
Просто карту цю, думаю, могли купити пізніше на заміну якоїсь GF MX 2/4
Я таких целеруватих збірок бачив кількість у друзів.
По грошам - рівно в АХР+нФорсе 2
-
radical
Member
Я не дуже певен, що тоді вже були нфорси2 і АХРShvlr: ↑ 14.08.2024 15:57 По грошам - рівно в АХР+нФорсе 2
Мені самому десь в той час або трошки раніше зібрали домашній комп на целероні 1000А, тоді вже якраз трохи пізніше і зявились бюджетні збірки на cel1700.
Причому фірма та за AMD навіть і не згадувала, та і по бюджету це був би ніфіга не АХР, а Дюрон Морган на КТ133(А)
-
Shvlr
Member
Soltek frn2 golden flame я забрав з вітрини, бо інших не було
При цьому то був мережевий ДіаВест зі столиці
У локальних - асус+ Інтел
По грошам, 845 без агп+ нортвудівський целер коштували відсотків на 10 меньше
нФорса2+АХР
ПС ходять чутки, що асус тоді через реселерів непогано відкатував продавцям, тому возили переважно його
Про абіт, гігу, епокс або солтек можно було і не питати
Або асус, або ЕЦС
Гіга нормально пішла вже під 775, наприклад, на роботі в мене їх ще живих, як собак)))
Отсуси- всі подохли
При цьому то був мережевий ДіаВест зі столиці
У локальних - асус+ Інтел
По грошам, 845 без агп+ нортвудівський целер коштували відсотків на 10 меньше
нФорса2+АХР
ПС ходять чутки, що асус тоді через реселерів непогано відкатував продавцям, тому возили переважно його
Про абіт, гігу, епокс або солтек можно було і не питати
Або асус, або ЕЦС
Гіга нормально пішла вже під 775, наприклад, на роботі в мене їх ще живих, як собак)))
Отсуси- всі подохли
-
radical
Member
О, це та сама відома золота плата, яку мені довелося бачити лише з усіма витекшими бочками.Shvlr: ↑ 14.08.2024 20:18Soltek frn2 golden flame
Вертаючись таки до Jetway P4XFCU, хочу відмітити SDRAM пам'ять, що стояла у єдиному слоті, це могло лише означати, що тоді DDR ще була значно дорожче PC133, і до дешевої DDR400 і нфорсів2 з "народним" 2500+ було таки ще далеченько. І альтернативою такій платі був хіба що сокет 370 на 815 від ECS/PCPartner, або дюрон на КТ133(A)
-
Shvlr
Member
Якщо там нортвуд, то рс133- втюхали
Ддр починався з 266, котрого я ніколи не бачив
333 вже був майже мейнстрімом
400 коли подешевшала, то да продержалась на ринку довгенько
ПС
KZG текли у всiх, а спочатку все так пафосно починалось - оригiнальнi конденсатори з Японii
Ддр починався з 266, котрого я ніколи не бачив
333 вже був майже мейнстрімом
400 коли подешевшала, то да продержалась на ринку довгенько
ПС
KZG текли у всiх, а спочатку все так пафосно починалось - оригiнальнi конденсатори з Японii
Востаннє редагувалось 14.08.2024 20:53 користувачем Shvlr, всього редагувалось 1 раз.
-
radical
Member
Так, 2400 целерон. До речі, планка PQI на 256 16-чипова, як треба для ВХ. Здається, саме в ній була справа, що не було запуску, саме вона й глючила. Саму плату ще не перевіряв, але візуально, крім пари пухляків, все ок. На ретровебі пишуть, що держить прескоти, це в комбінації з універсальним AGP може бути цікаво, але у мене в тому великі сумніви, що плата на P4X266E тримає прескотт. Зазвичай, на них часто навіть P4 живлення окремого не було, у мене десь була така плата, де четвертий пень живиться від 5В
Я бачив, навіть планки на 128 в руках тримав, в мене десь точно були на 256 PQI і не одна, якщо нікому не подарував.Ддр починався з 266, котрого я ніколи не бачив
Що цікаво, P6IPAT від ECS, моя колишня плата, досі має всі рідні бочки, як з заводу.KZG текли у всiх, а спочатку все так пафосно починалось - оригiнальнi конденсатори з Японii
-
mklm
Member
пару років тому модив p4p800 - так ось kzg там як нові булиShvlr: ↑ 14.08.2024 20:43 KZG текли у всiх, а спочатку все так пафосно починалось - оригiнальнi конденсатори з Японii
Відправлено через 1 хвилину 26 секунд:
ось що текло навіть не відпрацювавши гарантійний строк - це jackcon (abit його ліпив майже всюди, (час 370/462/478 сокетів)
-
Shvlr
Member
Чемікон наче потім змінював технологіюmklm: ↑ 14.08.2024 21:27пару років тому модив p4p800 - так ось kzg там як нові булиShvlr: ↑ 14.08.2024 20:43 KZG текли у всiх, а спочатку все так пафосно починалось - оригiнальнi конденсатори з Японii
Відправлено через 3 хвилини 14 секунд:
До речі - гарантійні наклейкиShvlr: ↑ 14.08.2024 20:43 Якщо там нортвуд, то рс133- втюхали
В нульових то було модньо
По перше- новітня технологія, по друге- подвійна бухгалтерія
Якщо від продавця вони є, то встановити час продажу не проблема
Та чи йшло воно комплектом, чи потім мінялося
-
radical
Member
О, точно, треба буде глянути. Поки що обдивився уважно лише відеокарту, на ній немає навіть паперових стикерів, але на картах вони часто відпадають від нагріву.Shvlr: ↑ 14.08.2024 21:46 Якщо від продавця вони є, то встановити час продажу не проблема
Та чи йшло воно комплектом, чи потім мінялося
А що полюбляли клеїти гарантійки, це точно, найбільш гнійні збирачі компів ліпили їх геть усюди: заліпляли проц у сокеті, кулер, модулі памяті, накопичувачі, шлейфи, карти розширення.
-
ApostolCV
Member
---
Отправлено спустя 3 часа 43 минуты 26 секунд:
До речі перше відео вже на каналі.
Так кацапською.. Мені так легше.
Однак,буду радий почути ваші коментарі, що змінити і в якусторону.
Отправлено спустя 3 часа 43 минуты 26 секунд:
До речі перше відео вже на каналі.
- спойлер
Так кацапською.. Мені так легше.
Однак,буду радий почути ваші коментарі, що змінити і в якусторону.
-
Shvlr
Member
ApostolCV
"Мама, я в телевізорі"
Дякую, що згадав.
Прикольне відео.
Підкину ідею.
Щоб підвести народ, для цього це потрібно - розглянь гру Dungeon Keeper 2
- для плезіру вона хоче A3D, тобто звуковуху на Vortex, котра принципово на ХР (+) не працює (Да й на 2000 нормально також, чого тут вже)
- є версія від COG, але вона нормально не працює, бо там не врахували трабли з драйверами, в неї скоріш всього буде чорний екран на сучасному залізі. Потрібно ВК з неуніфікованною шейдерною архітектурою.
- 1024@768 в неї їстівний ліміт, бо шрифти не маштабуються та в вайд-скрін вона не вміє.
Типу, як воно повинно виглядати та як воно вигляда зараз на "Райзен за 100500" грошей.
"Мама, я в телевізорі"
Дякую, що згадав.
Прикольне відео.
Підкину ідею.
Щоб підвести народ, для цього це потрібно - розглянь гру Dungeon Keeper 2
- для плезіру вона хоче A3D, тобто звуковуху на Vortex, котра принципово на ХР (+) не працює (Да й на 2000 нормально також, чого тут вже)
- є версія від COG, але вона нормально не працює, бо там не врахували трабли з драйверами, в неї скоріш всього буде чорний екран на сучасному залізі. Потрібно ВК з неуніфікованною шейдерною архітектурою.
- 1024@768 в неї їстівний ліміт, бо шрифти не маштабуються та в вайд-скрін вона не вміє.
Типу, як воно повинно виглядати та як воно вигляда зараз на "Райзен за 100500" грошей.
-
radical
Member
ApostolCV
Там щось трохи з звуком трабли в середині, гучність притишена, ну то таке.
І було б непогано додати мітки по таймкоду для тих, кому не дуже цікаві історичні екскурси, ну типу
- платформа слот1, що це і для чого
- теоретичні основи модифікації
- беремо паяльник до рук
- запускаємо і тестуємо, що с того вийшло
Там щось трохи з звуком трабли в середині, гучність притишена, ну то таке.
І було б непогано додати мітки по таймкоду для тих, кому не дуже цікаві історичні екскурси, ну типу
- платформа слот1, що це і для чого
- теоретичні основи модифікації
- беремо паяльник до рук
- запускаємо і тестуємо, що с того вийшло