OlexandR
БЖ буде достатньо для твого ПК в номіналі , чи з невеликим розгоном...
Питання інакше - чи влізе референсна 5870 тобі в корпус ?
Тільки не вздумай брати Gigabyte GV-R587UD-1GD , там стоїть соплива шумна СО, яка паршивенько охолоджує. Знаю, що кажу - бо собі спочатку хотів брати її, але взяв референс.
Останні статті і огляди
Новини
Прошу допомоги що до вибору відео карти.
-
MoleX
Member
-
well
Member
Artistus
у меня 1 линия, я доволен своим блоком, очень
MoleX
так откуда ж ты знаешь, если взял референс?
отзывы хорошие я читал о ней, у самого какая-никакая но гига, качество очень и очень, СО в особенности 
у меня 1 линия, я доволен своим блоком, очень

MoleX
так откуда ж ты знаешь, если взял референс?

-
MoleX
Member
well:так откуда ж ты знаешь, если взял референс?
В мене на руках були обидві, і HIS і GigaByte

-
well
Member
ну х.з, тебе виднее значит, хотя я своей гигой очень доволен, точно никаких соплей 

-
acm_fan
HWBOT OC Team
OlexandR
Поспешили вы с покупкой.
Замена БП дала исключительно модульное подключение кабелей. По характеристикам они одинаковы (408 Вт по 12 В), для вашей системы хватит с трудом (или вообще не хватит), в зависимости от разгона камня. Не думаю, что у вас такой кулер стоит при номинальной работе ЦП.
По видеокарте. Брать 5870 и при этом спрашивать совет на оверском форуме... 5850 при разгоне обычно догоняет 5870.
Раз купили, то что теперь обсуждать...
По драйверам у ATI всё прозрачно. Выходят каждый месяц, искать на официальном сайте (http://www.amd.com" target="_blank). Нумерация вида гг.мм, например 10.6 - за июнь 2010 года. Качать нужно dd и ссс - драйвер и оболочка для управления (Catalyst control center).
Поспешили вы с покупкой.
Замена БП дала исключительно модульное подключение кабелей. По характеристикам они одинаковы (408 Вт по 12 В), для вашей системы хватит с трудом (или вообще не хватит), в зависимости от разгона камня. Не думаю, что у вас такой кулер стоит при номинальной работе ЦП.
По видеокарте. Брать 5870 и при этом спрашивать совет на оверском форуме... 5850 при разгоне обычно догоняет 5870.
Раз купили, то что теперь обсуждать...
По драйверам у ATI всё прозрачно. Выходят каждый месяц, искать на официальном сайте (http://www.amd.com" target="_blank). Нумерация вида гг.мм, например 10.6 - за июнь 2010 года. Качать нужно dd и ссс - драйвер и оболочка для управления (Catalyst control center).
-
OlexandR
Member
Всім дуже дякую за інформацію. За коменти кожного! БЖ взяв тому що він мені вийшов 200 грн
І все таки я давно думав про якийсь БЖ.. 500 на 520 знаю що в цьому плані проїграш, но все таки він кращий ніж те що є зараз..., проц у мене розігнаний до 3,61 (більше не виходить) через забллоковані множники. Стоїть один вінчестер, двд-ром підключений через зовнішні БЖ. зараз в даній конфігурації ОССТ працював 3,5години. Я надіюсь що ніякою ігрою я так ненагружу свій БЖ, пам"ять, проц.. На рахунок корпуса покищо нічого не думаю брати.., будуть лишні гроші куплю повністю акриловий прозорий... а на майбутьне думаю про і7 та теж якусь хорошу мамку з юсб 3.0 до цього проца. Всі вентилятори працють на мінімальних оборотах, шум не такий аж напрягаючий.., на рахунок води і не думаю, в нас тут зими холодні, а комп"ютер находиться в підвальному приміщені..