- спойлер
Останні статті і огляди
Новини
Дрони, FPV з чого почати
-
sselesnes
Member
_clawfinger_ калібрування, вибір Mode1-4, inverse axis є в Uncrashed, DCL та DRL - мабуть і в Liftoff повинно бути - Fine-tune
-
sselesnes
Member
Мій фаворіт Uncrashed - спочатку важко дійти до бронзи, потім до срібла.
Непогано DCL - одразу з по мережі з живими літунами та ботами - допомагає концентруватися.
Зовсім не зайшов DRL - на відкритих просторах норм, але в коридорах і вузьких місцях швидкісний режим протипоказаний - дрон чипляеться, відскакує, розвертається як йому заманеться, дуже довгий запуск рівня (зі світлофором). RX570 іноді <40FPS на мінімалках.
Liftoff та Tryp ще не пробував.
Знижки в Steam до 11.07.2024
Непогано DCL - одразу з по мережі з живими літунами та ботами - допомагає концентруватися.
Зовсім не зайшов DRL - на відкритих просторах норм, але в коридорах і вузьких місцях швидкісний режим протипоказаний - дрон чипляеться, відскакує, розвертається як йому заманеться, дуже довгий запуск рівня (зі світлофором). RX570 іноді <40FPS на мінімалках.
Liftoff та Tryp ще не пробував.
Знижки в Steam до 11.07.2024
-
isusik63
Member
Не пытайте илюзий , у вас должно быть принадлежность до батальон где вы будете учиться и займете должность пилота фпв дрона . Если нету то тцк вас направит на учебку на профессии которыми надо доукомплектовать батальон. Тоесть в большенстве случаев обычный стрелок который на передке по приказу превращаетца в землекопа-штурмовика .EvgeniyK86: ↑ 24.12.2023 08:35 seraphic
На своєму досвіді пишеш? Краще нехай тцк мене знайде коли я вже буду готовий, ніж сподіватись що хтось там перейматиметься моїми бажаннями.
Если хто-то увидит что вы летаете и стуканет участковому и тд. ждите гостей , все изымут а вы поедете в тцк .
В тцк сказочники вам будут обещять все что вы захочите но по итогу на учебке стрелок ...
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
У мене один конфіг на срібло, всі інші на золото.sselesnes: ↑ 04.07.2024 21:49 спочатку важко дійти до бронзи, потім до срібла.
-
sselesnes
Member
isusik63 і приналежність командири мають обговорювати "якось" заздалегідь: людина пішла служити, підстрахувалась, отримала попередньо рекомендацію з ВЧ куди планувала йти служити, але в учебці це не зіграло - приїхали командири і людину забрали доукомплектувати іншу ВЧ за поточною потребою і зрозуміло, що "не за фахом"
prosha_evolist скільки годин нальоту та в яких сімах / в реалі? Який кут камери (angle ні fov)?
prosha_evolist скільки годин нальоту та в яких сімах / в реалі? Який кут камери (angle ні fov)?
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
sselesnes
Uncrashed
Ну перше золото було +- за 10годин від початку, мінімально почало виходити пролітати конфіг десь на 2й годині.
Приблизно за 45 годин закрив все (крім одного конфігу в приміщенні, де між поверхами) на золото.
Починав на 35 камері, але досить швидко перейшов на 45, коли вже літав на золото - 50.
Загалом налітав 65 годин, після цього взяв мобулу7 для польотів по квартирі, після симу звикаєш до дрона хвилин за 20-30, за декілька годин вже нормально літаєш в невеликому приміщенні (а це прям сильно складніше ніж відкритий простір), але через 3-4 години вже стає не так цікаво...
Uncrashed
Ну перше золото було +- за 10годин від початку, мінімально почало виходити пролітати конфіг десь на 2й годині.
Приблизно за 45 годин закрив все (крім одного конфігу в приміщенні, де між поверхами) на золото.
Починав на 35 камері, але досить швидко перейшов на 45, коли вже літав на золото - 50.
Загалом налітав 65 годин, після цього взяв мобулу7 для польотів по квартирі, після симу звикаєш до дрона хвилин за 20-30, за декілька годин вже нормально літаєш в невеликому приміщенні (а це прям сильно складніше ніж відкритий простір), але через 3-4 години вже стає не так цікаво...
-
sselesnes
Member
Цікаво, дякую!
В мене вже десь 70 годин. Між поверхами ще не дуже виходить, рівно як і занирювати взагалі. Angle 30-35.
В мене вже десь 70 годин. Між поверхами ще не дуже виходить, рівно як і занирювати взагалі. Angle 30-35.
-
isusik63
Member
В батальонах есть рекрутинг официальный и негласный (превиди адекватного друга) , так же "рекрутинг" от тцк .sselesnes: ↑ 05.07.2024 14:40 isusik63 і приналежність командири мають обговорювати "якось" заздалегідь: людина пішла служити, підстрахувалась, отримала попередньо рекомендацію з ВЧ куди планувала йти служити, але в учебці це не зіграло - приїхали командири і людину забрали доукомплектувати іншу ВЧ за поточною потребою і зрозуміло, що "не за фахом"
После 2-3 собеседований ( очень важна мативация и психологическая устойчевость ) если все норм то заключают контракт а потом через тцк на учебку ...
После учебки в свой батальон .
-
BattleCru
Member
не знаю, я як прийшов в військомат, як почули що сам, а не бусифікований чи по повістці то одразу запропонували посаду в РУБАК. Зробили мені відношення туди (ну як туди, в бригаду, але дали контакти ротного) і все. Потім БЗВП в Британії і мене забрали з розподільчого пункту. Зараз нас розширили, шукають адекватних людей, готові брати і з вулиці, і забирати з Сухопутки
-
Dremjke
Member
Контракт запропонували чи по мобілізації?BattleCru: ↑ 06.07.2024 13:09як почули що сам, а не бусифікований чи по повістці то одразу запропонували посаду в РУБАК.
-
BattleCru
Member
Dremjke
Оскільки не служив строкову і було вже на той момент 28 років сказали що тільки контракт. Та я впринципі і хотів на контракт.
Ну і якщо вливаєтеся в ФПВ, мало просто вміти літати. Крос/ЕЛРС, частоти, потужність, наземні станції, прошивка і настройка через Betaflight і ще нюанси
Оскільки не служив строкову і було вже на той момент 28 років сказали що тільки контракт. Та я впринципі і хотів на контракт.
Ну і якщо вливаєтеся в ФПВ, мало просто вміти літати. Крос/ЕЛРС, частоти, потужність, наземні станції, прошивка і настройка через Betaflight і ще нюанси
-
Dremjke
Member
Мене як раз більш за все цікавить саме цей момент, наскільки взагалі реально потрапити саме на контрактну службу, якщо добровільно прийти в ТЦК і виявити таке бажання.BattleCru: ↑ 06.07.2024 13:23Оскільки не служив строкову і було вже на той момент 28 років сказали що тільки контракт. Та я впринципі і хотів на контракт.
-
BattleCru
Member
Dremjke
Я підписував на початку 23 року. Як з цим зараз - не знаю.
P.S. В нас різниці контрактник/мобілізований немає, тому не бачу чогось особливого в контракті. Що контрактник, до кінця особливого періоду, що мобілізований до кінця війни
Я підписував на початку 23 року. Як з цим зараз - не знаю.
P.S. В нас різниці контрактник/мобілізований немає, тому не бачу чогось особливого в контракті. Що контрактник, до кінця особливого періоду, що мобілізований до кінця війни
-
_clawfinger_
Member
Loftoff підтримує українську мову. Тож в налаштуваннях все знайшов, там є калібрування. Там все налаштовується.sselesnes: ↑ 03.07.2024 15:40_clawfinger_ калібрування, вибір Mode1-4, inverse axis є в Uncrashed, DCL та DRL - мабуть і в Liftoff повинно бути - Fine-tune
Мені ще довелось сам пульт відкалібрувати.
-
sselesnes
Member
Чекаю на знижки (не ті що нещодавно були, а щось по типу 100грн) для колекції. А так вистачає Uncrashed (теж є українська) - я начебто вже там всі карти знаю на бронзу-срібло, але почав літати товпою і виявилось, що я нервую, та нуб зі своїми годинами нальоту =)
-
К0Л0Б0К
Junior
Вітаю!
Встановив ліфт та під'єднав тх16.
Літаю як п'яний пелікан.
Намагаюсь гратись з налаштуваннями, темпами і тд.
Навіть реверснув ELE, бо здалось, що так краще.
Тепер повернув налаштування і переучуюсь
Основна проблема в моїх потугах, це утримання гранично малої висоти при польотах та зависання на місці.
Відповідно питання: це у всіх новачків така проблема, чи це не вірні налаштування? Занадто чутливий стік і тд?
PS
І ще: залив на апаратуру українську озвучку, а меню як зробити українською?
Дякую за відповідь!
Встановив ліфт та під'єднав тх16.
Літаю як п'яний пелікан.
Намагаюсь гратись з налаштуваннями, темпами і тд.
Навіть реверснув ELE, бо здалось, що так краще.
Тепер повернув налаштування і переучуюсь
Основна проблема в моїх потугах, це утримання гранично малої висоти при польотах та зависання на місці.
Відповідно питання: це у всіх новачків така проблема, чи це не вірні налаштування? Занадто чутливий стік і тд?
PS
І ще: залив на апаратуру українську озвучку, а меню як зробити українською?
Дякую за відповідь!
-
sselesnes
Member
Граю на Mode4 (Roll ліворуч, Yaw праворуч). Десь місяць підбирав рейти собі. Не знаю як в Liftoff, але в Uncrashed рейти не впливають на throttle (або я не зрозумів як саме). З часом почав вчитися контролювати його, але теж у замкнутих вузьких просторах почуваюся ще некомфортно.
-
Bomchik
Member
Хлопці, а хтось пробував літати на дуалсенсі? Хочу ознайомитись з принципами керування fpv але купувати ТХ12 не хочеться. А якщо купити дуалсенс, то хоч паралельно можна в іграх його використати. Якщо хтось займався таким збоченням, то розкажіть, як воно.
-
Bender911
Member
Bomchik
Керування на пульті для FPV принципово відрізняється від джойстиків приставок, там інша моторика, хват. Вся суть початкового навчання саме навчитись стіками нормально користуватись, вони дуже чутливі.
Керування на пульті для FPV принципово відрізняється від джойстиків приставок, там інша моторика, хват. Вся суть початкового навчання саме навчитись стіками нормально користуватись, вони дуже чутливі.
-
_clawfinger_
Member
Bomchik
а ще не варто гнатись за дешевими пультами. Якщо серйозно налаштовані, то краще взяти один пульт з ним тренуватись й навчатись й потім працювати. Наприклад на боксері, легше керувати, імхо. Хіба що він великий й важкий на відміну від інших пультів.
а ще не варто гнатись за дешевими пультами. Якщо серйозно налаштовані, то краще взяти один пульт з ним тренуватись й навчатись й потім працювати. Наприклад на боксері, легше керувати, імхо. Хіба що він великий й важкий на відміну від інших пультів.