Bios і чи це біос ?z490m ,i310100f,4x4 xmp2800+gtx 1060

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Повідомлення
ILoveSmoke
Junior

Повідомлення

Одним словом нічого не помогло ...помагає тільки зменшення з 144гц на 60 ...і не знаю в чому діло ...

Відправлено через 4 хвилини 9 секунд:
Alexsandr: 02.09.2023 21:46 Загрузить оптимальный настройки, если есть профиль в памяти, его включить и все. Все остальное не зная лучше не трогать. Обычно вообще оптимальных настроек хватает.
Зрозуміло дякую ..
processsor_ua
Member

Повідомлення

ILoveSmoke
Так може то монітор глючний, перестав він тягнути 144гц і все.
Alexsandr
Member

Повідомлення

ILoveSmoke: 02.09.2023 21:55 Одним словом нічого не помогло ...помагає тільки зменшення з 144гц на 60 ...і не знаю в чому діло ...
Шнур как вариант. у меня иногда на 144Гц монитор тухнет, а 120Гц держит. Грешу на шнур.
ILoveSmoke
Junior

Повідомлення

Одним словом все-таки це була відеокарта ... Після так званого ребола вона почала працювати ,але не на повну як має бути ...в онлайн іграх тягне 144гц з монітором і кабелями все гаразд, але як варіант був хорошою підсказкою. В тяжких іграх далі полоси ,але тепер хоть меню гри не лишається на робочому столі ...танці з бубном) + наставив кулера через msi afterburner тепер вони крутяться постійно бо чекати поки вона набере +50градусів там і цілих 75 хоча її обслужили, а перед ремонтом набирала Макс.70градусів . Висновок один в новіші ігри довго не пограєш і не знаю чи хоть одну пройдеш ,а так може ще послужить бо більше 45-50 не набирало в онлайн іграх після 3годин роботи.Дякую всім хто давав якісь варіанти ідей ,а не як ... бо мені чомусь у голову закралась думка що ці полоси можуть бути із за біоса іто вони були тільки в одній грі в інших іграх фпс дуже впав і таке враження було що розширення 1200х800,а запитати не було в кого тому думав по простому спитати чи цей варіант можливий чи скорше всього відеокарта ...ще раз дякую всім :super:
Відповісти