daesz: ↑
31.03.2025 22:24
Asrock B650M Pro RS - це та сама дошка, але має 4 слоти пам'яті та всякі лгбт, вайфаї і тд.
А ще не періодично торгує на болотах вже четвертий рік з кацапнотою і там же податки платить.
Взагалі - дивно просити пораду, а потім всіма можливими способами доказувати "що от те що я вибрав - те і візьму", мб не варто в такому випадку за порадою звертатись?
А причому тут просити пораду?
В мене ця дошка на руках і нормально працює. Тут річ була, що плати мсі не варто розглядати, бо вони проблемні, і це пишуть ті люди які їх бачили зазвичай тільки на фото, а я кажу не все так погано, можливо все ж таки в них вийшло переважну кількість косяків поправити.
Не хочу вас образити, але ви слідкуєте за темою? Чи окремі пости читаєте?
Можливо виникнуть проблеми при тонкому налаштувані системи, але зараз явних проблем не виявлено.
Я не проти асроку, в мене була asrock z68 extreme3 Gen3, шикарна плата, вже мабуть років 12-13 працює у старому пк.
Отправлено спустя 5 минут 51 секунду:
Nouriel: ↑
31.03.2025 22:15
luckygamerks
1 так бери мсі і страждай я шо проти

+ збірка 1 виробника завжди дорожче з 0 профітом або компромісами
2 дизайн мамок вобще не видно
3 зараз напевно у всіх плат є розєм м2 для віфі, принаймні у асроків і більшість плат мають розєми аргб
4 якшо б уважно читали то я рекомендував ASRock B650M PG Lightning там є все і м2 віфі і аргб при такій же ціні
5 і я колись взяв собі гігабайт через таку акцію потім продав, бо бсоди надоїли теж думав шо 30 $ буде краще
Що ж ви усі через строку чи через повідомлення читаєте, я нічого не вибираю, плата мсі в мене на руках, не бачу сенсу щось пояснювати, якщо ви читали не всі повідомлення.