Я такую с процом и памятью продал года 3 назад приблизительно гривен за 500.offece-trader: ↑ 01.03.2024 19:57 Интересовался ценами, и наткнулся на такую дичь, кто-то может объяснить что это такое ?
TUSL2-C В наличии 41 605.13 ₴
Посмотрел ебай, там какая тоже дичь творится, то по 100 лежат то по 400. Что у нее по цене реально сейчас, если рабочее ?
Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
ati76
Member
-
offece-trader
Member
3 года назад это было где то 25$ получается..ati76: ↑ 01.03.2024 20:48Я такую с процом и памятью продал года 3 назад приблизительно гривен за 500.offece-trader: ↑ 01.03.2024 19:57 Интересовался ценами, и наткнулся на такую дичь, кто-то может объяснить что это такое ?
Посмотрел ебай, там какая тоже дичь творится, то по 100 лежат то по 400. Что у нее по цене реально сейчас, если рабочее ?
-
acidburn
Member
Продаван неадекват, хіба вперше? 8 років на промі і 1 відгук, у нього взагалі ціні повністю рандомні раз і два наприкладoffece-trader: ↑ 01.03.2024 19:57 Интересовался ценами, и наткнулся на такую дичь, кто-то может объяснить что это такое ?
На ібей треба дивитися у проданих, за 35$ у лютому купили одну з України і за 80 зі США, у нас ціну можна ділити на два-триoffece-trader: ↑ 01.03.2024 19:57 Посмотрел ебай, там какая тоже дичь творится, то по 100 лежат то по 400. Что у нее по цене реально сейчас, если рабочее ?
https://skylots.org/6549252904/Materins ... 2RAM+video
https://violity.com/ua/104380037-socket ... us-tusl2-c
Я б сказал реальная цена 600-900 грн приблизно зараз щоб реально продати
-
spoglyadach
Member
це скоріше на форум лікарів треба звернутись, бо що це таке ми не знаєм і ніхто знать не можеoffece-trader: ↑ 01.03.2024 19:57 Интересовался ценами, и наткнулся на такую дичь, кто-то может объяснить что это такое ?
-
acidburn
Member
У мене критерій простий – все на чому можна зараз реально працювати без страждань – то не ретро. Тобто так, все починаючи десь з Сенді Бридж то зашкварTfd: ↑ 01.03.2024 18:45 Хасвелу он вже 10 рочків ось-ось має виповнитись. Йой! А я от не втримався і придбав Максімус VII і гадаю тепер то є зашквар чи нє?
-
spoglyadach
Member
Особисто для мене це 775 сокет включно, хоча маю і 1366 в колекції і 1156/1155/1150/1151 ну і звісно ж АМ3/АМ3+/АМ4 але саме категорія ретро це на 775/АМ2+ закінчується, суто по відчуттях. Я зрозумів що 775 вже всьо у 2013 році коли пересів з топового конфігу 775 на 1155 з 2600K це просто небо і земляTfd: ↑ 01.03.2024 18:45 Цікаво чим ці Корсари прошиті для дефолтних 1,8V? Може мені під якийсь Pentium 4 й піде. )
Ну і до товариства - що можна вважати старим залізом в контексті даної теми? Станом на перший квартал 2024-го, це що? 775-й який все ще живий і все що старіше то напевно так. А далі? Хасвелу он вже 10 рочків ось-ось має виповнитись. Йой! А я от не втримався і придбав Максімус VII і гадаю тепер то є зашквар чи нє?
Тут прям цілий системний блок HP Vectra VL5 продається, може кому таке треба
https://skylots.org/6594213008/
Відправлено через 6 хвилин 11 секунд:
Так оце працювати у кожного своє поняття, в мене є комп для кіно та роботи з хардами, там стояв Pentium G3258 і всьо було харашо, потім я захотів дивитись 4К кіно бо підкинув туди нормальний вайфляй і вже стало не дуже харашо навіть з апаратним прискоренням гейвідіа, свапнув на i5 2500acidburn: ↑ 01.03.2024 20:58 У мене критерій простий – все на чому можна зараз реально працювати без страждань – то не ретро. Тобто так, все починаючи десь з Сенді Бридж то зашквар
Але ж це навіть не робота, для роботи мій комфортний мінімум зараз це Ryzen 3800X під мої задачі, такшо всьо дуже відносно
-
NecroKitchen
Member
Немає. Але можемо покликатиacidburn: ↑ 27.02.2024 13:46 О, так, знаю GRAU з 2021 але відео дивитись не дуже виходить, там якийсь хаос. Його до речі тут немає на форумі?
Він у телеграмі мешкає, у чатиках імені себе. Грає у сталкер з комфортним кіберспортивним фреймрейтом 8 fps на пентіумі 4. Короче у нього все стабільно
- спойлер
Є такий собі "загально прийнятий" у ретро чатиках критерій "ретро": нема SSE2. Тобто пень4, атлон64 (940/754/939/ам2 - без різниці) - це не "ретро", а ось пень3, атлон (462) - вже ретро, тому що сучасний софт не буде працювати. Якось так. Хоча я і з цим не погоджуюсь. Бо наприклад десь на СТО цілком можна "працювати" (наприклад діагностувати Е.Б.У.) на умовному сокеті 370acidburn: ↑ 01.03.2024 20:58 У мене критерій простий – все на чому можна зараз реально працювати без страждань – то не ретро. Тобто так, все починаючи десь з Сенді Бридж то зашквар
Такі продавани - проблема. Бо хтось, хто має старе залізо та бажання продати, але не розуміє що скільки коштує, подивиться на таких і буде потім роками продавати. А коли хтось спробує йому написати та запропонувати адекватну ціну, то буде приблизно таке: "Та не продам я вам за ХХХ! Я ось бачив на промі, там таке продають за ХХХХХ! Тому я вам не продам!"spoglyadach: ↑ 01.03.2024 20:58 це скоріше на форум лікарів треба звернутись, бо що це таке ми не знаєм і ніхто знать не може
-
Tfd
Member
Пеньок просто трішки тротлить, забув кулер приліпити. )NecroKitchen: ↑ 01.03.2024 21:498 fps на пентіумі 4. Короче у нього все стабільно
А в цілому, по питанню зрозумів. Хасвели і Бріджі ще почекають, 775-й і P4 з натяжкою підуть. Pentium III & below - православно! Ну і відповідні до них просунуті мікро пристрої. Так, і творіння інших вендорів, Царство їм Небесне.
-
ApostolCV
Member
acidburn,вибачте , мій x5690@4.2GHz з вам трохи не згідний
-
spoglyadach
Member
Взагалі не вважаю це проблемою, мені це не забороняє робити свою цінову пропозицію яку я вважаю логічною та обгрунтованою. Я купую якщо ціна мене влаштовує і озвучую цю ціну а не пишу пропозицію на лот якому ціна 300 гривень "заберу за 50" бо це теж клініка. А там вже людина вирішує хочеться продати чи продавати, туди ж і аргументи про наібеї і інше, бо я так само можу привести скріни де купував якісь круті штуки по 100-200 гривень і це не торгуючисьNecroKitchen: ↑ 01.03.2024 21:49 Такі продавани - проблема. Бо хтось, хто має старе залізо та бажання продати, але не розуміє що скільки коштує, подивиться на таких і буде потім роками продавати. А коли хтось спробує йому написати та запропонувати адекватну ціну, то буде приблизно таке: "Та не продам я вам за ХХХ! Я ось бачив на промі, там таке продають за ХХХХХ! Тому я вам не продам!"
Я до чого веду, все вирішує ринок та попит бо він теж не безкінечний як думають деякі перекупи які мріють продавати по 100500 лотів на наібеях за цінниками що вони гуглять по байітнау не рахуючи комісій та ризиків
-
spoglyadach
Member
Хтось колекціонує харди? Бо тут є якась дуже рідкісна на думку автора оголошення дичина
-
ZZ
Member
Может есть у кого охлаждение на проц слот А?
-
enterprise2k3
Member
-
radical
Member
Не знаю, подарували тут зі старим системником квантум на сороковник, перевірив, живий, без бедів. Але користуватися ним вже не дуже хо, він свистить шпінделем і головами вже занадто лампово для мене шкребе.spoglyadach: ↑ 03.03.2024 06:28 Хтось колекціонує харди? Бо тут є якась дуже рідкісна на думку автора оголошення дичина
Але раптом то справжній скарб?
Може, автор оголошення викупить у мене його за півціни? Я ще й модемів пісіайних жменю досиплю, і флоп подарую))
-
acidburn
Member
40-80Гб взагалі мало кому потрібні, їм ціна грн 100, та й на 10Гб тим більше, якщо в біосі ліміт 32 - краще вже поставити тихий на 40 і джамперами обрізати. Хоч якось цінуються менш за 1Гб, МФМ різні, бігфути великі, ноутбучні деякі, може якісь скляні ДТЛА бо майже не дожили до нас.radical: ↑ 05.03.2024 21:01Не знаю, подарували тут зі старим системником квантум на сороковник, перевірив, живий, без бедів. Але користуватися ним вже не дуже хо, він свистить шпінделем і головами вже занадто лампово для мене шкребе.spoglyadach: ↑ 03.03.2024 06:28 Хтось колекціонує харди? Бо тут є якась дуже рідкісна на думку автора оголошення дичина
Але раптом то справжній скарб?
Може, автор оголошення викупить у мене його за півціни? Я ще й модемів пісіайних жменю досиплю, і флоп подарую))
А квантум на 10 - таке зазвичай йде в подарунок до 370-системи.
Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
Наскільки я пам'ятаю, цілком можна прикрутити охлад від Слот 1, особливо ті, що дешеві не від інтела.ZZ: ↑ 05.03.2024 20:24 Может есть у кого охлаждение на проц слот А?
-
ApostolCV
Member
enterprise2k3, вітаю. Дійсно цікава збірка . А що за відло?
7к серія?
7к серія?
-
radical
Member
80-120-160 це якраз найбільш ходові винти для ретро-збірок, у мене скрізь такі стоять від слот1 і далі. Вони вже досить швидкі і тихі для будь-якої системи 98/ХР/7acidburn: ↑ 05.03.2024 21:14 40-80Гб взагалі мало кому потрібні, їм ціна грн 100, та й на 10Гб тим більше, якщо в біосі ліміт 32 - краще вже поставити тихий на 40 і джамперами обрізати. Хоч якось цінуються менш за 1Гб, МФМ різні, бігфути великі, ноутбучні деякі, може якісь скляні ДТЛА бо майже не дожили до нас.
Звичайно, на першопні треба їх урізати, але це не проблема.
А от 1-10-20-40, ну їх у баню, псувати собі тільки нерви, хіба що замінити фізично більше нічим.
А бігфути хіба що у колекцію, хто такий мотлох збирає, користуватися цим при здоровому глузді неможливо, якщо є альтернатива.
Оті всі старовинні ревучі залізяки по декілька гігабайт чи декілька сотень мегабайт звичайно просто міняються на маленький адаптер з карткою пам'яті і все.
-
ZZ
Member
radical: ↑ 05.03.2024 22:0280-120-160 це якраз найбільш ходові винти для ретро-збірок, у мене скрізь такі стоять від слот1 і далі. Вони вже досить швидкі і тихі для будь-якої системи 98/ХР/7acidburn: ↑ 05.03.2024 21:14 40-80Гб взагалі мало кому потрібні, їм ціна грн 100, та й на 10Гб тим більше, якщо в біосі ліміт 32 - краще вже поставити тихий на 40 і джамперами обрізати. Хоч якось цінуються менш за 1Гб, МФМ різні, бігфути великі, ноутбучні деякі, може якісь скляні ДТЛА бо майже не дожили до нас.
Звичайно, на першопні треба їх урізати, але це не проблема.
А от 1-10-20-40, ну їх у баню, псувати собі тільки нерви, хіба що замінити фізично більше нічим.
А бігфути хіба що у колекцію, хто такий мотлох збирає, користуватися цим при здоровому глузді неможливо, якщо є альтернатива.
Оті всі старовинні ревучі залізяки по декілька гігабайт чи декілька сотень мегабайт звичайно просто міняються на маленький адаптер з карткою пам'яті і все.
Я так само вважю, так само і з теплими ламповими моніторами )
-
radical
Member
Ні, монітори кінескопні якраз для ретрогеймінгу вері гуд, шкода тільки, що їх ніде вдома тримати.
-
enterprise2k3
Member