Зависає пк

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Повідомлення
Salatik
Member

Повідомлення

Несіть у СЦ відеокарту повторно і напишіть що з висновком не згодні, у зв'язку з чим просите надати відопідтверждення коректного проведення тестування. Коротше, усіляким чином зображайте із себе "проблемного" клієнта, і такого що має рішучість піти й до суду.
Справа в тому що у часи скажених цін на карти їх везли, в тому числі, усілякими сірими схамами, без нормальної гарантії від вендора, тому щоб не ремонтувати за власний кошт і не робити заміну, усіх "лохів" намагаються відшити. Не дозвольте себе ошукати.
NSe
Junior

Повідомлення

Так а в чому проблема у сусіда, друга, або дядька, можливо і сервіс попросити за символічну плату протестувати у них?
Якщо все ок, несіть в сервіс хай оглянуть ПК на несправність.
Можливо ви часто користувались комп'ютером під час відключення світла. Не думаю що в БЖ є захист від таких перепадів. Але це сервіс має розбиратись. Вам залишається тільки метод тика!
MSI-PC User
Member

Повідомлення

NSe: 02.01.2023 03:52Можливо ви часто користувались комп'ютером під час відключення світла. Не думаю що в БЖ є захист від таких перепадів
У кента комп накрылся в результате такой эксплуатации. Материнка, память и процессор приказали долго жить. Выжил только HDD, видяхи не было - использовалась встройка на материнке.
odessitmws
Member

Повідомлення

NSe: 02.01.2023 03:52Можливо ви часто користувались комп'ютером під час відключення світла.
MSI-PC User: 02.01.2023 05:48эксплуатации
Да ладно, при чем здесь отключения? Это все равно что сказать что когда выключаете свет то лампочка портится, даже просадка напряжения сети хоть и вызывает увеличенную нагрузку, но в той же США 120вольт по дефолту... Просто у людей часто стоят шлакоблоки с начинкой аля 90годов прошлого века
MSI-PC User
Member

Повідомлення

odessitmws: 02.01.2023 06:51у людей часто стоят шлакоблоки с начинкой аля 90годов прошлого века
Я об этом и говорил. У него, если быть полностью откровенным, ещё и розетка искрила, что в сумме привело к уничтожению компа.
NSe
Junior

Повідомлення

odessitmws: 02.01.2023 06:51 Да ладно, при чем здесь отключения? Это все равно что сказать что когда выключаете свет то лампочка портится,
Ні ну порівняння огонь! :banan: Комп'ютер який має в собі тисячі мікросхем, багато конденсаторів стабілізаторів і лампочку! :-/
І знову ж не вірю що БЖ розраховані на такий стиль користування!
odessitmws
Member

Повідомлення

NSe: 02.01.2023 12:40Ні ну порівняння огонь!
ну это не отменяет того факта что отключение э\э в микросхеме, дросселе и т.д. (за исключением винчестера) никак на нем не скажется, это разве что электролитическим кондерам может не понравится отсутствие подключения
а вот повышенное напряжение действительно легко может убить
Lekrs
Member

Повідомлення

Носив карту в місцевий сц, карта робоча. Видно від ваги прогинає слот pci e. Буду думати над заміною материнської плати, або вертикальним встановленням карти.
odessitmws
Member

Повідомлення

Lekrs
Т.е. горизонтально корпус не ложил?
Lekrs
Member

Повідомлення

odessitmws: 05.01.2023 13:22 Lekrs
Т.е. горизонтально корпус не ложил?
Ні, в сц казав що може бути деформація карти при горизонтальному положенні, певно протестували не на стенді.
Тай в пк щось кламцнуло з металевим звуком як до карти доторкнувся, скоріш за все армірований слот
Lekrs
Member

Повідомлення

Все ще мучаю карточку, при постукуванні по карті, в грі починає підвисати, з іншою картою все ок.
Ще замітив що перед зависанням, з пк інколи чути клацаючий звук, карточка може клацати?
x0taby4
Member

Повідомлення

Lekrs: 08.01.2023 18:22 Все ще мучаю карточку, при постукуванні по карті, в грі починає підвисати, з іншою картою все ок.
Ще замітив що перед зависанням, з пк інколи чути клацаючий звук, карточка може клацати?
Блок живлення. Точніше реле в ньому. Клацати в відеокарти нічому, окрім як кулеру що лопатями чіпляється за щось (ребра радіатору чи проводці до нього ж),а зважаючи що вона в вас намагається жити то й поготів. Мультиметр вам в допомогу та міряти напруги в бж при навантаженні. Хоча може бути що проблема в розємі pci проте то таке....

P.S. доречі клацання може бути ще й на hdd. В мене така ж проблема скоро треба буде помийку замінити. На старому пк через нього пк так і зависав бувало.
er[socrates]
Member

Повідомлення

Lekrs: 08.01.2023 18:22 Все ще мучаю карточку, при постукуванні по карті, в грі починає підвисати, з іншою картою все ок.
у вас корпус обычного tower формата? пробовали положить корпус так, чтоб карта стояла в нём вертикально? были подвисания при этом? можно еще попробовать потратиться на райзер, поиграться с ним, если пространство в корпусе позволяет.
но я бы таки максимально давил на СЦ и требовал деньги обратно за "брак ВК".
Andikho
Member

Повідомлення

Lekrs
Деформація плати просто. І я вам можу сказати чому в сервісному центрі проблем не було, але краще покажу як зазвичай тестують відеокарти в сервісних центрах.
У мене є з 5700ХТ три таких приклади, що отак працюють ідеально, але варто їх "повісити" як вони в вертикальних корпусах розміщені - все, вильоти, артефакти і тд, як має бути.
У знайомого карта як у мене, один в один. За монтажу в горизонтальний корпус - все чудово, а от вертикальні корпуси - рандом: без підпірки взагалі стартує раз із чотирьох спроб, якщо підпірка буде зависока - теж не працює, занизька - теж саме. Такі справи.
waryag
Member

Повідомлення

odessitmws: 02.01.2023 06:51 Это все равно что сказать что когда выключаете свет то лампочка портится
Лампы накаливания портятся в основном при включениях-выключениях, постоянно работающая лампа живет дольше. :rotate:
odessitmws
Member

Повідомлення

waryag: 08.01.2023 20:35основном при включениях-выключениях,
Да при включении портятся, нынче все лампы светодиодные
TANK7777
Junior

Повідомлення

Придбайте на майбутьнє звичайний горизонтальний корпус і буде добре без тих підпірок для відеокарти через копрус може в вас така проблема без образ моя думка спробуйте протестувати все начиння тільки в звичайному корпусі наприклад GAME MAX GB ONE або Master уже якісні копруси перший купив в 2016 році супер копрус другий не купував поки але фірма топ :beer:
Lekrs
Member

Повідомлення

Глянув під кутом на плату карти, деформацію видно візуально, її жах як покрутило. Впевнений що проблема саме у цьому. Всім дякую за поради. :)
waryag
Member

Повідомлення

odessitmws: 08.01.2023 21:51Да при включении портятся, нынче все лампы светодиодные
Далеко не все. Даже госпрограмму по обмену хотят запустить
x0taby4
Member

Повідомлення

Lekrs: 09.01.2023 12:31 Глянув під кутом на плату карти, деформацію видно візуально, її жах як покрутило. Впевнений що проблема саме у цьому. Всім дякую за поради. :)
А тепер війна з продавцем. Хто прогнув карту, покупець чи вона сама. Вдачі вам, по результатам відпишіться. :) :beer:
Відповісти