Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор теми: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Zakarul
Member

Повідомлення

spoglyadach: 16.01.2024 19:49 А чого? Там чєл мені щось пояснити хотів, а я 15 років фотографував і мав штук 25 об'єктосів у користуванні, щяс би був якийсь махач крінжи з старославянамі B-)

Щяс я вам закину трешу з лох.уа
Сподіваюсь оці тіпи що перекупають лоти в приватних повідомлення читають тему (та точно читають), ну шо пацани як покупочкі? Я це до чого, вчора виклав чєл замучану відяху Radeon 9800 Pro
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/vide ... UblHx.html
Ціна була 200 хривень що нормально за кота в мішку, ну і цей продаван вказав без пересилки, інші лоти він теж не пересилав бо щось в нього я вже хотів купити пару місяців тому. Запитав в нього чи не перешле він свій товар, на що він відповів що ціна вже 800 гривень, але на момент прочитання в самому оголошенні цінник вже 1500 що зацей екземпляр прям епік як смішно та щей без жодних тестів.
НУ ШО пацани, перекеупили одне в одного лот? Ржу :up:
Чему удивляться? Что-то интересное постоянно пытаются перебить. Бывает стоит вуда 500грн, а через минут 40 уже 2000 :laugh: :laugh:
Прошли времена, когда что-то интересное можно было купить не парясь. Теперь это сложный квест завязанный на удачу :)
Бумик
Member

Повідомлення

Эта 9800 похоже,как *жарилась*.Есть подвздутые кондеры и стикер на тыльной стороне уж очень замученный.
Zakarul
Member

Повідомлення

Бумик
Да у нее состояние просто каматозное. Даже не знаю кто за нее предлагал больше 200грн. Это ж трупешник. Даже если она чудом запустится, пару марков на ней прокрутить с игрухами и она ляжет 99%.
Бумик
Member

Повідомлення

Zakarul: 18.01.2024 11:45 Бумик
Даже не знаю кто за нее предлагал больше 200грн. Это ж трупешник.
Теоретически предполагал,что грн 300 можно было за нее отдать(на сокет А с процом Атлон 3200 в самый раз зашла бы).
Но брать под честное слово(типа *не крашена,не бита,пользовались то ли дедушка,то ли девушка...это такое себе) я уже раньше купил *рабочую* карточку GF3 Ti200 ,за 300 грн,теперь валяется кирпичик среди десятка-полтора таких же видяшек -кирпичиков.
spoglyadach
Member

Повідомлення

Zakarul: 18.01.2024 11:25 Чему удивляться? Что-то интересное постоянно пытаются перебить. Бывает стоит вуда 500грн, а через минут 40 уже 2000 :laugh: :laugh:
Прошли времена, когда что-то интересное можно было купить не парясь. Теперь это сложный квест завязанный на удачу :)
Виходить що самі собі обісрали нормальні покупки і зробили дорожче за наібей :)
Тільки на наібей тебе не налюблять так як на лох, є якийсь захист ну і там що б продавати треба трохи більше ніж середній навичок що відсіює різних персонажів.
Мабуть тому я вже майже і не купую нічого, трохи харить оце шось там дивитись, потім оце спілкування і все закінчується що хтось дав на 50 гривень більше і продаван вже угоду відміняє. Десь місяць тому купував знайомому в німеччині 9800 Pro за щось там 18 чи 20 баксів, робоча ще й в ідеальному стані B-)
ApostolCV
Member

Повідомлення

NikolaZack: 17.01.2024 20:56 Скільки тоді коштує мій Е4700? :insane:
Я тоді свій E5800 вам не продам , це виключно під Ebay пропозиція :laugh:
spoglyadach
Member

Повідомлення

ApostolCV: 18.01.2024 15:08 Я тоді свій E5800 вам не продам , це виключно під Ebay пропозиція :laugh:
Але ж його можна за 70-100 гривень купити :up:

Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
Бумик: 18.01.2024 11:33 Эта 9800 похоже,как *жарилась*.Есть подвздутые кондеры и стикер на тыльной стороне уж очень замученный.
Ну там 50\50 прям на прожарку не схоже але відяха має згвалтований вигляд це точно. Дорожче пари соток купувати однозначно немає жодного сенсу але нехай висить, їсти не просить

Відправлено через 28 хвилин 19 секунд:
Ля що мені випадково до рук потрапило, отєто я канєшно мєрзкій тіп B-)
Зображення
enterprise2k3
Member

Повідомлення

spoglyadach: 18.01.2024 15:48 Ля що мені випадково до рук потрапило, отєто я канєшно мєрзкій тіп B-)
Зображення
Як володар пари таких самих по частоті поздоровляю, це майже топ. Ще й радіатор темний і відносно компактний :)
Будете запускати в пасиві, чи видумувати щось із обдувом?
spoglyadach
Member

Повідомлення

enterprise2k3
В сенсі майже? Це і є топ саме під Слот 1 якщо вірити CPU World без перехідників і колхозу. Обдув звісно що буде якимось вентилятором типу 60 або 80мм там в системы де вын стояв був обдув через воздуховод пластиковий. Це з робочої станції нутрощі
enterprise2k3
Member

Повідомлення

spoglyadach: 18.01.2024 16:33 enterprise2k3
В сенсі майже? Це і є топ саме під Слот 1 якщо вірити CPU World без перехідників і колхозу. Обдув звісно що буде якимось вентилятором типу 60 або 80мм там в системы де вын стояв був обдув через воздуховод пластиковий. Це з робочої станції нутрощі
cpu-world запевняє і ebay підтверджує, що існує таки Pentium III 1BGHz, але ну його, з такими цінами на одиницю, тим паче коли на руках є 933.
спойлер
https://www.cpu-world.com/CPUs/Pentium- ... 0256).html
https://www.cpu-world.com/sspec/SL/SL4BS.html
https://www.ebay.com/itm/115913967546?h ... R9DCyNOjYw

Я дійсно поздоровляю, бо зараз знайти цю прелєсть за гуманну сумму - це треба зуміти :)
Востаннє редагувалось 18.01.2024 17:47 користувачем enterprise2k3, всього редагувалось 1 раз.
mklm
Member

Повідомлення

а p iii 1BGhz це предтоп?)))
radical
Member

Повідомлення

Чогось я був певен, що тисячні коппери рідкісні лише ті, що на 100 шину, які на 133 я раніше досить часто бачив у продажу, причому навіть парами.

У мене є катмай 450 з пасивним радіатором, нікому не цікаво?
spoglyadach
Member

Повідомлення

enterprise2k3: 18.01.2024 17:41 Я дійсно поздоровляю, бо зараз знайти цю прелєсть за гуманну сумму - це треба зуміти :)
Точно, це я щось не уважно дивився або як часто буває дивився із смартфону. Ну мені такі проци на 1Ггц взагалі не потрапляли на очі. Дивлячись на цінник на наібеї то мене 933 повністю влаштовує. Я в шоках з таких прайсів, ох уж єті колєкціонєри буржуйські в них же там їх має бути значно більше, хоча в них то всьо давно утилізовано масово. Це у нас можуть на якихось складах організацій лежати робочі станції яким 30 років, іноді може навіть досі працюють, лол. В США там просто списали і всьо на утіль їде по контракту там все переробляють, потім знраходиться хіба десь в якомусь гаражі в приватних осіб :-/
Мені воно комплектом попало до рук, материнка + проц + пам'ять ну і воно працює з RDRAM, пощастило мабуть чи щось типу того бо купив за цілком зрозумілу суму без отого брєду що відбувається на лох.уа :eek:
спойлер
Зображення
mklm
Member

Повідомлення

тут доречі костиль на слот на 2к вже наклацали, 9800 за 1.5к відпочиває
спойлер
https://violity.com/ru/115400765-procesor-lot-1
spoglyadach
Member

Повідомлення

Ахаха, куди скинути гроші на лікування :up:

Відправлено через 36 секунд:
Доречі хтось має зайвий Пентіум 3 з металевим дахом?
yan1x
Member

Повідомлення

Не знал в какую тему написать, думаю сюда более уместно будет.
Купили с пацанами 2 гаража, одна часть машинами заниматься, вторая под зону отдохнуть, естественно решили собрать комп, для игрулек(кс 1.6, гта вс и тп) и винампа, под ХП. Откладывал потихоньку запчасти в гараже, увы корпус раздавили, когда совмещали со вторым гаражом :(
Что имеется:
ЭЛТ моник 19"
БП Chieftec 650wt
SSD 240gb Sata, HDD 1tb 2.5" sata
Озу разная ddr2, 3, 4 и все в количестве
В общем нужен совет самой платформы и корпуса, изначально планировались собирать в sunbeam acrylic case, его и раздавили...
По платформе склонен к 1155, чтобы и XP спокойно поставить, но и 7-10 для редкого просмотра megogo в браузере.
Так же думаю над тем, чтобы взять башню для пассивного охлаждения, все же проще продуть от пыли иногда, если он сам в себя гнать пыль не будет.
За любой совет благодарю :beer:
spoglyadach
Member

Повідомлення

З таким конфігом можна і на 1150 збирати і на 1700 бо це трохи не в цю тему залізки, до ретро якось важко сортувати. Мабуть я б такий комп збирав на 775, там він 10 можна запускати аж бігом на якомусь кваді 9450
ghfijhg
Junior

Повідомлення

До купи про слотові проци
- PII 300MGz FSB 66MGz -
спойлер
Зображення Зображення Зображення
Стоять у COMPAQ wsp6000.
спойлер
Зображення Зображення Зображення
Весь такий модульний ... але плата ще AT, конектиться все через обʼєднувальну планку. Підтримує до 512МБ EDO buffered памʼяті, а якщо поміняти процесорну плату під два Pentiun Pro, то тоді до 3 ГБ памʼяті (плати такої немаю). Райзер під памʼять в комплекті. Біос щоб налаштувати, треба грузитися з дискетки, з їх фірмовим інтерфейсом на базі Він 3.х
спойлер
Зображення Зображення Зображення Зображення
Певний час використовував в ролі файлопомийки (рідних салазок під диски немає, тож масив з 8 SCSI дисків по 164 ГБ на самопальному кріпленні), та такого собі роутера під Ubuntu. Шумний страшенно (тому стояв в гаражі), той динамік на морді та регулювання гучності кнопочками як насмішка, почути якусь музику за шумом повітря, досить важко ))). Зараз відпочивае.
Відяха в ньому -
спойлер
Зображення Зображення
Mykolay3ack
HWBOT OC Team

Повідомлення

yan1x
Зібрав собі подібну машинку під Win XP на базі Dell 790 ssf, маленький корпус для витягти пограти і сховати кудись в клодовку.
enterprise2k3
Member

Повідомлення

mklm: 18.01.2024 20:32 тут доречі костиль на слот на 2к вже наклацали, 9800 за 1.5к відпочиває
спойлер
https://violity.com/ru/115400765-procesor-lot-1

Коли такий самий 14 січня за 1556 пішов - я трохи здивувався, але коли сьогодні цей за 2051 доклацали.. Ну хоч 39 ставок, а не як 14, 84 аж
Мабуть щось я в цьому житті трохи не розумію
Відповісти