Хороша покупка, маю таку саму у боксовій комплектації, теж вспучило добру половину кондьорів у живленні проца. Тамм треба все міняти бо це ж СОЛТЕК, це класіка а класіку знать треба. В цілому добротна материнка, але по факту середняк з точки зору розгону, очікував від неї трохи більше але це мої ностальгічні проблеми пов'язані із любовью до СОЛТЕК А так вона просто дуже файно виглядає, лайк шер ріпост
Відправлено через 9 хвилин 18 секунд:
Мені якось директор поставив новенький бюджетний Samsung LCD 17" 740N чи типу того, замість Samsung 15"radical: ↑ 05.10.2023 12:14 Я, коли пересів з CRT на LCD, довго не міг звикнути. Я бачив там окремі пікселі, бачив по краю нерівномірність підсвітки, і довго не міг звикнути, що чорний колір тепер сірий і підсвічений.
Так я попросив все повернути взад, бо мої очі просто вилізли від того лайна. А вдома я мав тоді 17" Samsung 757NF
А пересів я з нього лише на Dell 2007FP який теж взяв 4:3, бо для роботи такий був мені зручнішим. Потім він здох за місяць до закінчення гарантійного терміну, а купив я його на порозі кризи 2008 року ще за бакси. Коли мені по гарантії повернули гроші, вгадайте що, я знайшов дизайнера який продавав два таких монітори і поїхав вибрав собі один з двох, повернули мені щось там близько 2000 гривень, а той я взяв щось типу 1700 чи 1800 і він зараз досі зі мною. Правда це в мене п'ятий монітор, суто заради 4:3 та виклюсно для тестів старого заліза бо він єдиний має VGA
Відправлено через 10 хвилин 6 секунд:
Andrey2005
DethKarz 1998 року - афігєнна гра, ганяли в неї у брата на компі бо в мене тоді ще не було, в нього навіть не знаю яке залізо було, думаю щось типу Пень 3. Ох ми там літали, я і зараз в неї періодично ганяю, маю кілька образів різних, якась версія навіть на сучасних вікнах працює
Відправлено через 19 хвилин 23 секунди:
Яке ж лайно плати MSI на 775 сокеті, вибачте канєшно але в мене вже підгорає. На ASUS закинув потрібний БІОС на флешку, зашив прямо через БІОС і всьо, але тут не так, тут по дороговалютному через командну строку, з дискетки. Ну добре, зайшов на сайт а там аж цілих 2 версії БІОС, лооол, свою стару звісно зберіг на всяк випадок і не даремно. Зашиваю останню версію маю якийсь дивний косяк із завантаженням системи, БІОС не ініціалізується, тільки після скиду налаштувань через кліркмос. Шию попередню версію, а там в налаштуваннях проца зникає половинний множник, тобто 8,5 для 9550 не можна поставити і всьо, більше версій немає