Gainward GTX 560 Ti Phantom страдает недозагрузкой ГПУ

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Повідомлення
CANR
Member

Повідомлення

archibalt:не вважайте за фанатство, але спробуйте на процесорі інтел. в мене до цього також був амд але відеокарта гтх 460, також зіткнувся з такою проблемою, відеокарта працювала в іграх на 50-60%, просадки були жахливими, і так само тільки на самих максимальних налаштуваннях в деяких іграх було покращення, фпс був просто стабільніший, а от на 9800гт було все на 100%. а от коли замінив на інтел то навіть в стоці він теперішній гтх560 розкриває на 100%, тому якщо є можливість, спробуйте в знайомого в якого є хороший процесор інтел
У вас какой ЦП был до Intel? Вот тест в Mafia 2 в GIF. Решил ограничиться разгоном CPU на 3.8 ГГц. Стабильности на 4 ГГц не было.

Добавлено через 4 минуты 52 секунды:
AMD overdrive в системе не присутствует, в данный момент.
Вкладення
Mafia 2.gif
Mafia 2.gif
Востаннє редагувалось 23.03.2012 23:50 користувачем CANR, всього редагувалось 1 раз.
archibalt
Member

Повідомлення

CANR AthlonII X4 630 2.8@3.5ghz в мафії 2 ситуація змінилась тільки тоді коли поклав 8800GS для Physx, гтх 460 почав навантажуватись на 100% і при цьому можна було норм грати, зате інші ігри всеодно бісили сильними просадками фпс, дял прикладу в Crysis виставивши налаштування повністю на максимум фпс став стабільніший, Сталкер Зов припяти на середніх краще йшов, а на високих спостерігав Low Gpu. в загальному сам не розумію чому таке було. в мене монітор 1366х768 тому в такому випадку потужніший процесорний необхідний, так як на великих розширеннях більше відеокарта потужна потрібна, з такою ситуацією досить багато людей стикається, на наших форумах про це небагато зустрічав, а от на зарубіжних обговорюєтсья більш масово
п.с. діло не в драйверах, я перепробував найрізноманітніші версії толку 0
yakudza43
Member

Повідомлення

А попробуйте обороты вентиля зафиксировать на 100% и посмотрите будут изменения, на всякий случай.
CANR
Member

Повідомлення

2 archibalt cпасибо за инфу. А вот и тест Concrete Jungle Just Cause 2:
Вкладення
JustCause2.png
JustCause2.png
archibalt
Member

Повідомлення

CANR можливо це від конкретного екземпляру, так як виходу із ситуації не знайшов, єдине що можу сказати для Fermi треба інтел, забув ще сказати що перед 460 в мене був гтс 450, дана відеокарта являє собою рівень 9800 +/- декілька відсотків, так на ній те саме спостерігав, в деяких іграх просадки фпс були сильнішими ніж на 9800 :eek: тому я віддав 450, і вирішив назбирати на 460 думаючи що її вже хватить, але після її покупки замороки тільки добавилось
gehka3
Катярко

Повідомлення

CANR
С отключенными (выгруженными) прогами мониторинга - картина та-же?
Смотрю на график фпс - пик приходится на меню игрух?

Что показывает в комбустере, 3Dмарке 11? как там с загрузкой/фпс дела обстоят?
archibalt
Member

Повідомлення

gehka3 добре що нагадав про бенчмарки, особисто в них все було на 100%, а ось в іграх лажа, цікаво як в CANR
CANR
Member

Повідомлення

yakudza43:А попробуйте обороты вентиля зафиксировать на 100% и посмотрите будут изменения, на всякий случай.
Пробовал сразу же - к сожалению или к счастью, толку ноль.

Добавлено через 1 минуту 32 секунды:
archibalt:gehka3 добре що нагадав про бенчмарки, особисто в них все було на 100%, а ось в іграх лажа, цікаво як в CANR
Точно так же и у меня.

Добавлено через 2 минуты 41 секунду:
gehka3:CANR
С отключенными (выгруженными) прогами мониторинга - картина та-же?
Смотрю на график фпс - пик приходится на меню игрух?

Что показывает в комбустере, 3Dмарке 11? как там с загрузкой/фпс дела обстоят?
Без мониторинга так же. Действительно в менюшках ГПУ загружен. В бенчах ГПУ грузится на 99%.

Добавлено через 4 минуты 18 секунд:
archibalt:... єдине що можу сказати для Fermi треба інтел ...
Ты читаешь мои мысли! :) nVidia & AMD - взболтать, но не смешивать... :laugh: :beer:
gehka3
Катярко

Повідомлення

Всёж попробовать прошится последним биосом для видео рекомендую
CANR
Member

Повідомлення

Поищу. Качну - попробую.
gehka3
Катярко

Повідомлення

Судя по techpowerup для данной карты - всего 1 версия биос существует

Народ подсказывайте, сабж - референс с оригинальной СО или нет?
Fishnya
Alex

Повідомлення

gehka3
нет, как и 90% палита - укороченная
gehka3
Катярко

Повідомлення

Вот она, да уж, всё печально с бивисом
Хотя можно попробовать прошить от этой, разница в зашитых частотах, 835 против 822 мгц. На большие (900 мгц) - несоветую пробовать
CANR
Member

Повідомлення

Сабж не референс, укороченная плата на 4 см - питальник 5 фаз. Стандартный дизайн плат для большинства Palit-Gainward GTX 560/560 TI. Перегрев маловероятен - радиатор под интенсивной 3D нагрузкой горячий - значит теплопередача идет, тепловой контакт с чипом нормальный. По тактильным ощущениям - темпа радиатора чуть меньше, чем показания термодатчика ГП.
CANR
Member

Повідомлення

Обновление драйвера до версии 296.10 ничего не изменило.
P o i s o N
Member

Повідомлення

CANR А видик на гарантии?
попробуй драйвера годичной давности.
CANR
Member

Повідомлення

На гарантии, качну попробую. Кулер заклеен пломбой - трогать его не буду. Думаю, врядли дрова помогут. Схожу на днях к товарищу - у него Сore i5 750 или 760 на одной машине, а на другой i7 900-какой-то, не помню.
CANR
Member

Повідомлення

archibalt:CANR AthlonII X4 630 2.8@3.5ghz в мафії 2 ситуація змінилась тільки тоді коли поклав 8800GS для Physx, гтх 460 почав навантажуватись на 100% і при цьому можна було норм грати, зате інші ігри всеодно бісили сильними просадками фпс, дял прикладу в Crysis виставивши налаштування повністю на максимум фпс став стабільніший, Сталкер Зов припяти на середніх краще йшов, а на високих спостерігав Low Gpu. в загальному сам не розумію чому таке було. в мене монітор 1366х768 тому в такому випадку потужніший процесорний необхідний, так як на великих розширеннях більше відеокарта потужна потрібна, з такою ситуацією досить багато людей стикається, на наших форумах про це небагато зустрічав, а от на зарубіжних обговорюєтсья більш масово
п.с. діло не в драйверах, я перепробував найрізноманітніші версії толку 0
А ЦПУ у вас был загружен, тоже где-то - на половину? Вот график загрузки ГПУ из Battlefield 3. Как видите проблем нет. Такая же ситуация в Metro 2033, Crysis 2 v. 1.9. :) А в остальных играх беда. :(
Вкладення
Battlefield 3.png
Battlefield 3.png
Востаннє редагувалось 05.04.2012 20:18 користувачем CANR, всього редагувалось 1 раз.
CANR
Member

Повідомлення

Выложу и остальные скрины.
P o i s o N
Member

Повідомлення

Выложи парочку в каких недогрузка...
Batman Arkham City,Saints Row The Third,Alan Wake есть эта проблема?
Відповісти