Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор теми: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
spoglyadach
Member

Повідомлення

Pentium4 1.6A - вєшь, це той що віламет?
Я сьогодні теж Бартона ганяв 2500+ дістався з парою материнок за нормальні гроші. На кристалі по меншій грані два сліда удару але проц живенький, як буде під рукою нормальна материнка треба буде поганяти цих Бартоломео бо вже починаю забувати базу :-/
Доречі, хтось тут в темі писав про роботу 2500+ на Soltek SL-75KAV що там типу якийсь мод потрібен. Сам модифікований бівас для роботи з Бартошами в мене є, а що за модифікація ще потрібна я щось не дуже пойняв, підкаже хтось?

Відправлено через 8 хвилин 47 секунд:
Так хто тримає цей район? :kbd:
Зображення
radical
Member

Повідомлення

spoglyadach: 30.01.2024 19:43 Так хто тримає цей район?
А, "перепаяй на мені ВСІ кондансатори!"

spoglyadach: 30.01.2024 19:43 Pentium4 1.6A - вєшь, це той що віламет?
Ні, вілламет без А. Це нортвуд, але маркування, як на вілламетах було, з великою цифрою 4 у слові Pentium4
spoglyadach: 30.01.2024 19:43 а що за модифікація ще потрібна я щось не дуже пойняв, підкаже хтось?

Там дві модификації, по-перше, біос пропатчити, інакше буде Unknown CPU, по-друге, якщо треба множник більше 12.5, то він виставляється лише дротинками у сокеті. Хоча, можливо, якщо у вас є щось типу 2400+ з рідним 15х133, то може він заведеться і так.
130нм проци підтримуються з rev. F1
enterprise2k3
Member

Повідомлення

spoglyadach: 30.01.2024 17:50 Хто тримає цей район? B-)
Зображення
де купували?!
spoglyadach
Member

Повідомлення

radical: 30.01.2024 20:34 А, "перепаяй на мені ВСІ кондансатори!"
Ніт, там вже хтось перепаяв на капхони, ще й дуже обережно а не як завжди. Хоча я всеодно перепаяю на нормальні бо капхони це не канонічно.
Блін, я щось очікував що буде простіше, хоча всеодно респект солтеку за таку сумісність. Плата на КТ133А з SDRAM та ISA яка тримає бартон це прям якийсь максимально дивний набір властивостей я вважаю. А до ревізії F1 там максимум тороубреди тримаються?

Відправлено через 3 хвилини 12 секунд:
enterprise2k3: 30.01.2024 21:21 де купували?!
На лоху і опше не дешево :facepalm:
Але нагода купити плашок на 512мб щось взагалі не підвертається то карочє отак. Треба ж мати хоч один топовий набір для компа своєї мрії, хоча сумісність буде м'яко кажучи так собі з основними споживачами PC 100 та 133
radical
Member

Повідомлення

spoglyadach: 31.01.2024 09:20 А до ревізії F1 там максимум тороубреди тримаються?
Ні. з ревізії F1 там торобреди підтримуються (щось типу 2400-2600+ максимум). Бартони не підтримуються взагалі офіційно, я ж писав, Unknown CPU без патчу.
Ще з цікавого, ця плата підтримує регістрову пам'ять.
Zakarul
Member

Повідомлення

Душманский ti 200. Вдруг кому-то нужен.
https://skylots.org/6594071741/GB558+Vi ... e+vid+1grn
spoglyadach
Member

Повідомлення

radical: 31.01.2024 09:24 Ні. з ревізії F1 там торобреди підтримуються (щось типу 2400-2600+ максимум). Бартони не підтримуються взагалі офіційно, я ж писав, Unknown CPU без патчу.
Так, ну в мене F5 то я мабуть щіслівчєк, а взагалі я свою саму першу SL-75 тим бівосом шив і ставив Бартошу, але це було десь мабуть у 2019 і я мав оце пеовідомлення про невідомий проц. Але не пригадую вже чи запускав взагалі вінду на цьому хазяйстві. А окрім того що проц не показує, ще на щось впливає якщо перемичок не ставити?

Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
Zakarul: 31.01.2024 10:28 Душманский ti 200. Вдруг кому-то нужен.
https://skylots.org/6594071741/GB558+Vi ... e+vid+1grn
А в чому прикол купити цю відюху за 700 гривень? І саме от прям оцю конкретну версію :facepalm:
Zakarul
Member

Повідомлення

spoglyadach
не знаю. Они сейчас не так часто попадаются и похоже их уже скупают любые и в любом состоянии. Хотя именно эта модель самая-самая припоганая из всего ассортимента ti 200.
Бумик
Member

Повідомлення

Так у меня ще есть шанс более менее выгодно продать ранее купленную нерабочую GF 3 Ti 200...Правда там радиатор на чипе скорее неродной,черный,а на памяти родные ,красного цвета.
spoglyadach
Member

Повідомлення

Zakarul: 31.01.2024 12:19 spoglyadach
не знаю. Они сейчас не так часто попадаются и похоже их уже скупают любые и в любом состоянии. Хотя именно эта модель самая-самая припоганая из всего ассортимента ti 200.
Навіть не уявляю в чому цінність, хоча б колекційна і саме особливо подібних відях. Але не виключено що єто другоє і я просто трохи тупенький для розуміння таких речей.
P.S: доречі Medion по надійності і компонентах непоганий вендор, але дизайн і взагалі подача...
Востаннє редагувалось 31.01.2024 12:41 користувачем spoglyadach, всього редагувалось 2 разів.
Zakarul
Member

Повідомлення

Бумик: 31.01.2024 12:33 Так у меня ще есть шанс более менее выгодно продать ранее купленную нерабочую GF 3 Ti 200...Правда там радиатор на чипе скорее неродной,черный,а на памяти родные ,красного цвета.
мою нерабочую ti 200 от inno3d купили довольно быстро за 250грн. Или даже 300. Хотя я открыто писал, что она труп. Так что где-то в районе 200 точно можно продать. не знаю, может их как-то воскрешают или надеятся воскресить :)

spoglyadach
Да видимо просто время настало такое, что кидаются уже на все, что ну хоть какое-то более-менее нечастое.
spoglyadach
Member

Повідомлення

Zakarul
Вони не дуже часто попадаються мабуть і тому що GeForce 3 в наших краях не встигла якось там завоювати серце користувача, бо не так вже й довго була на ринку як GeForce 2 і дуже швидко прийшли GeForce 4 а за ними FX які теж чимало часу були на ринку і їх багато хто купував
Zakarul
Member

Повідомлення

Вот карта сиильно более редкая и интересная чем почти любой ti 200.
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/videoka ... UfRS1.html
Но, состояние не написано, рабочее ли. Если покупать, надо запрашивать скриншоты. Цена немаленькая, кулер не родной.
Зато тут DVI + VGA + GS версия. Частоты подкручены малех.
Главное не набрасываться разом всем, а то через пару часов цена будет 3000 :lol: :lol: :lol:
radical
Member

Повідомлення

spoglyadach: 31.01.2024 12:35 доречі Medion по надійності і компонентах непоганий вендор, але дизайн і взагалі подача...
Плати для них робила MSI, я задовбався пухляки на їх міняти.
spoglyadach
Member

Повідомлення

Ну так це наче як одна з кращих версій, мені колись давно пару разів такі попадались але якось взагалі тоді не колекціонував. Причому попадались не в такому стані а в такому як має бути, рідний кулер і ото всьо. А оцей конструктор то вже не дуже цікаво, цінник взагалі якийсь дикий за подібний совхоз-колхоз :facepalm:
Zakarul
Member

Повідомлення

spoglyadach
Ага. потому даже 700 готовы платить. Хотя даже году в 18 можно было на олх преспокойно брать эти ti 200 по 150 - 200грн. Кстати, как и ti 4200, которые нафиг никому не нужны были. А теперь уже и за ti 4200 драчки идут :laugh: :laugh:

Отправлено спустя 1 минуту 17 секунд:
spoglyadach: 31.01.2024 12:48 Ну так це наче як одна з кращих версій, мені колись давно пару разів такі попадались але якось взагалі тоді не колекціонував. Причому попадались не в такому стані а в такому як має бути, рідний кулер і ото всьо. А оцей конструктор то вже не дуже цікаво, цінник взагалі якийсь дикий за подібний совхоз-колхоз :facepalm:
Тем не менее ее 100% быстро купят, если реально рабочая. Минимум 1000 грн улетит. И это скорее всего совсем минимум-минимум :)
spoglyadach
Member

Повідомлення

Якщо нікуди не поспішати і підійти до справи з розумом то можна знайти в нормальному оригінальному стані за 30-40 баксюків на тому ж наібеї. Ну це якщо реально хочеться цю відяшку мати в колекції а не просто скуповувати лох.уа бо патамуша ажіатаж. А може то оті тіпи що бігали за марками з корабльом, хтось знає? :laugh:
enterprise2k3
Member

Повідомлення

Zakarul: 31.01.2024 12:45 Вот карта сиильно более редкая и интересная чем почти любой ti 200.
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/videoka ... UfRS1.html
Но, состояние не написано, рабочее ли. Если покупать, надо запрашивать скриншоты. Цена немаленькая, кулер не родной.
Зато тут DVI + VGA + GS версия. Частоты подкручены малех.
Главное не набрасываться разом всем, а то через пару часов цена будет 3000 :lol: :lol: :lol:
А починалося все із саме цією картою 22 січня з 210 гривень.
spoglyadach
Member

Повідомлення

enterprise2k3: 31.01.2024 14:10 А починалося все із саме цією картою 22 січня з 210 гривень.
А потім почали один в одного перекупати? Ох уж єті лоховскіє бандіти, так не доставайся ж ти нікому :laugh:
enterprise2k3
Member

Повідомлення

spoglyadach: 31.01.2024 14:18
enterprise2k3: 31.01.2024 14:10 А починалося все із саме цією картою 22 січня з 210 гривень.
А потім почали один в одного перекупати? Ох уж єті лоховскіє бандіти, так не доставайся ж ти нікому :laugh:
А біс його знає, хто там що начудив, але мені тоді підтвердили покупку, ще 22 січня, а 23 замість того щоб відправити - відмінили :spy:
Відповісти