Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
Zakarul
Member
zmax
Вот как раз 5600у довольно живучие и они часто в рабочем состоянии.
5700у - там все плохо. Они очень горячие, особенно с новым типом памяти на тот момент. И там действительно, большинство карт давно мертво.
5900xt - много рабочих. Самые рабочие карты из этой серии. Из быстрых карт, разумеется.
5900у - бывают тоже вполне себе рабочие
5950у - есть живые. Но большинство померли.
5200у бывают карты, но не у нас
Вот как раз 5600у довольно живучие и они часто в рабочем состоянии.
5700у - там все плохо. Они очень горячие, особенно с новым типом памяти на тот момент. И там действительно, большинство карт давно мертво.
5900xt - много рабочих. Самые рабочие карты из этой серии. Из быстрых карт, разумеется.
5900у - бывают тоже вполне себе рабочие
5950у - есть живые. Но большинство померли.
5200у бывают карты, но не у нас
-
spoglyadach
Member
Хитрожопі, збиваєте зацікавленість потенційних покупців в цій темі що б потім на ничку написати продавану "заберу за 450"
Я вас прорахував на 1-2
Я вас прорахував на 1-2
-
enterprise2k3
Member
enterprise2k3: ↑ 19.01.2024 19:24 І через це у мене вопріс до постійних мешканців групи: вам комусь потрібна мать ECS NFORCE3-A із Semtron 2600, чи мені її викидати?
Не актуально, ліквідовано (в вищеозвученому напрямку).
-
radical
Member
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/mate ... TXkXQ.html
asrock 775i65PE + якась карта ATI AGP з мостом Rialto (щось типу HD3450, гадаю)
asrock 775i65PE + якась карта ATI AGP з мостом Rialto (щось типу HD3450, гадаю)
-
spoglyadach
Member
Щось я провтикав, якраз потрібен золотий радіатор від елітгрупа
-
enterprise2k3
Member
spoglyadach нє, за нею в мусорні баки точно не поліземо. А взагалі я дійсно очікував, що ви до мене постукаєтеся за неї Але нажаль не встигли..
-
spoglyadach
Member
Ну я теж не всьо можу врятувати, то всьо десь треба ще класти. Але от саме золотавий радіатор треба бо і кріплення співпадають і колір то шо нада.
А чого не розібрали на деталі, чи нема потреби?
А чого не розібрали на деталі, чи нема потреби?
-
enterprise2k3
Member
Банально нема потреби ні в цій материнці (придбав цікавий комплект на заміну за недорого, писав в тому-ж повідомленні), ні в деталях від неї. Єдине про що тільки тепер подумав - це фіксатори радіатора (пластикові гвоздики із пружинками), можна було їх забрати
-
spoglyadach
Member
Так фіксатори іноді потрібні, бо розсихаються і на відяхах і на материнках. Блін, а крутий проц 3400 під 754, я щось пропустив весь пост, це можна навіть позаздрити жартую, але покупочка афігєнна цікаво яка в нього бьуде стеля розгону в звичайних умовах
-
mklm
Member
ClawHammer/Newcastle це не про розгін, там 2.7 ггц на повітрі за щастя буде
Відправлено через 1 годину 22 хвилини 43 секунди:
ги, в мене є такий проц. або ж був . не пам'ятаю вижив чи ні. точно пам'ятаю що валід робився з 1.9+ вкор, бо там до першого місця було всього нічого
https://hwbot.org/submission/5137873_
Відправлено через 1 годину 22 хвилини 43 секунди:
ги, в мене є такий проц. або ж був . не пам'ятаю вижив чи ні. точно пам'ятаю що валід робився з 1.9+ вкор, бо там до першого місця було всього нічого
https://hwbot.org/submission/5137873_
-
saren
Member
Опа!
- спойлер
-
ApostolCV
Member
saren,ГЦ!
Тим часом Я
Тим часом Я
- спойлер
-
radical
Member
ApostolCV
у мене така штука є
чомусь не бачить жодної пам'яті, окрім регістрової
у мене така штука є
чомусь не бачить жодної пам'яті, окрім регістрової
- спойлер
-
ApostolCV
Member
radical, я тільки розчехлив її і відмив після тонн пилу минулого власника. Не хотіла постити із-за окислів.
До речі, я к виявилося вона є повним клоном ASUS P2-99 ,звичайно за винятком VIA vs BX і розпаяного на VIA-шній платі HW моніторінгу через чіп W83781D.
Тож здається мені при вдалій прошивці має хавати коппери . Як мінімум.
До речі, я к виявилося вона є повним клоном ASUS P2-99 ,звичайно за винятком VIA vs BX і розпаяного на VIA-шній платі HW моніторінгу через чіп W83781D.
Тож здається мені при вдалій прошивці має хавати коппери . Як мінімум.
-
ApostolCV
Member
Update: VIA не була б VIA якби все було б гладко.
1.плата висне наглушняк при спробі діагностичних утиліт спитати SPD
2. Патчер хоч і проходить модифікації біосу , але ні пункту який має висвітися rom.by ver.x.xx ні якихось змін не виникає. Коппери не їдуть
А як успіхи у вас radical?
1.плата висне наглушняк при спробі діагностичних утиліт спитати SPD
2. Патчер хоч і проходить модифікації біосу , але ні пункту який має висвітися rom.by ver.x.xx ні якихось змін не виникає. Коппери не їдуть
А як успіхи у вас radical?
-
radical
Member
ApostolCV
Asus це окрема історія, вони переписують під себе стандартний авард/амі код і патчер часто не може з ним нічого зробити, оскільки шукає стандартні шматки коду.
Спробуйте різні версії патчеру, обов'язково зберігайте у текстовий файл результати роботи патчера (додавайте >report.txt у кінці команди), він, буває, пише там помилки роботи.
Я свій біос не патчив, знайшов готовий модбіос для р3v4x тут https://www.vogons.org/viewtopic.php?t=69345
Але туалерони в обох моїх перероблених і перевірених адаптерах не стартують (видають нулі), коппермайни працюють.
Отправлено спустя 3 часа 11 минут 53 секунды:
abit i845, якщо комусь цікаво
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/mate ... QW5HD.html
Asus це окрема історія, вони переписують під себе стандартний авард/амі код і патчер часто не може з ним нічого зробити, оскільки шукає стандартні шматки коду.
Спробуйте різні версії патчеру, обов'язково зберігайте у текстовий файл результати роботи патчера (додавайте >report.txt у кінці команди), він, буває, пише там помилки роботи.
Я свій біос не патчив, знайшов готовий модбіос для р3v4x тут https://www.vogons.org/viewtopic.php?t=69345
Але туалерони в обох моїх перероблених і перевірених адаптерах не стартують (видають нулі), коппермайни працюють.
Отправлено спустя 3 часа 11 минут 53 секунды:
abit i845, якщо комусь цікаво
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/mate ... QW5HD.html
-
enterprise2k3
Member
Знову починаємо засинати?
Шановні, а хто може допомогти із модифікацією біоса відеокарти x800 GTO AGP від PALIT (256mb, DDR3, 400/980), щоб спробувати розблокувати всі 16 конвейєрів?
Судячи по ATITool - це цілком можливо: config_die_fuses: 0xFFFFFFFF, config_substrate_fuses: 0xFFFFFF9F.
Фізично встановлений r481, в усіх утілітах бачиться як r420
Якщо хтось візметься - частоти бажано не підіймати. Посилання на fex із дампом біоса під спойлером, дамп робив у GPU-Z
Шановні, а хто може допомогти із модифікацією біоса відеокарти x800 GTO AGP від PALIT (256mb, DDR3, 400/980), щоб спробувати розблокувати всі 16 конвейєрів?
Судячи по ATITool - це цілком можливо: config_die_fuses: 0xFFFFFFFF, config_substrate_fuses: 0xFFFFFF9F.
Фізично встановлений r481, в усіх утілітах бачиться як r420
Якщо хтось візметься - частоти бажано не підіймати. Посилання на fex із дампом біоса під спойлером, дамп робив у GPU-Z
- спойлер
- https://fex.net/ru/s/kccrtv1
-
radical
Member
Не у кого, часом, не завалявся непотрібний 478 PIV 2.26 або 2.4 533 Northwood D1/M0?
Потрібен для одного цікавого проекту.
Потрібен для одного цікавого проекту.
-
enterprise2k3
Member
Все гут, підправили, перешив, розблокувалося.enterprise2k3: ↑ 25.01.2024 17:52
-
spoglyadach
Member
А можна детальніше бо якраз нещодавно робив такій повний рекапenterprise2k3: ↑ 25.01.2024 20:38 Все гут, підправили, перешив, розблокувалося.
Але не шарю що їй можна ото всьо розблокувати, або можна просто готовий файл бівіса скинути, єслі шо зацегловані відяхи перешивати вмію. Хоча кинути тематичною гілкою на якомусь ресурсі теж можна, що б не цеглити ото всьо.
Відправлено через 10 хвилин 49 секунд:
Нічікон вийді вон, кондьорів стало більше бо не знаю де купити якісні 1500 6.3 то тепер там рубікони 1000 на 10. Але кого я обманюю, я б всеодно розпаяв додаткові кондьори які зажав жлобкуватий іполіт