Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор теми: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
spoglyadach
Member

Повідомлення

Так а що тобі не так дитино?
Що тебе так веселить

Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
guest___1

Ніт, тільки міняти материнку, або переписувати її БІОС, софта типу як для відях де можна у графічному інтерфейсі проставити потрібні значення немає.
mklm
Member

Повідомлення

spoglyadach: 10.09.2023 13:10
Так а що тобі не так дитино?
Що тебе так веселить
Батя, сходи до пошукової системи та дізнайся яка в тебе відеокарта. FX 4600 Ti - такого в природі не існує
spoglyadach
Member

Повідомлення

mklm: 10.09.2023 15:16 Батя, сходи до пошукової системи та дізнайся яка в тебе відеокарта. FX 4600 Ti - такого в природі не існує
:) це копіпаста з мого списку відеокарт, і я не бачого нічого смішного в тому, що людина скопіювала з сусідньої строки та редагувала СВІЙ ПЕРСОНАЛЬНИЙ список заліза, забувши замінити FX на Ti. Але якщо це тобі смішно і ти вважаєш що це через якісь свої персональні проблеми та комплекси треба висміяти, то прийми мої щирі співчуття. А краще візьми свою правильну відеокарту з ідеально заповненого та редагованого списку і зроби корисну справу, бо бачу тобі зовсім нема чим себе зайняти
ApostolCV
Member

Повідомлення

Вибачаюся за офтоп але що сюди писати ?
спойлер
12.jpg
Andrey2005
Member

Повідомлення

Додайте скріншот раб стола і фото системи. лінк скоріше за все не обов'язковий.
NecroKitchen
Member

Повідомлення

ApostolCV: 10.09.2023 16:33 Вибачаюся за офтоп але що сюди писати ?
Verification - compare URL не потрібно заповнювати. Там потрібно скріншот (кнопка "обрати файл" та де Upload) та бажано фото "стенда" (для фото там окремий розділ, він трохи нижче буде)
ApostolCV
Member

Повідомлення

Коротше вліз для підтримання УА статусу
спойлер
https://hwbot.org/submission/5348423_ap ... ulate=true
Andrey2005
Member

Повідомлення

ApostolCV
:up:

Ще дуже треба Ti4600...4800, Бо потрібні результати з різних карт.
NecroKitchen
Member

Повідомлення

ApostolCV: 10.09.2023 17:10 Коротше вліз для підтримання УА статусу
спойлер
https://hwbot.org/submission/5348423_ap ... ulate=true
Норм, респект :beer:
спойлер
Оце мабуть можна змінити на 300, але тут я сам не впевнений як "правильно" то поле заповняти - у "честних" мегагерцах або у DDR (MT/s).
У деяких користувачів HWBOT так як у вас, а у інших у "честних", тому я припускаю що обидва варіанти дозволені.
600mhz.png
Andrey2005: 10.09.2023 17:22 Ще дуже треба Ti4600...4800, Бо потрібні результати з різних карт.
Не зовсім так. Там потрібні результати від 3х різних членів команди, а щоб карти були саме різних моделей - то не важливо. Хоч три штуки однакових MX 440 можна запостити, але щоб це було від трьох різних користувачів
Andrey2005
Member

Повідомлення

NecroKitchen: 10.09.2023 17:47 Хоч три штуки однакових MX 440 можна запостити, але щоб це було від трьох різних користувачів
Ні, треба 3 різних карти. Можна хоч 10 раз залити одну МХ440 від 10 юзерів, а в результат піде 1 але найкращій. А от якщо той найкращій заблокують, тоді на підхваті буде другий кращій.
Навіть пруф дам:
На даний момент там 2 результати, один МХ440 і один Ті4200. Хоча залито як мінімум 2 шт. Ті4200.
https://hwbot.org/search/submissions/pe ... 83,5316333
NecroKitchen
Member

Повідомлення

Andrey2005: 10.09.2023 18:18 Ні, треба 3 різних карти. Можна хоч 10 раз залити одну МХ440 від 10 юзерів, а в результат піде 1 але найкращій. А от якщо той найкращій заблокують, тоді на підхваті буде другий кращій.
Навіть пруф дам:
Дякую, вже сам подивився на резалти (список сабмітів) тих хто зараз в топах. Дійсно, схоже на те що потрібні ще й різні моделі...

Ну щож, тоді ми в повному лайні :)

Ті 4200-8х буде від мене, Ti 4800SE від mklm, а ось де взяти третю карту (Ti 4600, 4800 не SE, або 4400/4200 AGP 4x) - це питання.
Death
Member

Повідомлення

а е окрема сторінка від претендентів на які результати на данний час рівнятися ?
Andrey2005
Member

Повідомлення

Death
Тут можна дивитись всі результати
https://hwbot.org/competition/TC2023nVI ... s_-_3_subs
На поточний момент 1 місце (в даному змаганні) 22614
це середнє від
16605 marks GeForce4 Ti 4200-8x
25187 marks GeForce4 Ti 4600
26050 marks GeForce4 Ti 4800 SE

Відправлено через 2 хвилини 42 секунди:
Але ще раз наголошу - краще будь який результат з різних карт, ніж взагалі ніякого.
Тобто навіть 10к з Ti 4600 це буде круто і додасть команді
enterprise2k3
Member

Повідомлення

Перший раз пошкодував, що у мене немає жодної однопроцесорної машини в колекції :(
4200ti є, а от звичайної простої якоїсь материнки з таким же битовим процом - нема
Востаннє редагувалось 10.09.2023 19:16 користувачем enterprise2k3, всього редагувалось 1 раз.
Бумик
Member

Повідомлення

Я одного не понял-зачем нужно было вписывать туда дешманский тест с 3к попугаев на карте 440,чтоб портить общую статистику?Во-первых,на 440 карте можно добиться резалтов ну как минимум в 5-6к попугаев,ну и изначально было ясно,что это соревнование Ти -шек,но никак не MX 4**.
ApostolCV
Member

Повідомлення

Не зрозуміло, чому я бачу мінив тіму і мене кікнуло з 10-го місця :-/
Andrey2005
Member

Повідомлення

Бумик: 10.09.2023 19:15 Я одного не понял-зачем нужно было вписывать туда дешманский тест с 3к попугаев на карте 440,чтоб портить общую статистику?Во-первых,на 440 карте можно добиться резалтов ну как минимум в 5-6к попугаев,ну и изначально было ясно,что это соревнование Ти -шек,но никак не MX 4**.
Будь який результат не портить статистику і тільки покращує. Береться сума 3 карт і ділиться на 3.

(3к+20к+25к) / 3= 16к
(0к+20к+25к) / 3= 15к

Це перший нюанс.
А другий нюанс в тому, що там така система призових місць, що 3 результата з МХ420, МХ440, МХ460 будуть більшими ніж 2 результата Ті4600+Ті4800

Відправлено через 43 хвилини 12 секунд:
NecroKitchen: 10.09.2023 17:47 Там потрібні результати від 3х різних членів команди
А це правда. В цих змаганнях, в одній дисципліні не можна залити від себе результати з трьох різних відях. Треба ще й різні люди.
Це ще один нюанс :gigi:
Vlad Tepec-Dracula
Member

Повідомлення

На фото в обʼяві - Creative 3D Blaster Annihilator CT6960 GeForce 256 SDR 32Mb AGP якщо не помиляюсь…
https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/prodam ... LY7On.html
NecroKitchen
Member

Повідомлення

Vlad Tepec-Dracula: 10.09.2023 21:40 На фото в обʼяві - Creative 3D Blaster Annihilator CT6960 GeForce 256 SDR 32Mb AGP якщо не помиляюсь…
https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/prodam ... LY7On.html
Так, це саме ця модель.

А ось ця карта з того фото в оголошенні "in action" :lol:
Зверніть увагу на те, коли було завантажено відео.
спойлер
Просто продавець дуже "розумний". Він фото не змінює вже півтора роки

UPD: подивився дати, фото він не змінює з червня 2021, тому >2 років :lol:
mklm
Member

Повідомлення

spoglyadach: 10.09.2023 15:20
mklm: 10.09.2023 15:16 Батя, сходи до пошукової системи та дізнайся яка в тебе відеокарта. FX 4600 Ti - такого в природі не існує
:) це копіпаста з мого списку відеокарт, і я не бачого нічого смішного в тому, що людина скопіювала з сусідньої строки та редагувала СВІЙ ПЕРСОНАЛЬНИЙ список заліза, забувши замінити FX на Ti. Але якщо це тобі смішно і ти вважаєш що це через якісь свої персональні проблеми та комплекси треба висміяти, то прийми мої щирі співчуття. А краще візьми свою правильну відеокарту з ідеально заповненого та редагованого списку і зроби корисну справу, бо бачу тобі зовсім нема чим себе зайняти
ок, головне тримай в курсі справи)) :lol:
Відповісти