За скільки приблизно можна продати отакий комп?
486-VC-HD Motherboard
ST 486DX2-66@80
RAM 8 Mb 30 simm
Hard Disk - Conner 540 Mb
Video - Trident 8900CL 1024 Kb ISA
Sound - ESS 1869F ISA
PSU 200 W
Case AT format
Працює відмінно,без усіляких нарікань .
Також є ЕЛТ монітор Samsung 550B 15 ,трубка не сівша,зображення видає на відмінно.
Якщо є потенційний поцінувач такого заліза,з
адекватною пропозицією ціни,ласкаво прошу до ПП.
- спойлер
Також є купа системників,аж 15 штук.
Сокети 370,462,754,939,775 (а також окремі комплектуючі) .
Оптового покупця навряд чи вдасться знайти,але...все можливо - кого зацікавить,тоді в ПП за подробицями.
Не знаю,можливо згодом створю тему в барахолці з продажем цієї купи,але на це треба час та бажання...
Відправлено через 3 години 21 хвилину 9 секунд:
Подарую ПК (частково вкомплектований,тобто - материнка 939 під слот АЖП ,на ній проц Атлон Х2 4200 з кулером,блок живлення *Повер люкс* на 450 ,привід ДВД ,все це в доволі непоганому кейсі.Єдине , що по днищу трохи пішла корозія та я тоді зачистив й зафарбував його).
В такому коплектуванні цей ПК мені майже рік тому (у вересні 2023 року)подарував добрий форумчанин
MOrph_UA.
Ось посилання на сторінку з його повідомленням,там і фото є.
viewtopic.php?f=1&t=234181&start=2760
Зараз хочу,щоб цей кейс достався поцінувачу старого заліза з нашого форума.
Єдине прохання - це не для перепродажу,дерібану та тим паче,розтрощювання на органи з-за цінних металів.
Зазначу,що майже рік в мене цей ПК не стояв без діла,а був доукоплектований відеокартою,ОЗУ,хардом та замінені кулер та БП.
Але обставини вимушують його подарувати комусь з нашого форуму.
Запакувати нема в що,так що буде пакування від Нової Пошти (Укрпошти).Пошта по бажанню та чи інша.
Ось і фото,як * внутрощі * зараз виглядають,але це все,що я встановлював (відео,память,кулер,хард)будуть зняті та встановлю кулер та БП,які були в ньому).
- спойлер