Видно её "сделали" и продали))FunnyBear: ↑ 23.03.2023 04:36 А в мене таке питання: Де і коли ви її придбали? Я продав тиждень тому таку саму відеокарту з таким самим серійним номером на ОЛХ як неробочу!
Останні статті і огляди
Новини
Дивна поведінка 3060ті відеокарти
-
snapdragon999
Member
Востаннє редагувалось 23.03.2023 08:12 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
-
ervin
Member
Стає все більш цікаво)) це прям як повернення зниклої нареченої Люсінди і вихід з коми поліцейського Педро одночасно.FunnyBear: ↑ 23.03.2023 04:36 А в мене таке питання: Де і коли ви її придбали? Я продав тиждень тому таку саму відеокарту з таким самим серійним номером на ОЛХ як неробочу!
-
sersus
Member
То це я зірвав куш )snapdragon999: ↑ 23.03.2023 08:01Видно её "сделали" и продали))FunnyBear: ↑ 23.03.2023 04:36 А в мене таке питання: Де і коли ви її придбали? Я продав тиждень тому таку саму відеокарту з таким самим серійним номером на ОЛХ як неробочу!
А що з нею було і кому продали ?
Якщо можна то в особисті повідомлення (скріни кому , щоб трохи репутацію попортити цій людині)
Я так розумію з нею можна більше не гратися , а просто забити і чекати поки помре?
(Викидувати поки рано бо щось то вона тяне )
-
snapdragon999
Member
Кто ж таке на лохе бере. Я не брав в магазині 3060ti бо боявся на hynix, взяв обичну 3060 samsung))
-
sersus
Member
Це третя карта з рук . Купляв до цього і продавав . Але були і дорожче товари , типу ноута за 1500, який також потім продав.snapdragon999: ↑ 23.03.2023 08:27
Кто ж таке на лохе бере. Я не брав в магазині 3060ti бо боявся на hynix, взяв обичну 3060 samsung))
А тут за таку дешеву відяху і позоритись , я б навіть не подумав .
-
snapdragon999
Member
Дешева то 960 або 1050ti, а це н.. не дешева))не льсти собіsersus: ↑ 23.03.2023 08:37Це третя карта з рук . Купляв до цього і продавав . Але були і дорожче товари , типу ноута за 1500, який також потім продав.snapdragon999: ↑ 23.03.2023 08:27
Востаннє редагувалось 23.03.2023 08:43 користувачем snapdragon999, всього редагувалось 1 раз.
-
ervin
Member
sersus
Можливо Генка зможе шось зробити. А так то попандос(
Можливо Генка зможе шось зробити. А так то попандос(
-
Ostin
Member
Можна посилання на тему скинути в гілку про купівлю відеокарт з рук) Як не як, пізнавально.
-
FunnyBear
Member
viewtopic.php?f=5&t=267326
Моя тема, скоріш за все, про цю саму відеокарту
Моя тема, скоріш за все, про цю саму відеокарту
-
sersus
Member
Так це і справді відеокарта FunnyBear. І перепродала мені її той же кидала, що купив її в нього . Але він її продавав як карту не робочу з проблемами . А мені її впарили як робочу .
Думаю треба тут висвітлити цю особу .
Онесимов Андрій Павлович
м. Дніпро
Номери телефонів:
0668694626
0934922169
Нікнейми на олх:
Robert
Продавець
Може є тут десь тема окрема про такі випадки, щоб описати і було для інших корисним ?
Відправлено через 9 хвилин 34 секунди:
Думаю треба тут висвітлити цю особу .
Онесимов Андрій Павлович
м. Дніпро
Номери телефонів:
0668694626
0934922169
Нікнейми на олх:
Robert
Продавець
Може є тут десь тема окрема про такі випадки, щоб описати і було для інших корисним ?
Відправлено через 9 хвилин 34 секунди:
Не гарно так писати за людину, що вона собі "льстит". Для мого ПК це був оптимальний варіант, але з часткою ризику , який пішов не в мою користь . Тут найбільша втрата , це втрата довіри в людяність .snapdragon999: ↑ 23.03.2023 08:42Дешева то 960 або 1050ti, а це н.. не дешева))не льсти собіsersus: ↑ 23.03.2023 08:37
Це третя карта з рук . Купляв до цього і продавав . Але були і дорожче товари , типу ноута за 1500, який також потім продав.
-
andriymelnik
Junior
Є кілька можливих причин, чому карта не запускає деякі ігри і тести, незважаючи на успішне проходження фурмарку і стабільні температури. Ось декілька можливих варіантів:
Проблема з драйверами: Незважаючи на те, що ви пробували встановлювати як нові, так і старі драйвери, можливо, що на вашій системі не встановлені правильні драйвери для карти. Ви можете спробувати встановити останні версії драйверів з офіційного сайту виробника.
Проблема з живленням: Якщо ваша карта була придбана з рук, можливо, що її раніше використовували для майнінгу або вона була піддавана розгону, що може викликати проблеми з живленням. Вам слід перевірити, чи правильно підключена карта до живлення, і якщо є можливість, спробувати використати іншу блок живлення.
Проблема з ОС: Можливо, ваша операційна система не підтримує деякі з цих ігор, або в ній є проблеми зі сумісністю. Вам слід перевірити, чи правильно налаштована операційна система, а також спробувати встановити ігри на іншу платформу.
Проблема з самою карткою: Нарешті, можливо, що сама карта має певні проблеми зі здатністю запускати деякі ігри і тести. В цьому випадку вам слід звернутися до виробника картки або продавця з проханням про допомогу.
Проблема з драйверами: Незважаючи на те, що ви пробували встановлювати як нові, так і старі драйвери, можливо, що на вашій системі не встановлені правильні драйвери для карти. Ви можете спробувати встановити останні версії драйверів з офіційного сайту виробника.
Проблема з живленням: Якщо ваша карта була придбана з рук, можливо, що її раніше використовували для майнінгу або вона була піддавана розгону, що може викликати проблеми з живленням. Вам слід перевірити, чи правильно підключена карта до живлення, і якщо є можливість, спробувати використати іншу блок живлення.
Проблема з ОС: Можливо, ваша операційна система не підтримує деякі з цих ігор, або в ній є проблеми зі сумісністю. Вам слід перевірити, чи правильно налаштована операційна система, а також спробувати встановити ігри на іншу платформу.
Проблема з самою карткою: Нарешті, можливо, що сама карта має певні проблеми зі здатністю запускати деякі ігри і тести. В цьому випадку вам слід звернутися до виробника картки або продавця з проханням про допомогу.
-
EvgeniyK86
Member
Є тема ненадійних людей. Раджу туди продублювати.Може є тут десь тема окрема про такі випадки, щоб описати і було для інших корисним ?