onoff
9700х (вища продуктивність в робочих завданнях, холодніший за 7000 серію)
B650m-hdv/m2 (судячи з ваших повідомлень вище вам точно не потрібно)
Будь яка з експо профілем 6000/цл30
Deepcool AK620 (будь яку його версію, ід-кунінг би не радив, катастрофічно погані вентилятори і дуже посередня якість обробки теплозйомника, китайське сміття в чистому вигляді)
Або
Liquid Freezer III 240-360 (тут будуть температури на 15-20 градусів нижчі за повітря, можна налаштувати на повністю безшумну роботу)
Бж - тут все складно, теоретично вам підійде будь який 750-850вт голд з атх 3* сертифікатом, але є нюанси в плані виконання
Я би брав MSI A850G, тут за свою ціну мінімум питань, всередині повністю Японія, вентилятор виміру тихий.
Корпус
Я бачу, там кілька людей пропонували Montech, як власник AIR1000 можу порадити подивитися в сторону Cougar Uniface

, самої базової версії, з якої треба буде витягнути стокові вентилятори, викинути в смітник і купити комплект 3х140мм Arctic P14 на морду, 1х120мм P12 на тил і ще один p14 на верхню панель назад, якщо, звичайно, не поставите туди водянку. У кугуара куди якісніше виконання і на голову кращі пилові фільтри(не всі моделі), так само можу порадити Duoface Pro, він по всім параметрам трохи кращий за юніфейс, але дорожчий.. Монтек, нажаль, крім скляної боковини на петлях взагалі нічим не порадував, нікому цю китайщину не можу радити.