Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
ApostolCV
Member
radical,было у меня два 1,8 вилли , один в качествые эксперимента пошел под скальп...
Мб даже раз перегрелся без распределителя...
Но по факту теперь он адекватно не детектится ... А видится системой как некий селерон Вилламет с 256 кеша.
И работает 1/2 =(
Мб даже раз перегрелся без распределителя...
Но по факту теперь он адекватно не детектится ... А видится системой как некий селерон Вилламет с 256 кеша.
И работает 1/2 =(
-
radical
Member
Я скальпировал 1.7 вилламетовский целерон, крышка была нужна на мобильный камень, чтобы стандартный 478 кулер на него поставить.
Срезается легко, семпроне-754 больше маялся.
Срезается легко, семпроне-754 больше маялся.
-
acidburn
Member
Ну я так зрозумів, що був першим у приват, і карту вже сьогодні забрав, дякую!MOrph_UA: ↑ 15.05.2023 21:02 Доброго вечора,
Когось цікавить ось це чудо Radeon Sapphire HD3850 512mb GDDR3 AGP Dual DVI-I/TVO?
Колись ще студентом купив на ринку у Києві (Кардачі). Валялась у старому системнику, подумав може комусь буде ціннішим.
Років 8 назад працювала, зараз навіть не знаю
Якщо напишіть у приват.
https://ibb.co/XbDBsTv
https://ibb.co/FwFLgCC
https://ibb.co/jV3ndyP
https://ibb.co/HF2j8hb
З першого разу не було детекту взагалі і почала вантажитись встройка. Пару разів перетикав, чистив контакти, і нарешті показало картинку, але без червоного каналу тільки синій і зелений, ще поперетикав і вже тоді начебто нормально запрацювала.
Гріється звичайно неслабо, і тут мало термопасту поміняти, хочу ще тимчасовий обдув зі зворотного боку заколхозити - брідж-чіп дико розжарюється а він там навіть без радіатора.
І відразу згадав часи коли сидів на 7600GT і про таку карту міг тільки мріяти. Ну тоді вже з'явилася купа недорогих pci-e відях, але грошей не було всю систему міняти.
FEAR ще якось йшов, а ось Bioshock чи Prey, HL2 нові епізоди - це все тупіло нещадно. Може перепройду саме на ній, але звичайно, після обслуговування, пенсіонерів треба берегти.
-
spoglyadach
Member
Боооже, та ви йому якусь пам'ятку з чіпів Фермі поставте, розписав всі тонкощі та деталі, я звісно теж любитель детального опису, але тут...NecroKitchen: ↑ 16.05.2023 18:12 Писал когда-то для канала в телеге (уже не существующего)
Єдине що мені не сподобалось, це сушка у духовці, не раджу це робити як з точки зору користування для їжі, так і з точки зору шкоди для конденсаторів. Краще феном для волосся і бажано контролювати інфрачервоним термометром, що б температура трималась у межах 70-80°
Відправлено через 7 хвилин 31 секунду:
Файне поповнення, мої вітанняacidburn: ↑ 16.05.2023 22:29 Ну я так зрозумів, що був першим у приват, і карту вже сьогодні забрав, дякую!
З першого разу не було детекту взагалі і почала вантажитись встройка. Пару разів перетикав, чистив контакти, і нарешті показало картинку, але без червоного каналу тільки синій і зелений, ще поперетикав і вже тоді начебто нормально запрацювала.
Гріється звичайно неслабо, і тут мало термопасту поміняти, хочу ще тимчасовий обдув зі зворотного боку заколхозити - брідж-чіп дико розжарюється а він там навіть без радіатора.
І відразу згадав часи коли сидів на 7600GT і про таку карту міг тільки мріяти. Ну тоді вже з'явилася купа недорогих pci-e відях, але грошей не було всю систему міняти.
FEAR ще якось йшов, а ось Bioshock чи Prey, HL2 нові епізоди - це все тупіло нещадно. Може перепройду саме на ній, але звичайно, після обслуговування, пенсіонерів треба берегти.
На чіп позаду можна наклеїти маленький радіатор через термоскотч, але то ризик що він одного разу відлетить.
А сама відяха нормально почувається із стоковим охладом, але треба нанести якусь MX-4 або кращу. Хоча якщо втулити щось альтернативне, гірше точно не буде.
-
moonlight49
Member
Є в когось такий 40 пін IDE кабель на продаж? IDE 40 Pin Male to female
- спойлер
-
Death
Member
Бумик
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
фотки косичек, пс\2 мышак и ком, пусть будет тут может еще кому пригодится, 5ali61 super socket 7.
фотки косичек, пс\2 мышак и ком, пусть будет тут может еще кому пригодится, 5ali61 super socket 7.
-
radical
Member
moonlight49
можна десь у радіомагах пошукати гребінку "папа-папа"
можна десь у радіомагах пошукати гребінку "папа-папа"
-
Бумик
Member
Спасибо...Death: ↑ 17.05.2023 08:32 Бумик
-
Васильович
Member
Ну, 7600GT в свій час також непогана була. Як вже згадував раніше, грав на ній в перший Crysis, в UT3.acidburn: ↑ 16.05.2023 22:29І відразу згадав часи коли сидів на 7600GT і про таку карту міг тільки мріяти.
Правда, це моя перша карта, на якій стався відвал чіпа і яку я сам же добив в духовці
-
offece-trader
Member
А помогите оценить набор Slot1 Iwill BD100 Plus ver.1.4 + Slot1 Intel Pentium III 600B SL3JU, а то ни местных цен ни рядом найти не смог, а ебай показывает что-то запредельное
-
radical
Member
Я на OLX купил не так давно A-Trend ATC-6240V-01 с процем 550 катмай за 200грн.offece-trader: ↑ 17.05.2023 14:26Iwill BD100 Plus ver.1.4
-
ApostolCV
Member
radical,как успех использования. Нюансы с драйверами ? Видеокарта?
-
offece-trader
Member
Это то понятно, вопрос именно про ивил и 600B именно этого степинга SL3JU.radical: ↑ 17.05.2023 14:40Я на OLX купил не так давно A-Trend ATC-6240V-01 с процем 550 катмай за 200грн.offece-trader: ↑ 17.05.2023 14:26Iwill BD100 Plus ver.1.4
-
radical
Member
Работает. На последнем биосе видит 256МБит память, т.е. 512МБ плашки полностью определяет. 2ГБ ставить не пробовал, нет столько памяти, по спецификации 1,5ГБ PC133.ApostolCV: ↑ 17.05.2023 15:00 radical,как успех использования. Нюансы с драйверами ? Видеокарта?
С драйверами все понятно, видеокарту ставил какую-то простенькую типа 440МХ, копермайн 933 через адаптер видит нормально.
Интерливинг для памяти по умолчанию отключен, но, в принципе, включается через драйвер.
Биос пробовал патчить для поддержки туалатинов, как-то патчер срабатывает криво, надо пробовать вручную по методике. Ну оно так всегда, что-то стандартное типа Писина партнера и ECS патчится влет на автомате, а что более-менее фирменное, типа Гигабайта/Асуса, надо вручную ковырять.
Платы +/- похожи по функционалу, процы катмай и там, и там, я не знаю, может кто коллекционирует именно процы и SL3JU представляет собой какую-то особенную ценность, но для меня разницы 550/600 принципиальной нет. Те катмаи, которые у меня есть (440 и 550) на 133 шину не становятся, максимум что-то типа 112, разгону всегда мешал кэш на плате.offece-trader: ↑ 17.05.2023 15:08 Это то понятно, вопрос именно про ивил и 600B именно этого степинга SL3JU.
-
offece-trader
Member
Ну вот на фантомах пишут, что именно этот спепинг работает на 133 без проблем, потому и нет его нигде кроме ебаяradical: ↑ 17.05.2023 15:30Платы +/- похожи по функционалу, процы катмай и там, и там, я не знаю, может кто коллекционирует именно процы и SL3JU представляет собой какую-то особенную ценность, но для меня разницы 550/600 принципиальной нет. Те катмаи, которые у меня есть (440 и 550) на 133 шину не становятся, максимум что-то типа 112, разгону всегда мешал кэш на плате.
-
radical
Member
А сама плата на 133 работает?
-
offece-trader
Member
В мануале пишут что да, в режиме оверклокинга:radical: ↑ 17.05.2023 15:39А сама плата на 133 работает?
This option sets the CPU speed.
In this field, the CPU speed is indicated as such:
CPU speed = CPU Frequency x CPU Ratio, select the CPU speed according the type and
the speed of your CPU.
CPU Frequency 66/75/83/100/103/105/110/112/124/133 MHz
CPU Ratio:3/3.5/4/4.5/5/5.5/6/6.5/7/7.5/8
-
spoglyadach
Member
Ржу, я свою сколов, робив свій кастомний охлад з процесорного кулера під 939 і все наче було файно. А потім вирішив щось покращити і результат не порадував. Потім придбав на заміну 7900 GTX в якої трапився відвал. Але була гарантія і мені зробили заміну на новесеньку 8000 GTX 512. Оце топова історія я вважаю... тому не весь кастом поганийВасильович: ↑ 17.05.2023 10:06Ну, 7600GT в свій час також непогана була. Як вже згадував раніше, грав на ній в перший Crysis, в UT3.acidburn: ↑ 16.05.2023 22:29І відразу згадав часи коли сидів на 7600GT і про таку карту міг тільки мріяти.
Правда, це моя перша карта, на якій стався відвал чіпа і яку я сам же добив в духовці
Відправлено через 4 хвилини 11 секунд:
Напишіть ціну як визначитесь, мені більше через проц цікаво, бо придбав нещодавно Soltek під Slot1 і тепер потрібен процoffece-trader: ↑ 17.05.2023 14:26 А помогите оценить набор Slot1 Iwill BD100 Plus ver.1.4 + Slot1 Intel Pentium III 600B SL3JU, а то ни местных цен ни рядом найти не смог, а ебай показывает что-то запредельное
Ну і все інше треба буде забрати
-
ApostolCV
Member
Просто оставлю это тут...
Одному хорошему человеку спасибу... Кто знает тот поймет
Одному хорошему человеку спасибу... Кто знает тот поймет
- спойлер
-
radical
Member
ApostolCV
Типа, единственный десктопный HT-Nothwood с 533 шиной?
Тоже, скажем, так, немного экзотическая система. Собранная с конкретной целью, т.к. имеет свою особую фишку. Подсказка: фишка не в проце или памяти, а в материнской плате.
Типа, единственный десктопный HT-Nothwood с 533 шиной?
Тоже, скажем, так, немного экзотическая система. Собранная с конкретной целью, т.к. имеет свою особую фишку. Подсказка: фишка не в проце или памяти, а в материнской плате.
- спойлер