Так а що тобі не так дитино?
Що тебе так веселить
Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
guest___1
Ніт, тільки міняти материнку, або переписувати її БІОС, софта типу як для відях де можна у графічному інтерфейсі проставити потрібні значення немає.
Так а що тобі не так дитино?
Батя, сходи до пошукової системи та дізнайся яка в тебе відеокарта. FX 4600 Ti - такого в природі не існує
це копіпаста з мого списку відеокарт, і я не бачого нічого смішного в тому, що людина скопіювала з сусідньої строки та редагувала СВІЙ ПЕРСОНАЛЬНИЙ список заліза, забувши замінити FX на Ti. Але якщо це тобі смішно і ти вважаєш що це через якісь свої персональні проблеми та комплекси треба висміяти, то прийми мої щирі співчуття. А краще візьми свою правильну відеокарту з ідеально заповненого та редагованого списку і зроби корисну справу, бо бачу тобі зовсім нема чим себе зайнятиmklm: ↑ 10.09.2023 15:16 Батя, сходи до пошукової системи та дізнайся яка в тебе відеокарта. FX 4600 Ti - такого в природі не існує
Verification - compare URL не потрібно заповнювати. Там потрібно скріншот (кнопка "обрати файл" та де Upload) та бажано фото "стенда" (для фото там окремий розділ, він трохи нижче буде)ApostolCV: ↑ 10.09.2023 16:33 Вибачаюся за офтоп але що сюди писати ?
Норм, респектApostolCV: ↑ 10.09.2023 17:10 Коротше вліз для підтримання УА статусу
Не зовсім так. Там потрібні результати від 3х різних членів команди, а щоб карти були саме різних моделей - то не важливо. Хоч три штуки однакових MX 440 можна запостити, але щоб це було від трьох різних користувачівAndrey2005: ↑ 10.09.2023 17:22 Ще дуже треба Ti4600...4800, Бо потрібні результати з різних карт.
Ні, треба 3 різних карти. Можна хоч 10 раз залити одну МХ440 від 10 юзерів, а в результат піде 1 але найкращій. А от якщо той найкращій заблокують, тоді на підхваті буде другий кращій.NecroKitchen: ↑ 10.09.2023 17:47 Хоч три штуки однакових MX 440 можна запостити, але щоб це було від трьох різних користувачів
Дякую, вже сам подивився на резалти (список сабмітів) тих хто зараз в топах. Дійсно, схоже на те що потрібні ще й різні моделі...Andrey2005: ↑ 10.09.2023 18:18 Ні, треба 3 різних карти. Можна хоч 10 раз залити одну МХ440 від 10 юзерів, а в результат піде 1 але найкращій. А от якщо той найкращій заблокують, тоді на підхваті буде другий кращій.
Навіть пруф дам:
Будь який результат не портить статистику і тільки покращує. Береться сума 3 карт і ділиться на 3.Бумик: ↑ 10.09.2023 19:15 Я одного не понял-зачем нужно было вписывать туда дешманский тест с 3к попугаев на карте 440,чтоб портить общую статистику?Во-первых,на 440 карте можно добиться резалтов ну как минимум в 5-6к попугаев,ну и изначально было ясно,что это соревнование Ти -шек,но никак не MX 4**.
А це правда. В цих змаганнях, в одній дисципліні не можна залити від себе результати з трьох різних відях. Треба ще й різні люди.NecroKitchen: ↑ 10.09.2023 17:47 Там потрібні результати від 3х різних членів команди
Так, це саме ця модель.Vlad Tepec-Dracula: ↑ 10.09.2023 21:40 На фото в обʼяві - Creative 3D Blaster Annihilator CT6960 GeForce 256 SDR 32Mb AGP якщо не помиляюсь…
https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/prodam ... LY7On.html
ок, головне тримай в курсі справи))spoglyadach: ↑ 10.09.2023 15:20це копіпаста з мого списку відеокарт, і я не бачого нічого смішного в тому, що людина скопіювала з сусідньої строки та редагувала СВІЙ ПЕРСОНАЛЬНИЙ список заліза, забувши замінити FX на Ti. Але якщо це тобі смішно і ти вважаєш що це через якісь свої персональні проблеми та комплекси треба висміяти, то прийми мої щирі співчуття. А краще візьми свою правильну відеокарту з ідеально заповненого та редагованого списку і зроби корисну справу, бо бачу тобі зовсім нема чим себе зайнятиmklm: ↑ 10.09.2023 15:16 Батя, сходи до пошукової системи та дізнайся яка в тебе відеокарта. FX 4600 Ti - такого в природі не існує