Останні статті і огляди
Новини
Допоможіть підібрати кулер на і5
-
Vasyl
Member
doCENTik85
Для мене це не зовсім дешеві речі, от і вибираю, хочу щоб все було до ладу, як кажуть сім раз відміряй, однин раз відріж
Вчора вже купив кулер, сьогодні замовлю проц, материнку і пам'ять, то може на вихідниз зберу все, тоді відпишусь.
Для мене це не зовсім дешеві речі, от і вибираю, хочу щоб все було до ладу, як кажуть сім раз відміряй, однин раз відріж
Вчора вже купив кулер, сьогодні замовлю проц, материнку і пам'ять, то може на вихідниз зберу все, тоді відпишусь.
-
Mahaja
Member
Vasyl
так какой кулер то взял все таки?
а память какую решил? =)
так какой кулер то взял все таки?
а память какую решил? =)
-
StalkerAnarhist
Member
Помоєму ТС купив Thermalright MUX-120 і Kingston HyperX DDR3-2000 4GB PC3-16000 (Kit of 2x2048)Mahaja:так какой кулер то взял все таки?
а память какую решил? =)
-
Vasyl
Member
StalkerAnarhist
Правильно, кулер вже взяв Thermalright MUX-120.
Ну а з цим кулером пам'ять будь-яка стане, хочу сьогодні замовити http://hotline.ua/tx/kingston_4_gb_2x2g ... ad3t1k24gx
Тільки от думаю, як у неї з сумісністю з http://hotline.ua/tx/gigabyte_ga-p55a-ud3r
Може хтось підкаже?
Правильно, кулер вже взяв Thermalright MUX-120.
Ну а з цим кулером пам'ять будь-яка стане, хочу сьогодні замовити http://hotline.ua/tx/kingston_4_gb_2x2g ... ad3t1k24gx
Тільки от думаю, як у неї з сумісністю з http://hotline.ua/tx/gigabyte_ga-p55a-ud3r
Може хтось підкаже?
-
Mahaja
Member
http://download.gigabyte.ru/memory/mb_m" target="_blank ... a-ud3r.pdfVasyl: Може хтось підкаже?
-
Vasyl
Member
Mahaja
Дуже дякую. Оця найбільше схожа:
1GB Kingston KHX2000C9D3T1K3/3GX SS v 4pcs.
Щоправда це трьохканальний комплект з планками по одному гігу. Не знаю що таке ss (крім того, що в німців було щось таке ).
Ну і оця KHX2133C9D3T1K2/4GX схожа з тією, що я хочу брати - KHX2000C9AD3T1K2/4GX, відрізняється лише частотою і буквою А. Ну я тепер "в замешательстве"
Ось один чувак на хотлайні написав :
Дуже дякую. Оця найбільше схожа:
1GB Kingston KHX2000C9D3T1K3/3GX SS v 4pcs.
Щоправда це трьохканальний комплект з планками по одному гігу. Не знаю що таке ss (крім того, що в німців було щось таке ).
Ну і оця KHX2133C9D3T1K2/4GX схожа з тією, що я хочу брати - KHX2000C9AD3T1K2/4GX, відрізняється лише частотою і буквою А. Ну я тепер "в замешательстве"
Ось один чувак на хотлайні написав :
Ну в мене материнка інша, але може тут просто потрібен свіжий біос?Купил в паре с материнкой ASUS Crosshair IV Formula . Windows 7 поставила оценку 7,5 . НО .... все утилиты (даже BIOS ) видят память как 1333 а при попытке выставить вручную законные "2000 MHz" синий екран увидел уже на 1786 MHz в чем тут прикол так и не понял .
Может кто шарил ?
-
Mahaja
Member
а в дефолте частота так и будет 1333, выше - это уже разгон
биос само собой сразу последний ссайта качнуть и зашить
биос само собой сразу последний ссайта качнуть и зашить
-
Vasyl
Member
Mahaja
Я читав, що там треба профіль в біосі завантажувати, інакше материнка бачить її як ддр3 1333 мгц; ті профілі зашиті в модулі памяті і ще не завжди їх вдається завантажити.
Блін, а мені сказали, що материнка і память тільки в понеділок буде.
Чекатиму
Я читав, що там треба профіль в біосі завантажувати, інакше материнка бачить її як ддр3 1333 мгц; ті профілі зашиті в модулі памяті і ще не завжди їх вдається завантажити.
Блін, а мені сказали, що материнка і память тільки в понеділок буде.
Чекатиму
-
IceKeeper
Member
Vasyl
2000 Мхз - деньги на ветер... купить 1333 без радиаторов - они намного дешевле - это раз.
Два - ХМP профиль хорошо, но он абсолютно не нужен если ты решишь гнать систему. расскроется и5 750 только при BLCK 200 Mhz - там реально увидишь в синтетических тестах разницу.
А если есть вопросы как сделать из памяти 1333 все полноценные 2000 то этот сайт для тебя - проблем не возникнет.
И ещё не заметил сколько памяти будет ? сколько слотов займёт? если два слота то первый и третий слоты - они изначально только для общей заполнености в 4х слотах. Что-то часто с таким сталкиваюсь... Если ставить в первый и третий слоты - комп не загрузиться.
А кулер уж лучше было взять пролиматек - благо на него цены сейчас нормальные - да и кулер к нему можно найти самомстоянтельно в соответствии с личными потребностями.
2000 Мхз - деньги на ветер... купить 1333 без радиаторов - они намного дешевле - это раз.
Два - ХМP профиль хорошо, но он абсолютно не нужен если ты решишь гнать систему. расскроется и5 750 только при BLCK 200 Mhz - там реально увидишь в синтетических тестах разницу.
А если есть вопросы как сделать из памяти 1333 все полноценные 2000 то этот сайт для тебя - проблем не возникнет.
И ещё не заметил сколько памяти будет ? сколько слотов займёт? если два слота то первый и третий слоты - они изначально только для общей заполнености в 4х слотах. Что-то часто с таким сталкиваюсь... Если ставить в первый и третий слоты - комп не загрузиться.
А кулер уж лучше было взять пролиматек - благо на него цены сейчас нормальные - да и кулер к нему можно найти самомстоянтельно в соответствии с личными потребностями.
-
Vasyl
Member
IceKeeper
Ну тої дешевої 2000 мгц 9-9-9 не було, то я придбав трохи дорожчу 2000 мгц 8-8-8 ось цю: http://hotline.ua/tx/kingston_4_gb_2x2g ... 8d3t1k24gx
Може завтра вже зберу все
Може ви і праві, я просто з платформою 1156 і ддр3 не мав справи, і думав як в 775 - що память може не дати розігнати систему, от і думав брати 1600, глянув а ціни однакові що на 1600, що на 2000, то думаю візьму 2000.IceKeeper:2000 Мхз - деньги на ветер... купить 1333 без радиаторов - они намного дешевле - это раз.
Я і не думав, що ддр3 так добре розганяється я тільки останнім часом почав підозрювати що 1600 і 2000 це одна і та ж память, тільки там профілі зашиті різні а в дефолті вони всі 1333 (імхо)IceKeeper:А если есть вопросы как сделать из памяти 1333 все полноценные 2000 то этот сайт для тебя - проблем не возникнет.
Ну тої дешевої 2000 мгц 9-9-9 не було, то я придбав трохи дорожчу 2000 мгц 8-8-8 ось цю: http://hotline.ua/tx/kingston_4_gb_2x2g ... 8d3t1k24gx
2х2гб (2 слоти)IceKeeper:И ещё не заметил сколько памяти будет ?
Ммм... Якщо я правильно зрозумів, почитавши інтернет, то таке спостерігається лише на асусах (p7p55d і похідні від неї p7p55d-e і т.д.) - імхо, бо завжди рекомендували ставити пам'ять в ближчі до процесора слоти.IceKeeper:если два слота то первый и третий слоты - они изначально только для общей заполнености в 4х слотах. Что-то часто с таким сталкиваюсь... Если ставить в первый и третий слоты - комп не загрузиться.
Ну, поліматек класні кулери, я дивився на них. але пожлобився трохи я вже придбав Thermalright MUX-120, з ним в комплекті йде тихохідний 12см вентилятор 1200 об/хв (хоча на моєму написано 1000 об/хв ). На thg.ru, здається, є огляд, де порівнюється багато кулерів в тому числі Thermalright MUX-120, муген 2 і ноктуа д14, ну д14 поза конкуренцією по продуктивності, MUX-120 зі своїм малообертним вентилятором програє мугену 3 градуси, потім наведено результати, де на всі кулери ставився один і той самий вентилятор 2500 об/хв, то тут MUX-120 поступився лише д14, обійшовши по продуктивностя мугена, що дуже здивувало авторів тесту, враховуючи меншу площу розсіювання в MUX-120, ну а по тишині MUX-120 поза конкуренцією. Ну, то я ото подумав, якщо мені мало його буде для розгону, то я просто зможу купити потужніший вентилятор. а комплектний поставлю в корпус.IceKeeper:А кулер уж лучше было взять пролиматек - благо на него цены сейчас нормальные - да и кулер к нему можно найти самомстоянтельно в соответствии с личными потребностями.
Може завтра вже зберу все
-
Mahaja
Member
память в слоты 1 и 3
-
Vasyl
Member
Mahaja
Дякую. Так і думав робити.
Дякую. Так і думав робити.
-
leif
Member
Vasyl, MUX 120 дійсно ефективний і тихий кулер.
для розгона навіть до 4.0 ГГц(сьогоні розганяв) комплектного вентеля достатньо-77 градусів після 25 прогонів Лінпаку 64.
а стосовно пам"яті, то я би мабуть взяв 1600МГц. 1333 не так вже добре женеться (ну мій дешевий Тим так точно) більше ніж 1780 МГц (9-9-9-24) в мене не вийшло.
для розгона навіть до 4.0 ГГц(сьогоні розганяв) комплектного вентеля достатньо-77 градусів після 25 прогонів Лінпаку 64.
а стосовно пам"яті, то я би мабуть взяв 1600МГц. 1333 не так вже добре женеться (ну мій дешевий Тим так точно) більше ніж 1780 МГц (9-9-9-24) в мене не вийшло.
-
IceKeeper
Member
leif
Понимаешь ли в чём дело... покажи мне резульаты своей памяти, когда увидешь вот эту 1333 Кингстон:
и скажи, где и в чём будет разница в скорости с 2000 мхз памятью??
Добавлено спустя 6 минут 34 секунды:
Vasyl
Просто может со временем сам поймёшь, что все эти мега возможные скорости - это всего-лишь маркетинговый ход. 8) но всему своё время - рано или поздно к этому прийдёшь. Вон людей и водянка уже не так радует... понт? О.о
Понимаешь ли в чём дело... покажи мне резульаты своей памяти, когда увидешь вот эту 1333 Кингстон:
и скажи, где и в чём будет разница в скорости с 2000 мхз памятью??
Добавлено спустя 6 минут 34 секунды:
Vasyl
На Гигабайт, Асус и 100% уже и EVGA P55...Якщо я правильно зрозумів, почитавши інтернет, то таке спостерігається лише на асусах
Просто может со временем сам поймёшь, что все эти мега возможные скорости - это всего-лишь маркетинговый ход. 8) но всему своё время - рано или поздно к этому прийдёшь. Вон людей и водянка уже не так радует... понт? О.о
Востаннє редагувалось 24.07.2010 00:20 користувачем IceKeeper, всього редагувалось 1 раз.
-
Vasyl
Member
leif
Свою 5850 вже продали? Бо я з виходом 460 вирішив почекати з відяхою і спочатку платформу обновити, а може трохи згодом ціни на 5850 впадуть (чи 460 мені дуже сподабається)
Ого, в таку жару це, імхо, чудовий результат, мабуть у вас і екземпляр проца вдалий(і це в жахливому лінпаку!), взимку буде не більше 70 градусів .leif:для розгона навіть до 4.0 ГГц(сьогоні розганяв) комплектного вентеля достатньо-77 градусів після 25 прогонів Лінпаку 64.
я вже взяв 2000 мгц, див. попередній пост.leif:а стосовно пам"яті, то я би мабуть взяв 1600МГц.
Свою 5850 вже продали? Бо я з виходом 460 вирішив почекати з відяхою і спочатку платформу обновити, а може трохи згодом ціни на 5850 впадуть (чи 460 мені дуже сподабається)
-
Mahaja
Member
кстати очень согласен с IceKeeper
у меня мать М3Ф, а товарищу собрал комп на п7п55д
в итоге в быту разницы особо не вижу
Vasyl
пили радиаторы
у меня мать М3Ф, а товарищу собрал комп на п7п55д
в итоге в быту разницы особо не вижу
Vasyl
пили радиаторы
-
IceKeeper
Member
Mahaja
Кстати ДДР3 практически не реется... как это (возможно было в ДДР2)... так что если снять радиаторы то на любой проц кулер станет все 4 слота...Vasyl
пили радиаторы
-
Vasyl
Member
Mahaja
Навіщо?
Навіщо?
-
Mahaja
Member
IceKeeper
да я то в курсе )
читай выше - васе советовали брать без высоких радиаторов ))
Добавлено спустя 37 секунд:
Vasyl
шутка, расслабься =)
да я то в курсе )
читай выше - васе советовали брать без высоких радиаторов ))
Добавлено спустя 37 секунд:
Vasyl
шутка, расслабься =)