Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
-
spoglyadach
Member
Дивись, ще хвалитьсяDeath: ↑ 08.09.2023 07:46 Vlad Tepec-Dracula
в тому році купував пачку 400 2-3-2-5 в радіаторах на олх 80 грн за планку
Відправлено через 2 хвилини 31 секунду:
NikolaZack
Оце потужно дякуву, требя якось сісти з лупою та передивитись отих залежів. Бо з того що я в себе пам'ятаю це такі-собі хайнікси D43 які я колись з надією купив на 939 але обламався.
-
Kinax888
Junior
Добрий день ,хотівби освіжити свою збірку на базі msi Z87-G43 ,хочу придбати Xeon E3 1240 v3.і яку відеокарту порадете щоб моя материнка іі потянула і щоб оптимально підійшла до неіі,блок живлення бронза на 650 оперативна 16 ?
-
Andrey2005
Member
Kinax888
Вибач, але тут тема про залізо ще років на 10...20 старше
Вибач, але тут тема про залізо ще років на 10...20 старше
-
Kinax888
Junior
Куда мені з такими запитами)))я думав це в мене вже старе жилізо)
-
Бумик
Member
viewtopic.php?f=1&t=118151Kinax888: ↑ 08.09.2023 22:38 Куда мені з такими запитами
-
darlo0k
Member
Панство, валяється в мене водоблок-фулкавер на HD7950 від ЕК, використовував на карточці PowerColor з референсною платою (взагалі будь яка підійде з референсною платою), якщо комусь цікаво можу помінять на банку пива
-
mklm
Member
в мене не 4200, але теж 4ti series карта, і з асрок все чудово працюєApostolCV: ↑ 06.09.2023 10:00 *** Тепер стосовно конкурсу ... ***
Для мене цікавим (читати як сумним) стало відкриття, що 775Dual-VSTA , не дружить з 4200ti . Висне у рандомному моменті 2001-го марку. Спочатку грішив на Асусову 4200 (хоча по суті карта бомба) , але потім підсунув 4200 від Інно3Д , та ж сама історія. Навіть xp перекатував і ставив 61.77 дрова замість 4х.хх.
Прийшлося перейти на АМуДе , а там біос не вміє у таймінги ... Треба шукати софт який міняє з під вінди (може порадите).
І на АМД платі GPU-Z не бачить розгін плати , показує стокові частоти. Хоча HWinfo показує коректно.
А я нагадую, що для конкурсу треба детект саме з GPU-Z.
- спойлер
-
Andrey2005
Member
mklm
Ваш результат може дуже допомогти в змаганні, там потрібні мінімум 3 результати
https://hwbot.org/search/submissions/pe ... 97,5316333
-
spoglyadach
Member
Так а що по цих?Andrey2005: ↑ 09.09.2023 12:29 mklm
NVIDIA GeForce 4 MX 440 SE
NVIDIA GeForce 4 FX 4600 Ti
-
Andrey2005
Member
spoglyadach
Теж підходять. Головне по більше балів в 3DMark2001 SE на картах Geforce 4 series
Тобто в ідеалі потрібно три різних жирних карти
тут детальніше про умови
viewtopic.php?p=3652195#p3652195
У нас 3к і 19к
У конкурентів на поточний момент 3 результата 16к, 25к і 26к
https://hwbot.org/search/submissions/pe ... 09,5344800
Теж підходять. Головне по більше балів в 3DMark2001 SE на картах Geforce 4 series
Тобто в ідеалі потрібно три різних жирних карти
тут детальніше про умови
viewtopic.php?p=3652195#p3652195
У нас 3к і 19к
У конкурентів на поточний момент 3 результата 16к, 25к і 26к
https://hwbot.org/search/submissions/pe ... 09,5344800
-
spoglyadach
Member
Andrey2005
Дуже критично юзати свіжевстановлену вінду? Бо щось не впевнений що маю чистий SATA-SSD що б її туди заново накатити, а взагалі піду покурю факу про хобот.
P.S: посткод AF на ABIT це вже всьо, чи ще можна щось подьоргать і воно полетить?
На даний момент подьоргав з плати замінені ємності, поставив свої якісні нічіконіси для перевірки, також дьорнув пару кондьорів з системи живлення проца і поміряв, там теж все файно. З чіпсетного живлення теж зняв/поклав, там все чудово
Дуже критично юзати свіжевстановлену вінду? Бо щось не впевнений що маю чистий SATA-SSD що б її туди заново накатити, а взагалі піду покурю факу про хобот.
P.S: посткод AF на ABIT це вже всьо, чи ще можна щось подьоргать і воно полетить?
На даний момент подьоргав з плати замінені ємності, поставив свої якісні нічіконіси для перевірки, також дьорнув пару кондьорів з системи живлення проца і поміряв, там теж все файно. З чіпсетного живлення теж зняв/поклав, там все чудово
-
Andrey2005
Member
spoglyadach
Не критично. Краще будь який результат, ніж ніякого.
Там виводиться середня оцінка. Тобто сума трьох ділиться на 3. Якщо один чи два результати, то теж поділять на 3.
Відправлено через 16 хвилин 21 секунду:
Основна частина правил це
1) встановити фон раб. стола
2) зробити бенч і скрін з відкритими вкладками
3) Фото системи з відяхою
A verification screenshot is required, using the official background, 3DMark score, CPU-Z 2.06 tabs for CPU, motherboard, memory and legacy GPU-Z
Останній пункт це: необхідно завантажити скріншот, на якому буде видно результат у 3DMark2001, вікна CPU-Z 2.06 (вкладки CPU, Motherboard та Memory) та GPU-Z старої версії (старі версії показують частоти на ретро картах, наприклад канає 0.7.0), і ще на робочому столі повиннен бути встановлений спеціальний фон
Приклади скріна
https://hwbot.org/submission/5344804_ta ... 6050_marks
https://hwbot.org/submission/5343997_va ... 8990_marks
Не критично. Краще будь який результат, ніж ніякого.
Там виводиться середня оцінка. Тобто сума трьох ділиться на 3. Якщо один чи два результати, то теж поділять на 3.
Відправлено через 16 хвилин 21 секунду:
Основна частина правил це
1) встановити фон раб. стола
2) зробити бенч і скрін з відкритими вкладками
3) Фото системи з відяхою
A verification screenshot is required, using the official background, 3DMark score, CPU-Z 2.06 tabs for CPU, motherboard, memory and legacy GPU-Z
Останній пункт це: необхідно завантажити скріншот, на якому буде видно результат у 3DMark2001, вікна CPU-Z 2.06 (вкладки CPU, Motherboard та Memory) та GPU-Z старої версії (старі версії показують частоти на ретро картах, наприклад канає 0.7.0), і ще на робочому столі повиннен бути встановлений спеціальний фон
Приклади скріна
https://hwbot.org/submission/5344804_ta ... 6050_marks
https://hwbot.org/submission/5343997_va ... 8990_marks
-
mklm
Member
це або gf4 ti 4600 або gf(5) fx 5600spoglyadach: ↑ 09.09.2023 12:32 NVIDIA GeForce 4 FX 4600 Ti
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
або ж quadro fx 4600 pci-e
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
spoglyadach
Недавно хотів в тему пам'яті накидати такої інформації, але не зустрів розуміння від пересічних користувачів, на даний момент не маю часу на це(
Недавно хотів в тему пам'яті накидати такої інформації, але не зустрів розуміння від пересічних користувачів, на даний момент не маю часу на це(
-
NecroKitchen
Member
Якщо "NVIDIA GeForce 4 FX 4600 Ti" це GeForce4 Ti 4600 - ганяйте. Ставите чисту XP, драйвер потрібної версії, 3DMark2001, RivaTuner та "в бій"spoglyadach: ↑ 09.09.2023 12:32 Так а що по цих?
Навіть якщо у вас супер швидкого ЦП нема, то ваш результат це вже буде краще ніж 3300 у SanyaX.
MX, навіть 128 біт ганяти сенсу я не бачу. Там на хвбот вже "важка артилерія" пішла, типу Ti 4600/4800 з вольтмодами та рідким азотом або "фреонками", тому той MX погоди вже не зробить
Вже трохи більше 20кAndrey2005: ↑ 09.09.2023 13:04 У нас 3к і 19к
-
Vlad Tepec-Dracula
Member
Аукціон на стареньку плату з блоком живлення
https://skylots.org/6593497140/lot#?
https://skylots.org/6593497140/lot#?
-
spoglyadach
Member
Та ви шо? Дякую за пояснення, а точно не RTX?mklm: ↑ 09.09.2023 17:27 це або gf4 ti 4600 або gf(5) fx 5600
Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
або ж quadro fx 4600 pci-e
-
guest___1
Member
Доброго времени суток
Есть 2 вопроса:
1. Есть ли какой-то способ заставить Core 2 Duo E8600 понижать напряжение в простое (для снижения энергопотребления), ибо у него напряжение реальное (мерял мультиметром) при частоте 2.735ГГц (Занижена, т.к. мать не умеет держать 333 ФСБ) 0.88в (при установленном в биосе 0.91), а в простое этот экземпляр судя по всему должен устанавливать 0.96В. Т.е. у него сейчас установлено уже ниже, чем должно быть в простое. Частоту, соответственно, он сбрасывает, а напряжение у него постоянное (если не считать небольшой просадки при высоких нагрузках типа прайма). Мат. плата - Gigabte 945GCMX-S2, биос - последний. Пробовал прогу Right Mark Clock, но там можно только в пределах самого низкого энергетического состояния что-то делать, а напряжение у энергетического состояния ниже этих 0.96В поставить не получается.
2. Есть ГТ 710 на кеплере, для которой я пытался сделать даунвольтинг путем редактирования БИОС. Там есть длинная таблица значений напряжений для разных частот (на 42 значения). и для каждого значения установлен диапазон напряжений. Так вот для 11 1-ых значений, где диапазон задан от 0 и до какого-то ненулевого значения при изменении этого верхнего значения оно в редакторе меняется, но при сохранении БИОС восстанавливается в первоначальное значение. Таким образом, у меня не получилось снизить напряжение в простое (снизить напряжение в нагрузке вышло). Или для этого, возможно, есть какой-то другой путь?
Есть 2 вопроса:
1. Есть ли какой-то способ заставить Core 2 Duo E8600 понижать напряжение в простое (для снижения энергопотребления), ибо у него напряжение реальное (мерял мультиметром) при частоте 2.735ГГц (Занижена, т.к. мать не умеет держать 333 ФСБ) 0.88в (при установленном в биосе 0.91), а в простое этот экземпляр судя по всему должен устанавливать 0.96В. Т.е. у него сейчас установлено уже ниже, чем должно быть в простое. Частоту, соответственно, он сбрасывает, а напряжение у него постоянное (если не считать небольшой просадки при высоких нагрузках типа прайма). Мат. плата - Gigabte 945GCMX-S2, биос - последний. Пробовал прогу Right Mark Clock, но там можно только в пределах самого низкого энергетического состояния что-то делать, а напряжение у энергетического состояния ниже этих 0.96В поставить не получается.
2. Есть ГТ 710 на кеплере, для которой я пытался сделать даунвольтинг путем редактирования БИОС. Там есть длинная таблица значений напряжений для разных частот (на 42 значения). и для каждого значения установлен диапазон напряжений. Так вот для 11 1-ых значений, где диапазон задан от 0 и до какого-то ненулевого значения при изменении этого верхнего значения оно в редакторе меняется, но при сохранении БИОС восстанавливается в первоначальное значение. Таким образом, у меня не получилось снизить напряжение в простое (снизить напряжение в нагрузке вышло). Или для этого, возможно, есть какой-то другой путь?
-
mklm
Member
spoglyadach: ↑ 05.09.2023 01:49 Так, маю ось такий стафф, щось з цього підійде за умовами?
spoglyadach: ↑ 09.09.2023 12:32 Так а що по цих?
spoglyadach: ↑ 10.09.2023 11:45 Та ви шо? Дякую за пояснення, а точно не RTX?