Погана якість зображення

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Повідомлення
slv
Member

Повідомлення

Хлопче, віднеси або моник, або сістемник в любу шарагу до " програмістів" і там все з'ясуєтся дуже швідко .Звісно, якщо потрібно вирішення проблеми, а не ґадання по ютубах
Alexsandr
Member

Повідомлення

Шнур (кабель) и другой видеовыход интересно бы еще посмотреть. Такие проблемы лучше всего решать перебором вариантов, а дома это действительно проблемно бывает. Видеопамять похоже не причем.
rex111
Junior

Повідомлення

Пробував підключати на роботі в компьютерщика нашого на 2 різних компах та моніторах через hdmi та dvi, все также. По його словам нема нормально згладжування , говорив про якісь градієнти. Казав що можлива проблема з ГПУ. Також він щось на тесті фурмарк бачив , якісь дрібненькі артефакти на кубиках . :insane: Якось так . Я у цьому всому не розбираюсь , так що толком і розяснити не можу.

Відправлено через 7 хвилин 44 секунди:
Але все таки щось з картою(зображенням) не те, до цього була gtx 1050 так там картинка була краща. І в іграх на середніх-низьких настройках все набагато краще виглядає ніж тут на максимальних. І так я пробував запускати ігри як з включеними так і виключеними плюшками від адреналін.
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

rex111
да віддавайте відяшку де купували - нехай майнери сами розбираються.
Якщо "все прострочено" - віддавайте майстрам на детальний огляд...

Якщо ви перебрали драйвера и спробували на других пк - то діло точно в відео на рівні заліза\біоса. :-/
rex111
Junior

Повідомлення

Klon: 13.02.2023 23:39 rex111
да віддавайте відяшку де купували - нехай майнери сами розбираються.

Якщо ви перебрали драйвера и спробували на других пк - то діло точно в відео на рівні заліза\біоса. :-/
Так і зробив. Але що з того вийде далі.. надіюсь все закінчиться добре.(ато це ж все потрачений час, нерви, та гроші)...
Kypatop01
Member

Повідомлення

okypant: 11.02.2023 22:49 Повторюсь, что такая же ситуация есть совершенно на другом ПК с другими характеристиками... Почему все указывают на монитор, если И другой монитор показывает такую же картинку ?
Сейчас видюшки той уже нету, но перед отправкой вроде как решил проблему:
в адреналине, во вкладке там где перечисляются всякие функции amd scale..., amd hdhdhd, и т.д. если пониже опустить в раене "hdmi соединения" есть бегунок резкости который пл дефолту был выкручен на 100%. Сократил на 0, пиксельность пропала.
rex111
Junior

Повідомлення

Питання вирішилось заміною відеокарти продавцем. По його словам в нього норм працює. Не знаю чи то біос був не той що в мене якась не сумісність з мою системою китайською. Чи реально щось з тою картою. Ну, тепер все норм. Дякую всім за допомогу/обговорення. :)
Відповісти